különbségek pálya

A kurzus a képzési szakemberek fellépni a vezetők az emberi erőforrások, annak érdekében, hogy megtervezi és koordinálja menedzsment technikák egy szabványos a kiválóság és a minőség, és az elméleti és gyakorlati információt nyújt a stratégiai munkát a szervezet, különösen a fejlődő elemzési kapacitás és a kritikai gondolkodás a legfontosabb igények rejlő HR területen, az összes támogatott a vezetőképzés fejlesztésére összpontosítva alapvető készségek dolgozni a személyzeti osztály és HR tanácsadás.

Általános cél Készítsen szakemberek dolgozni kompetencia humán erőforrás menedzsment, végrehajtási szervezett programok alapján a probléma azonosítása, elemzése és mutatók, toborzás és kiválasztás, HR eszközöket, a tervezés és a stratégiai beavatkozások szerint meghatározott körben minden cég .

konkrét célok

  • Vonat szakemberek szolgálnak HR vezetők annak érdekében, hogy megtervezi és koordinálja menedzsment technikák egy szabványos a kiválóság és a minőség.
  • Elméleti és gyakorlati támogatás a stratégiai cselekvések a szervezetben.
  • Fejleszteni kell a kapacitás és a kritikus gondolkodás a legfontosabb igények rejlő HR területén.
  • Adjon meg egy tréning fejlesztésére összpontosítva alapvető készségek dolgozni a személyzeti osztály és HR tanácsadás.

AUDIENCES

Ajánlott diplomások általában menedzserek, vezetők, könyvelők, pszichológusok, közgazdászok, pedagógusok és más szakemberek, akik szeretnének csatlakozni a Human Resources.

MÓDSZERTAN

A tanítási módszer belátása szerint minden tanár, amely elfogadhatja különböző tanítási stratégiákat, meghatározott megfelelő oktatási programok (oktatás tervek), előnyben részesíti esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák a laboratóriumban; viták és tapasztalatcserék, és az olvasás szövegek korábban elérhető.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

11 további kurzus Grupo Tiradentes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
245 BRL
BEFEKTETÉS 18 hónapos R $ 245,00.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date