Nincs több teszt vagy vizsga.

CIAM ügyvezető igazgatója

Nincs GMAT vagy GRE szükséges.

CIAM a gyakorlati, funkcionális és alkalmazható tudást - nem a teszt eredményeket egy papírlapon hiszi, ezért nem követeli meg a GMAT vagy a GRE-t mint felvételi követelményt.

Elérhető mind online, mind on-campus

Modern online platformunk lehetővé teszi 24 órás online hozzáférést a tananyagokhoz, több platformon, és a kis méretű osztályok gazdag interakciót kínálnak tehetséges oktatóinkkal - mindezt úgy tervezték, hogy az Ön számára a legjobb tanulási környezetet biztosítsák. A 36 órás óra MBA program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a dolgozó szakemberek számos üzleti területen. Többféle pálya opció, hétvégi / éjszakai órák, alacsony iskolai végzettség, és külön szakértői karok teszik a CIAM a legjobb választás az MBA-jáért.

Konzultálj a valós vállalatokkal az osztályban!

Mint CIAM MBA hallgató, 12 üzleti CIAM dolgozik a tanácsadási projekteken keresztül a tanulmányai során, és verhetetlen gyakorlati tapasztalatot szerez. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan tantervünk van, amelyet hallgatóink közvetlenül alkalmazhatnak saját vállalkozásukra, karrierjükre vagy bármely más jövőbeli vállalkozásukra. A különböző iparágak tanácsadói projektjeinek széles skálájával célunk, hogy széles körű és mélyreható élményt nyújtson Önnek, amelyet máshol nem talál.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Diák Tanácsadó Csapat Ügyféllel, Don Kendrick Ingatlan/>

Program részletei:

CIAM minden évben 6 feltételt kínál, az újonnan felvett hallgatók új csoportjaival. Az MBA program sikerteljesítése megköveteli, hogy a hallgatók teljesítsék a tizenkét tanfolyamot, összesen 36 kreditponttal. A vezetés és a csapatmunka készségeit úgy fejlesztik ki, hogy a diákok együtt dolgoznak a tanulás során, és folyamatosan a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció fejlesztésére összpontosítanak.

Az MBA program 3 különböző pálya lehetőséget kínál:

  • 11 hónapos teljes munkaidő (7 hét tanfolyamok)
  • 22 hónapos teljes munkaidő (15 hét tanfolyamok)
  • 22 hónapos részidős (7 hét tanfolyamok)
    • Csak az amerikai házi diákok

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />A 2015-ös CIAM érettségi osztály./>

Jöjjön hozzánk a CIAM !

Ösztönös vagyunk, hogy érdeklődsz az oktatásodtól a következő szintre. Lenyűgöző felvételi csapatunk segít abban, hogy megismerkedjen az MBA-tapasztalatunkkal. Barátságos felvételi csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek az MBA döntésében, és megmutassa a CIAM tapasztalatának értékét.

Fedezze fel, hogyan lehet a CIAM MBA- CIAM növelni a karrierjét és megváltoztatni az életedet - KAPCSOLAT US TODAY

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus California Institute of Advanced Management »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
11 - 22 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció