MBA Egészségügyi Menedzsment

Általános információk

19 locations available

Program leírás

MBA Egészségügyi Menedzsment

Az egészségügyi ágazat ugrásszerűen növekszik, és a gyors terjeszkedés mellett számos nehéz feladatot jelent, amelyeket meg kell küzdeni az egészségügyi gyakorlatok megfelelő és szilárd irányításával. Az egészségügyi alapkompetenciákat és a bevált gyakorlatokat ügyesen össze kell vonni az egészségügyi műveletekkel.

Az egyéves MBA (Master of Business Administration) az egészségügy menedzsmentjében egy átfogó program, amelyet az egészségügyi szakemberek számára terveztek, akik nagyszerű karrierre számítanak az egészségügyi ágazatban. A program befejezése után a hallgatók posztgraduális oklevelet kapnak az egészségügy menedzsmentjéről a Cambridge International Qualifications-ból, Egyesült Királyság és MBA-t az egészségügy menedzsmentjéből a Catolica de Murcia Universdiad-ból, UCAM .

UCAM - CIQ Kettős Minősítés MBA Program

A kettős tanúsítással rendelkező MBA programot Westfordban megkönnyíti a neves oktatók, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a területen. A program során a hallgatók ki vannak téve az iparág-specifikus esettanulmányoknak, üzleti szimulációknak és extempore-oknak. Az MBA programba beiratkozott hallgatók hozzáférhetnek Westford e-könyvtárához, amely 1000 naplót és könyvet tartalmaz. A program befejezése után a hallgatónak lehetősége van részt venni az egyetem összehívásáról az UCAM egyetemi campusában, Murciában, Spanyolországban.

Az UCAM egy kiváló színvonalú egyetem, amely Spanyolország Murciájában található. Kezdődött az 1995-ös, UCAM van aktív hallgatói bázis 21.000 tanuló, és egy akadémiai személyzet több mint 1000. A MBA program UCAM, Murcia, Spanyolország által akkreditált ANECA, és az egyetem is tagja ENQA Universia, és az EUA . Az UCAM stratégiai partnerségi hálózattal rendelkezik, több mint 300 egyetemen, köztük a Stanfordon, a Szingapúri Nemzeti Egyetemen és a Nemzeti Technológiai Egyetemen. Az UCAM vállalati stratégiai partnerséget folytat az ipari vezetőkkel, köztük a Coca Cola-val, a Microsoft-val, a Soft-del és az SAP-val, amelyet a sportegyetemnek tekintünk. Az UCAM több mint 20 olimpiát tartott öregdiákként.

Program vázlat - A rész

Az A rész hat modulból áll, amelyekből négy modul alapvető, kettő pedig speciális modul. A hat modult hat hónapon belül szállítják. Minden olyan hallgató, aki teljesíti az A részt, 40 ECTS-t fog elérni, amely egyenértékű az Egyesült Királyság 120 kreditjával.

  1. Nemzetközi emberi erőforrás menedzsment
  2. Stratégiai változások menedzsmentje
  3. Stratégiai menedzsment és vezetés
  4. Operációkezelés
  5. Egészségügyi menedzsment és vezetés
  6. Egészségügyi műveletek kezelése

Program vázlat - B rész

A B. rész egy kötelező modulból és egy dolgozatból áll. A program időtartama 6 hónap, és az összes olyan hallgató, aki teljesíti az A. és a B. részt, az UCAM Spanyolországban MBA fokozattal rendelkezik az egészségügy menedzsmentjében, és 60 ECTS-t (európai kreditátviteli rendszer) szerez, amely 180 brit kredittel egyenértékű. .

  1. Szociális-gazdasági - jogi környezet
  2. Diplomamunka

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Tovább

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Kevesebb
Sharjah , Lagos , Egyesült Arab Emírségek Online , Fokváros , Kuwait város , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrein Online , Accra , Toronto , Dubai , Kanada Online , Nigéria Online , Toronto , Fokváros , Abu Dhabi , Malajzia Online , Amman , UK Online + 19 Több Kevesebb