MBA Dual UoR

Általános információk

4 locations available

Program leírás

KettÅs képesítés az egyetemen

Az EU MBA programja Barcelonában, Genfben, Montreux-ban vagy online kollégiumaink befejeztével lehetÅségünk nyílik arra, hogy egy második, a Londonban található Roehampton Egyetemen (Egyesült Királyság) akkreditált MBA-t szerezzünk.

Annak érdekében, hogy mind az EU Business School mind a Roehampton Egyetem londoni MBA fokozatait megkaphassa, 120 ECTS-t kell teljesítenie. A további kreditek az EU üzleti kompetencia szimulációjának befejezése és a rendszeres EU MBA tanfolyam mellett egy UoR értekezés készítésével érhetÅk el.

Mindkét képzettséget a teljes munkaidÅs tanulmányok egy évében lehet keresni. Ugyanakkor kétéves, részmunkaidÅs lehetÅséget is kínálunk azoknak a szakembereknek, akik folytatni szeretnék a karrierjüket, miközben frissítik készségüket.

Az MBA kiválóan alkalmas olyan hallgatók számára, akik vezetÅi vagy vezetÅi szintű tapasztalattal rendelkeznek, akik pályafutásaikat megváltoztatják és többet érhetnek el meglévÅ készségeik fejlesztésével. A kettÅs MBA program munkájának befejezésekor az üzleti személyiséget alakítja ki, és az elméleti és az esettanulmányi elemzések segítségével gyarapítja vezetÅi képességét.

116213_Capture4.PNG

További hivatalos képesítés

A londoni Roehampton Egyetem egy államilag elismert állami egyetem. Megfelel az Egyesült Királyság FelsÅoktatási MinÅségbiztosítási Hivatala (QAA) által meghatározott szabványoknak. Az Egyesült Királyság legnagyobb kutatási intenzív egyetemének nevezték.

IdÅtartam: 3 óra / egy év (112 kredit)

Helyszínek: Barcelona, ââGenf, Montreux, Online

Tanítási nyelv: angol

A kezdÅ idÅpontok: október / január / március

BelépÅdíj: egész évben

HatáridÅ: 5950 â¬

Fokozat odaítélt

 • Egy brit állami akkreditált MBA fokozat, amelyet a University of Roehampton adott ki
 • Magán diplomát az EU Business School Svájcból, amely nemzetközileg akkreditált az ACBSP, IACBE, IQA és az eduQua által hitelesített


Felvételi folyamat

Tudjuk, hogy egy olyan mester program kiválasztása, amely megfelel a szakmai céljainak, miközben az oktatási célokat illeti, egy olyan folyamat, amely sok kutatást és tanácskozást igényel. Bemutatói csapatunk segítséget nyújt Ãnnek bármilyen kérdésben vagy kérdésben. Javasoljuk továbbá, hogy többet megtudjon bennünket azáltal, hogy meglátogatja az egyetemeket, találkozik jelenlegi hallgatóinkkal, részt vesz az órákon és a nyitott napi foglalkozásokon.

 • Töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot
 • További utasításokat kap
 • Küldje el a további dokumentumokat
 • A beiratkozás megerÅsítése
 • Indítsa el a tanulmányait az EU-val!

követelmények

Felvételi követelmények: *

 • 1 hiteles másolatot a fÅiskolai diploma és az átiratok
 • Angol nyelvvizsga: TOEFL score 89 (internet alapú), 233 (számítógépes); IELTS 6.5; C1 CAE, minimális pontszám 176; PTE pontszám 59; Angol anyanyelvi vagy azzal egyenértékű

Azok a pályázók, akik az MBA kettÅs végzettségét Svájcban és Barcelonában, vagy a müncheni MBA programban kívánják alkalmazni, a fenti követelmények mellett 2 év szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük.

A pályázóknak meg kell felelniük a következÅk egyikének:

 • A 4,0-es skálán 4,0-es GPA
 • MegfelelÅ pontszám a GMAT vagy a GRE esetében
 • Interjú az akadémiai dékánnal

* Azok a diákok, akik nem felelnek meg ezeknek a kritériumoknak, interjút fognak venni a felvételi bizottsággal, és érdemleges alapon veszik figyelembe. További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a választott campus felvételi osztályával.

7394_15607.jpg

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In ad ... Tovább

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In addition to small, dynamic classes offered in English, EU students also enjoy a global environment while getting the best of both North American and European academic curricula. Kevesebb
Barcelona , Genf , Montreux , München , Svájc Online + 4 Több Kevesebb