Read the Official Description

"Az én MBA képzésem a CMU-n fenomenális volt, a professzorok csúcsminőségűek voltak, a személyzet nagyon támogató és fogadóképes volt, sokat tanultam az üzletektől, bár még jobb volt, hogy megtanultam, hogyan gondolkodjak és alkalmazzam a tudást. "

Bonnie Engel, MBA üzleti oktató

Az MBA tananyag 13 kurzusból áll:

  • 9 Szükséges Core osztályok, beleértve az üzleti stratégia Capstone
  • 4 A hangsúlyos tanfolyamok területe

Egészségügyi menedzsment MBA hallgatók California Miramar University választja 4 Egészségügyi menedzsment kurzusok az alábbi listából:

  • FIN 6110 Pénzügyi menedzsment az egészségügyben
  • HCM 6001 Egészségügyi politika elemzése és döntéshozatal
  • HCM 6002 Az etikai és jogi kérdések az egészségügyi ellátás menedzsmentje
  • HCM 6003 Advanced Community Health Care Management
  • HCM 6004 Informatika az integrált egészségügyi rendszerben
  • HCM 6005 Műveletek az Egészségügyi Menedzsmentben

EGÉSZSÉGÜGYI MENEDZSMENT EMPHASIS KURZUS LEÍRÁSAI

FIN 6110 Pénzügyi menedzsment az egészségügyben
Ez a kurzus középpontjában a pénzügyi elemzés, amely tájékoztatja az operatív döntéseket egészségügyi cégek. A témák közé tartoznak az egészségbiztosítók, az integrált egészségügyi rendszerek és a gyógyszeripari és biotechnológiai vállalatok. (3 óra hitel)

HCM 6001Health Care Policy Elemzés és döntéshozatal
Felmérések elmélete és gyakorlata az irányítás és a politika tudományok területén a közegészségügyi ellátás területén. A diákok megértik az amerikai közegészségügyi rendszert, a közegészségügyi jogalapokat, a politikai elemzés módszereit, valamint az állami és magánszektorbeli intézményeket. (3 óra hitel)

HCM 6002Ethikai és jogi kérdések az egészségügyi menedzsmentben
Ez a kurzus foglalkozik a szabályozó ügynökség és más állami politikák, amelyek befolyásolják az irányt és finanszírozását az egészségügyi rendszerek. A hallgatók felkérést kapnak arra, hogy azonosítsák a különböző etikai elméleteket és hitrendszereket, és kritikussák a kockázatkezelés, a minőségbiztosítás és az erőforrás-allokáció közötti kapcsolatokat. További témák közé tartozik a fejlett és fejlődő országokban az egészségügyi ellátás jelenlegi és történelmi áttekintése, valamint az egészségügyi szolgáltatók és vezetők operatív döntéseit érintő jogszabályok alkalmazása. (3 óra hitel)

HCM 6003Adminősített közösségi egészséggondozás
A népesség-alapú egészségügyi rendszerek elveire összpontosít, amelyek elősegítik a jó egészségi állapotot a közösségekben. A diákok strukturált és strukturálatlan környezetben vizsgálják a lakossági aggregátumokat, valamint az egészségügyi eredmények értékelésére és az ellátás költségére vonatkozó stratégiákat. (3 óra hitel)

HCM 6004Information Technology az integrált egészségügyi rendszerben
Áttekintést nyújt az egészségügyi információs technológia stratégiai szerepéről és annak felhasználásáról az egészségügyi ellátórendszerek kezelésében. A diákok megtanulják, hogyan lehet összekapcsolni az információs eszközöket az egészségügyi szervezet üzleti küldetésével. Ez a kurzus bemutatja a legfontosabb egészségügyi technológiákat, bemutatja, hogy az egyéb iparágak előrehaladása hasznos lehet az egészségügyi ellátás számára, és megmagyarázza az információs technológia költség-haszon elemzését. (3 óra hitel)

HCM 6005Operációk az Egészségügyi Menedzsmentben
Megjeleníti a műveletek kezelésének területét, mivel az integrált egészségügyi ellátórendszerekre vonatkozik. Ez a kurzus bemutatja a műveletkutatás és a komplex egészségügyi ellátó szervezetek irányításának fontos kapcsolatát. További területek közé tartozik a stratégiai tervezés, a rendszertervezés, a minőségmérés és a termelékenység elemzés. Ez a kurzus érdekes lesz a jövő egészségügyi ellátó rendszerének vezetője, műveleti tanácsadók és döntéshozók számára az egészségügyi ellátásokat támogató szervezetekben. (3 óra hitel)

Program taught in:
Angol
Last updated February 17, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
8 hetek
Full-time
Price
22,815 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date