Hivatalos Leírás

Nemzetközi teljes munkaidős angol MBA

Nemzetközi MBA programunkban olyan vállalati menedzsment készségeket szerezhet, amelyeket a vállalatok ma várnak. Az eseményeket általában szemináriumok és műhelyek formájában tartják, amelyek aktív részvételt igényelnek kiscsoportos munka és előadások formájában. A leckék teljes angolul.

Diákjaink nemzetközi háttérrel rendelkeznek, és velünk együtt Brémából származnak. A különböző háttérrel rendelkező emberekkel való együttes tanulmányozás fontos kihívás és lehetőség a közös értékekkel kapcsolatos eszmecserére. Felkészítjük hallgatóinkat vezetési feladatokra, és támogatjuk Önt az etikailag elfogadható döntések meghozatalában.

program

A Master's Degree program a Global Management három féléves teljes munkaidős diploma vezet a Master of Business Administration (MBA) fokozatot. A programot magasan képzett tanárok jellemzik, egy nemzetközi, valamint sokszínű, inspiráló hallgatói testet és egy olyan karot, amely egyedülálló környezetet biztosít a szellemi csere számára. Együttműködés az akadémiai kiválósággal, erős gyakorlati orientáció, valamint a külföldi kiránduláson való részvétel lehetősége, valamint a szakképzés lehetősége.

célcsoport

A Global Management (MBA) képzési program junior vezetők számára készült, így lehetőséget biztosítanak arra, hogy megszerezzék azokat a készségeket, amelyeket a sikeres nemzetközi vállalatok igényelnek ma. A cél az, hogy mind a menedzsment készségeket, mind a gondolkodó élményeket biztosítsuk, különös tekintettel a globális üzleti életre. Ez központi követelmény azoknak a hallgatóknak, akik egy kormányban, egy nemzetközi szervezetben vagy egy gazdasági vállalkozásban keresnek pályafutást. A hallgatók a mi oklevelet egyértelműen az előnye, amikor a kiváló vezetői minőség bizonyítására.

célok

A Master's degree program Global Management célja, hogy vezető szerepet töltsön be, valamint a tudat-bővülő tapasztalat a globális üzleti világban. Olyan diákok számára, akik karriert keresnek egy gazdasági vállalkozásban, egy nemzetközi szervezetben vagy akár egy kormányban, ez alapvető követelmény. Így a hallgatói minőségben a vezetői minőség terén vezető szerepet tölt be.

befejezés

A mester program Global Management, végén, két félév után a záróvizsga a Master of Business Administration. Amint a hallgatók befejezik a modulokat a második félév végén, a diplomamunkát írják, amelyet viszont szóbeli vizsgán kell megvédeni. Ha a hallgatók csak a második félév után végeznek szakmai gyakorlatot, a szóbeli vizsga a harmadik félév után történik. A zárófokozat tartalmazza az egyéni vizsgaeredmények eredményeit a tanulmány során, valamint a diplomamunkát. A sikeres befejezése után a hallgatók megkapják a diplomát "Master of Business Administration".

Felvételi - MBA Global Management

követelmények:

  • Egy akadémiai, üzleti-orientált (Bachelor)
  • Mind. Egyéves gyakorlati tapasztalat
  • Bizonyíték az angol nyelv nagyon jó ismeretéről a megfelelő bizonyítványokon keresztül: (angol nyelvű leckék középiskolába, TOEFL teszt legalább 560 ponttal, TOEFL számítógépes teszt legalább 220 ponttal, IELTS 6.0, CEF B.2, opció: angol teszt)
Program oktatási nyelve:
Angol
International Graduate Center - Hochschule Bremen

10 további kurzus International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Utoljára frissítve May 30, 2018
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 - 3 félév
Nappali
Price
12,900 EUR
12.900 euró (plusz féléves díj jelenleg 325 euró)
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school