MBA - gazdálkodás, a nonprofit szervezetek

Általános információk

Program leírás

MBA - Management of Nonprofit szervezetek

Az Akadémia MBA program felvértezi a hallgatók vezetői képességek és az üzleti érzéket szolgálni mind a profit és non-profit szektorban. A program egy tanuló-központú tanulási környezet egy tanterv által akkreditált Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok (ACBSP).

A program kezdődik egy sor alapvető követelményeket ( „Közös Szakmai komponens”) annak biztosítása, hogy a hallgatók a programban ismerős lesz az alapvető területeken, az üzleti gyakorlat és kompetencia.

Ezt követően a „alapképzés” a diákok egy teljes 18 kredit a fejlett természetesen a munka a menedzsment a nonprofit szervezetek koncentráció végére a program, a diákok egy teljes sor kidolgozásában elért tanfolyamok, amelyek kiterjednek a üzleti stratégia, a szakmai etika és globális problémák.

Diákok szorosan együtt kari, akik aktívak a régió üzleti közösség fejlesztése kulcsfontosságú elemző, kritikus gondolkodás, a kommunikáció és problémamegoldó készség. Ez a megközelítés biztosítja a diplomások vannak szerelve az etikus és felelős vezető szerepet az üzleti életben, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

A College of Mount Saint Vincent üdvözli alkalmazások nemzetközi diákok a Master of Business Administration (MBA) program.

Az MBA program által akkreditált Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP). A ACBSP akkreditációs szabványok mintájára a Baldridge Nemzeti Minőségi Program, amely elsősorban a tanuló-központú tanulási megközelítés az osztályteremben.

Az MBA program már jóváhagyott és nyilvántartásba a New York-i Állami Felsőoktatási Minisztérium, az HEGIS kódja 0506.

MBA - Management of Nonprofit szervezetek

A nonprofit menedzsment koncentráció egyedülálló specializáció célja, hogy a diákok és a szakemberek a készségek, eszközök és kezelésére szolgáló stratégiák nonprofit és a szociális vállalkozások, amelyek a küldetése, hogy a közjót szolgálják.

Tanfolyamok fejleszteni jártasságot az elmélet és a gyakorlat a nonprofit vállalkozások, a jog és a kormányzás, a szervezeti kultúra és a fejlődés, a számviteli és pénzügyi irányítás, adománygyűjtés és intézményi fejlődés, önkéntes és az emberi erőforrás-gazdálkodás, valamint a termékek és szolgáltatások marketing.

Ez a koncentráció, amely rugalmas és gazdag tapasztalattal a diákok hallgatók felkészítése az etikai vezetők.

Az MBA diplomát igényel befejezése 60 kredit.

Természetesen Kivételek a korábbi vizsgálatban

A pályázók eltekinthet legfeljebb 24 az előírt 60 kredit alapján megfelelő egyetemi tanfolyam üzleti adminisztráció.

Utoljára frissítve Május 2017

Az iskoláról

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs ... Tovább

The College of Mount Saint Vincent is a nationally recognized independent, liberal arts college. Committed to the Catholic tradition and ecumenism, the Mount offers more than 40 undergraduate programs, including a full array of majors and minors and professional preparation in accounting, business, communication, education, and nursing. Kevesebb