Hivatalos Leírás

MBA - Felelős Társaságirányítási

Annak ellenére, hogy a mélyreható elkülönült szakmai ismeretek, sok sikeres szakemberek főiskolai diplomát különböző tudományágak, akik elkezdték a vezetői karrier, vagy akik szeretnének válni vezetők gyakran nem a menedzsment ismeretek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kezelje az emberek és szervezetek.


Annak köszönhető, hogy egyre nagyobb a kereslet az ilyen oktatás, február elhatározta a Master program Társaságirányítási, amelyet kifejezetten a nagy teljesítő szakemberek, akik megszerezték a főiskolai diplomát társadalmi, technikai, természeti és egyéb tudományok, és akik szeretnék hogy a következő nagy lépés a karrierjük.


Február Master program Társaságirányítási felajánlott egy két éves MBA program, és nyitott a fiatal szakemberek, akik már szerzett a graduális fok. Ez egyedülálló, mert a következő két kulcsmezök sikeres karrier menedzsment, azaz felelős társaságirányítási szervezetek.


Mivel egy két éves nappali tagozatos MBA program, Társaságirányítási és Management program egy komoly vállalkozás. Azonban az előnyök a végzős belőle jelentős. A program keretében a résztvevők építeni a készségeket és ismereteket már megszerezték a saját korábbi tanulmányok és a szakmai életben.

A program a felelős társaságirányítási alapos egyesítésével elméleti tudás mindkét területen a gyakorlat-orientált alkalmazásokat. Azt vizsgálja, hogy a leginkább up-to-date fogalmak valamennyi fő üzleti területen az emelt szintű, azaz a stratégiai menedzsment, üzleti jog, marketing, pénzügyi, információs menedzsment és mások. A résztvevők fejlesztése mind a tudományos kiválóság és gyakorlati gyakorlati készségek lesz szükségük, hogy sikeres a karrierjük.


Február Master program Társaságirányítási teljesen tanítani angol nyelven. A program magában foglalja:

• 14 fő tanfolyamok, amelyek egy átfogó megértése a modern üzleti;

• 4 választható kurzusok, melyeket az egyéni szakmai szakirányok;

• Diplomamunka, a projekt-alapú munka, amely hozza az új tanulási dolgozni.


A kétéves mesterképzés program Társaságirányítási nyújt a résztvevőknek, hogy melyik egyetemi (főiskolai) végzettséggel birtokukban, hogy elérje az új szakmai magasságokba.

Belépési követelmények

• egyetemi (főiskolai) diploma egyetemi vagy főiskolai által akkreditált a származási országot;

• képes kommunikálni angolul.Beiratkozási és felvételi eljárásban


  • Szükséges dokumentumok Bachelor elismerését Maribori Egyetem be kell nyújtani július 1.
  • Alkalmazás beiratkozási posztgraduális tanulmányokat kell benyújtani augusztus 31-ig.
  • Beiratkozás a posztgraduális tanulmány várhatóan sor szeptember végén.

Élet Mariborban

Maribor, amelynek eredete a város vezethető vissza, a 13. században, ma a második legnagyobb város (95,171 lakos 2011 januárjában) Szlovénia és képviseli a központja szlovén Stájerország (Štajerska) régióban.


Maribor rejlik ölelés a zöld Pohorje hegység és borászati ​​hegyek mindkét oldalán a Dráva. Pohorje síközpont télen és egy hely a gyalogos, kerékpáros és szabadidős egész évben. Az önkormányzati Maribor van egy nagy számú védett természeti: három regionális / tájparkok (Dráva, trije ribniki, Mariborsko jezero), egy nemzeti park (Mariborski otok) és mások.


A város karaktere formálták az iparág számára, amely egyszer végre jelentős szerepet a szlovén gazdaság. Eltekintve attól, hogy Maribor kínál gazdag és változatos kulturális élményt lakosok és a látogatók. Amellett, hogy számos kulturális esemény, a polgár élvezheti a város szép és pihentető környezetben, ahogy fekszik a lábainál a Pohorje hegység, amely számos szabadtéri tevékenységek, mint a túrázás és a síelés.


Különleges események, mint például a hagyományos Arany Fox Trophy, a női Sí Világkupa verseny, valamint a nemzetközi multikulturális Lent Fesztivál és események körül Old Vine nyújt különösen animált hangulatot. Maribor is ismert kiváló borok, annyi szőlőültetvények veszik körül a várost.


Sőt, annak Egyetem, Maribor városa is egy előkelő szellemi potenciál.


Az a tény, hogy a város úgy döntött, hogy nevezi magát "az egyetemi város" kifejezés a figyelmet a fontos az oktatás és a kutatás fejlesztését.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of Maribor Faculty of Economics and Business »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
7,800 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019