MBA emberi erőforrás

Általános információk

Program leírás

különbségek pálya

A kurzus a képzési szakemberek fellépni a vezetők az emberi erőforrások, annak érdekében, hogy megtervezi és koordinálja menedzsment technikák egy szabványos a kiválóság és a minőség, és az elméleti és gyakorlati információt nyújt a stratégiai munkát a szervezet, különösen a fejlődő elemzési kapacitás és a kritikai gondolkodás a legfontosabb igények rejlő HR területen, az összes támogatott a vezetőképzés fejlesztésére összpontosítva alapvető készségek dolgozni a személyzeti osztály és HR tanácsadás.

Általános cél Készítsen szakemberek dolgozni kompetencia humán erőforrás menedzsment, végrehajtási szervezett programok alapján a probléma azonosítása, elemzése és mutatók, toborzás és kiválasztás, HR eszközöket, a tervezés és a stratégiai beavatkozások szerint meghatározott körben minden cég .

konkrét célok

  • Vonat szakemberek szolgálnak HR vezetők annak érdekében, hogy megtervezi és koordinálja menedzsment technikák egy szabványos a kiválóság és a minőség.
  • Elméleti és gyakorlati támogatás a stratégiai cselekvések a szervezetben.
  • Fejleszteni kell a kapacitás és a kritikus gondolkodás a legfontosabb igények rejlő HR területén.
  • Adjon meg egy tréning fejlesztésére összpontosítva alapvető készségek dolgozni a személyzeti osztály és HR tanácsadás.

AUDIENCES

Ajánlott diplomások általában menedzserek, vezetők, könyvelők, pszichológusok, közgazdászok, pedagógusok és más szakemberek, akik szeretnének csatlakozni a Human Resources.

MÓDSZERTAN

A tanítási módszer belátása szerint minden tanár, amely elfogadhatja különböző tanítási stratégiákat, meghatározott megfelelő oktatási programok (oktatás tervek), előnyben részesíti esettanulmányok; játékok és szimulációk; konferenciák; előadások; szemináriumok; Rendezte tanulmányok; csoportos munka; gyakorlati órák a laboratóriumban; viták és tapasztalatcserék, és az olvasás szövegek korábban elérhető.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb