Hivatalos Leírás

Fenntarthatósági menedzsment - CSR - TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁS

Fenntarthatósági menedzsment, CSR, puha készségek, kapacitás - a A távoktatás MBA Sustainability Management Lesz teljes mértékben felkészült a végrehajtására a fenntartható vállalkozói. Alapítása óta 2003-ban, a részmunkaidős képzési program egyik vezető „Zöld MBA” világot egy egyedi és optimális kombinációja a vezetési készségek, személyes fejlődés, készségfejlesztő és felelős vállalatirányítás.

Révén a különböző műszaki és interdiszciplináris kurzus tartalmát megszerezni a tanulmány mellett átfogó menedzsment képességek és az egyre legkeresettebb képes kezelni a fenntartható fejlődés és a vállalati felelősség. így az MBA minősíti a tanulókat a vezető pozíciókat, megnyitása új karrier lehetőségeket.

Lesz egy „változás ügynöke” Fenntarthatóságra

Keresünk embereket az első fokú, akik a fenntartható fejlődés gazdaság és a társadalom törekszenek a pálya felé. A tanulmányok rugalmasan lehet tervezni és kitölteni akár részmunkaidőben teljes munkaidőben egy éven belül, vagy két évig.

  • A távoktatási kurzus célja a menedzsment oktatás és végződik az akkreditált és nemzetközileg elismert mértéke „Master of Business Administration” (MBA).
  • A továbbképzési program kapcsolódik CSR és fenntarthatósági menedzsment és innováció menedzsment, soft skills és vállalkozás.
  • A tanulmány minősíti, hogy tervezzen cégek vagy szervezetek, felelősen és ezáltal eredményesen hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.

Ki a ALKALMAS MBA?

Az MBA Fenntarthatóság Management célja, hogy az egyének, akik szeretnék, hogy a fenntarthatóság tettekre és igyekeznek több felelősséget a vállalaton belül és a társadalomban. Ezek közé tartozik a vezetők, CSR szakértő és a szakértők és fenntarthatósági vezetője / -innen minden funkcionális területen.

A tanulmány az ideális szakmai fejlődés a döntéshozók / -innen akik szeretnének fellépni, mint úttörő a fenntartható vállalkozási ismeretek átfogó szakértelemmel fenntartható kezelésének és felhasználásának MBA képesítést szakmai előmenetel a maguk területén, és akarnak társítani CSR és fenntarthatósági kérdések. Ez magában foglalja a feltörekvő vezetők, menedzserek és vezetők, szakemberek vállalatok fenntartható terméket vagy szolgáltatást is, a személyzet / -inside környezeti vagy fenntarthatósági osztály, üzleti tanácsadó / -innen, Személyzeti vezető / -innen alapítója és / -innen.

Az alkalmazottak a közigazgatás emelheti a profiljukat az MBA és képviselői / -innen civil szervezetek megszerezhessék a szükséges know-how-kísérő változások kritikus és építő cégek.

Távoktatásban MBA a fenntartható gazdálkodási

Az MBA fenntarthatósági menedzsment a legnagyobb és a legtöbb hagyományos MBA program fenntarthatósági menedzsment Németországban. A tanulmány használ úgynevezett blended learning megközelítés. A diákok kapnak minden szükséges anyagot egy e-learning platform. Párhuzamos szkriptek és könyvek, de reprodukálható papíron.

Amellett, hogy az interaktív formátumok és gyakorlatok, valamint a webinarok vagy csoport munkáját a tanulási platform találtak mintegy Tíz jelenlét eseményeket. Ebben a kihívásokkal teli oktatási koncepcióját intenzív ellátás nagyon fontos számunkra. Ezért önálló ellátási csapat koncentrál kizárólag a hallgatók az MBA Sustainability Management és előkészíti a tanárokkal tartalmának didaktika.

Részmunkaidős tanulmány négy, teljes munkaidőben két félév tanulmányi nemzetközileg elismert egyetemi Master of Business Administration (MBA).

MIÉRT AZ MBA fenntarthatósági menedzsment tanulmányt?

„Az MBA ötvözi tökéletesen a szakmai tapasztalat, mint egy mérnök üzleti know-how. Volt eddig kevés köze az én első tanulmány, valamint a munkát a fenntarthatóság kérdése a fenntarthatóság mindig is inkább a szív dolga. Végül kezdtem ami eszembe, és hogy végső soron döntő a döntés során. Mi teszi az MBA Sustainability Management a szoros kapcsolat közöttük: Mi nagyon közel van, mert minden van egy bizonyos meggyőződés és a motiváció. Azt ajánlom a MBA határozottan. Ki akar végrehajtani vállalkozói fenntarthatóság, itt lesz az összes lehetséges eszköz kéznél, rengeteg hálózati és sok jó javaslatot. „Henning Albrecht, tanult a MBA Sustainability Management

Program oktatási nyelve:
Angol
Német
This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
2 - 4 félév
Nappali
Price
15,230 EUR
14,790 EUR (60 CP) vagy 18.690 euró (90 CP).
Helyszínek szerint
Dátum szerint