Egy pillantásra

 • Fokozat: Master of Business Administration (MBA)
 • Hatály: 60 vagy 90 kreditpont
 • Időtartam: 2 félév teljes munkaidőben vagy 4 félév extra foglalkozás
 • Oktatási nyelv: német, részben angol
 • Tanulási helyek: 50
 • A tanulmány kezdete: márciusban
 • A jelentkezési határidő: szeptember 30-ig
 • Költségek: a vizsgálati változattól függően, 15.770 euró (60 fő első diploma vagy mesterfokozat) vagy 19 680 euró (90 KP főiskolai végzettség 210 KP) (a formális módosítási határozat függvényében) plusz 200 euró félévi hozzájárulás félévenként ; Üzleti adminisztráció előzetes kurzus: 980 euró
 • Vezető: Prof. Dr. med. Stefan Schaltegger

Fenntarthatósági menedzsment - CSR - Vállalatirányítás

Ma a holnapért kezelése - az MBA Sustainability Management minősíti átfogóan végre fenntartható vállalkozói. A világ első „zöld MBA” 2003 óta biztosítja a diákoknak a holnapra vonatkozó ismereteket és eszközöket: a CSR és a fenntarthatóság menedzsmentjével, az innováció menedzsmentjével, a vállalkozói készséggel, valamint a lágy készségekkel és erős hálózattal kapcsolatos ismeretekkel.

Az MBA Sustainability Management jogosít fel a különféle műszaki és interdiszciplináris kurzus tartalmát, a fenntartható fejlődés és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) vállalkozói végrehajtása. Az MBA megnyitja az utat a vezetői pozíciókhoz és az új karrierlehetőségekhez szakemberek, személyes és vezetői készségek, valamint széles körű hálózat révén. A fenntarthatósági menedzsment legnagyobb hálózata több mint 650 diák és alumni és számos gyakorlati partner alkotja.

Legyél változó ügynök a fenntarthatóságért

Olyan személyiségeket keresünk, akik első fokúak, akik az üzleti életben és a társadalomban kívánják előmozdítani a fenntartható fejlődést és törekedniük kell a karrier ugrásra. Tanulmányait rugalmasan és teljes munkaidőben, vagy extra foglalkozásként is elvégezheti.

 • A program célja a menedzsment oktatás és az akkreditált és nemzetközileg elismert "Master of Business Administration" (MBA).
 • A továbbképzési kurzus egyesíti a CSR-t és a fenntarthatósági menedzsmentet az innovációs menedzsmenttel, a lágy készségekkel és a vállalkozói készséggel.
 • A program alkalmas arra, hogy vállalatokat vagy szervezeteket tervezzen felelősségteljesen, és így nyereségesen hozzájáruljon a fenntartható fejlődéshez.
 • A Leuphana Egyetem Fenntarthatósági Menedzsment Központja A Lüneburg a fenntarthatósági menedzsment egyik vezető kompetenciaközpontja, valamint a fenntartható vállalkozói szellem nemzetközi kutatási központja.

Kinek alkalmas az MBA?

Az MBA Fenntarthatóság Management célja, hogy tovább gondolva, akik szeretnék kezelni a jövőben, itt és most, és - a vállalatok minden iparágban és méretű induló globális vállalatok, a szövetségek, önkormányzatok, civil szervezetek és a nemzetközi szervezetek.

Tervezési változás az Ön tevékenységi körében - mint vezető és szakember a kapcsolószekrényekben a beszerzés, logisztika, értékesítés és marketing területén, vagy szakértőként a környezetvédelmi és fenntarthatósági osztályokban. A közigazgatás alkalmazottai az MBA-n keresztül növelhetik profiljukat, és a nem kormányzati szervezetek rendelkezésére bocsáthatják a vállalati változások kritikus és konstruktív irányításához szükséges szakértelemmel.

Különböző tantárgyak, pozíciók, hátterek, világok - pontosan ez a sokszínűség a diákok számára teszi az MBA tanulmányt izgalmasnak.

Rugalmas az MBA számára a fenntarthatóság menedzsmentjében

Az MBA Fenntarthatósági Menedzsmentet egy vegyes tanulási tanfolyamként kínálják: A digitális e-learning és az arc-személyes események előnyeit egyesítjük. Így tanulmányozhatja az MBA-t rugalmas és extra-foglalkozási módon - hogyan, mikor és hol akarja. Az interaktív formátumok és gyakorlatok, valamint a webináriumok vagy a tanulási platformon végzett csoportmunka mellett legfeljebb tíz szemtől-szembe forduló esemény zajlik, amelyek során intenzíven tanulni fog a diákokkal.

Egy független gondozó csapat gondoskodik az MBA Fenntarthatósági Menedzsment hallgatóinak. A Fenntarthatósági Menedzsment Központ MBA csapata egyedül gondoskodik rólad a tanulmányok kezdetétől a végéig. Rugalmasan reagálunk az Ön igényeire és megoldásokat találunk együtt.

A vizsgálat moduláris felépítése lehetővé teszi egyéni tanulmányozását. Lehetőség van a teljes munkaidős részmunkaidős vagy fordítva történő váltásra. Attól függően, hogy a tanulmány változata, az MBA vezet a nemzetközileg elismert Master of Business Administration (MBA) fokozat 2-6 félév.

Ajánlatok a leendő hallgatók számára

Használja az online információs webináriumot: Tudjon meg többet a fenntarthatósági menedzsment trendjeiről és ismerkedjen meg a tartalommal és a tanulási feltételekkel egy ingyenes online információs eseményen. Következő kinevezés : 25.06, 18.30.

Tesztvizsgálat kérése: A vizsgálati tanulmány betekintést nyújt az MBA tanulási platformjának funkcióihoz, és önálló tanulmányokat kínál az üzleti adminisztrációban. Nem kötelező érvényű hozzáférés esetén kérjük, küldjön egy e-mailt az Ön nevével az info@sustainament.de címre ("Tesztstudium").

Személyes tanácsadás: Örömmel válaszolunk az MBA Fenntarthatósági Menedzsmentre vonatkozó valamennyi kérdésre, és tanácsot adunk Önnek a továbbképzési tanulmányok tervezéséről. Kérésre gondoskodhatunk arról, hogy az Ön régiójában vagy iparágában MBA hallgatókat vagy alumíniumokat cseréljenek. Lépjen kapcsolatba velünk.

Tanulás, mint fogadó: Vendégkönyvvizsgálóként a "Fenntartható vállalkozói tevékenység" modult vehetjük igénybe

Program oktatási nyelve:
Angol
Német
Utoljára frissítve June 29, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
2 - 4 félév
Nappali
Price
15,770 EUR
60 CP változat első diploma vagy mesterképzéshez, 19,680 euró (90 KP változás egy főiskolai végzettséghez 210 KP) (a hivatalos módosító határozat függvényében), plusz 200 euró
Deadline
szept. 30, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
Location
Jelentkezési határidő
szept. 30, 2019
End Date