Felvételi követelmények:

 • Franciaország: Baccalauréat + 2 / + 3 további tanulmány - Belgium: Tanulmányi engedélyek másodlagosan +3 további tanulmány - Spanyolországban: Bachillerato +3 további tanulmány - Svájc: Maturité +3 további tanulmány - Más országokban: Egyetemi diploma **

  Nyelvismeret:

 • Az angol tanfolyamok: IELTS 6.0 (akadémiai), TOEFL iBT 90, Cambridge CPE B2 / CAE B2 / FCE B fokozat - Francia tanfolyamok: DELF B2 (minimum) vagy DALF C1 (ajánlott)

  Időtartama vizsgálatok:

18 hónap * 30 hónap **

 • A diákok, akik tanulmányozták a vendéglátóipari ágazat követő 3 éven High School közvetlenül képes belépni az MBA szak, ha a kérelmet elfogadják. ** A diákok, akik diplomát egy másik nagy, mint Vendéglátás lép az alapítvány év előtt az MBA szak. Az alapítvány év célja az, hogy a működési és vezetési hátteret, hogy kötelező, hogy legyen egy hatékony vezető menedzsere.

  Oktatási cél:

Megszerzése analitikus és döntéshozatali eljárások, valamint a gyakorlati vezetői tapasztalattal. A fejlődő nyitott beállított általában az üzleti vállalkozások érdekében, hogy ápolják a vállalkozói képességek, különösen a következő területeken hositality és turisztikai ágazat.

Cím és oklevelek odaítélése:

 • MBA diploma International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie internationale

Állami szinten én diplomát regisztrált az Országos Repertóriuma szakmai minősítések által április 5, 2012 by-törvény által meghatározott a francia munkaügyi miniszter, foglalkoztatási, egészségügyi és közzéteszik a Francia Köztársaság Hivatalos Lap április 14-én 2012-ben.

 • Európai MBA diplomát International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie internationale

 • A borok és a szeszes italok díjai (WSET 2. szint)

  Az EURHODIP, Európa vezető hotel-iskolák szövetsége.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
nov. 2019
Duration
18 - 30 hónapok
Nappali
Price
9,000 EUR
évente. 9100 € / év a nem uniós lakosok.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
nov. 2019
Jelentkezési határidő

nov. 2019