MBA globális irányítás

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Kean University MBA a Global Management program egy speciális MBA szak, amely felkészíti a vezetők, hogy sikerül a globális üzleti környezetben. Ez széles és mély kiválasztása globális összpontosító tanfolyamokat, tapasztalatok, és a képzés a globális üzleti kérdések. Ezen kívül van egy kiterjedt globális tapasztalattal kell rendelkeznie, ami megkülönbözteti más programokból.

Az MBA a Global Management program hét megkülönböztető elemek, amelyek együttesen biztosítja a hallgatókat a speciális ismeretek és készségek kezeléséhez szükséges multikulturális és multinacionális munkaerő hatékony a gyorsan változó globális üzleti környezetben:

  1. Előminősítési szükséglet
  2. Core tudás a legfontosabb üzleti tudományágak
  3. Korszerű ismeretek Global Management
  4. Global Experience
  5. Speciális terület (nem kötelező)
  6. Global Business Simulation
  7. Második nyelvi követelmények

Ha többet szeretne megtudni az MBA a Global Management program, látogasson http://grad.kean.edu/masters-programs/mba-global-management.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Tovább

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Epas Accredited