MBA Global Management

International Graduate Center - Hochschule Bremen

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Global Management

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Nemzetközi teljes munkaidős angol MBA

Nemzetközi MBA programunkban olyan vállalati menedzsment készségeket szerezhet, amelyeket a vállalatok ma várnak. Az eseményeket általában szemináriumok és műhelyek formájában tartják, amelyek aktív részvételt igényelnek kiscsoportos munka és előadások formájában. A leckék teljes angolul.

Diákjaink nemzetközi háttérrel rendelkeznek, és velünk együtt Brémából származnak. A különböző háttérrel rendelkező emberekkel való együttes tanulmányozás fontos kihívás és lehetőség a közös értékekkel kapcsolatos eszmecserére. Felkészítjük hallgatóinkat vezetési feladatokra, és támogatjuk Önt az etikailag elfogadható döntések meghozatalában.

program

A Master's Degree program a Global Management három féléves teljes munkaidős diploma vezet a Master of Business Administration (MBA) fokozatot. A programot magasan képzett tanárok jellemzik, egy nemzetközi, valamint sokszínű, inspiráló hallgatói testet és egy olyan karot, amely egyedülálló környezetet biztosít a szellemi csere számára. Együttműködés az akadémiai kiválósággal, erős gyakorlati orientáció, valamint a külföldi kiránduláson való részvétel lehetősége, valamint a szakképzés lehetősége.

célcsoport

A Global Management (MBA) képzési program junior vezetők számára készült, így lehetőséget biztosítanak arra, hogy megszerezzék azokat a készségeket, amelyeket a sikeres nemzetközi vállalatok igényelnek ma. A cél az, hogy mind a menedzsment készségeket, mind a gondolkodó élményeket biztosítsuk, különös tekintettel a globális üzleti életre. Ez központi követelmény azoknak a hallgatóknak, akik egy kormányban, egy nemzetközi szervezetben vagy egy gazdasági vállalkozásban keresnek pályafutást. A hallgatók a mi oklevelet egyértelműen az előnye, amikor a kiváló vezetői minőség bizonyítására.

célok

A Master's degree program Global Management célja, hogy vezető szerepet töltsön be, valamint a tudat-bővülő tapasztalat a globális üzleti világban. Olyan diákok számára, akik karriert keresnek egy gazdasági vállalkozásban, egy nemzetközi szervezetben vagy akár egy kormányban, ez alapvető követelmény. Így a hallgatói minőségben a vezetői minőség terén vezető szerepet tölt be.

befejezés

A mester program Global Management, végén, két félév után a záróvizsga a Master of Business Administration. Amint a hallgatók befejezik a modulokat a második félév végén, a diplomamunkát írják, amelyet viszont szóbeli vizsgán kell megvédeni. Ha a hallgatók csak a második félév után végeznek szakmai gyakorlatot, a szóbeli vizsga a harmadik félév után történik. A zárófokozat tartalmazza az egyéni vizsgaeredmények eredményeit a tanulmány során, valamint a diplomamunkát. A sikeres befejezése után a hallgatók megkapják a diplomát "Master of Business Administration".

Felvételi - MBA Global Management

követelmények:

  • Egy akadémiai, üzleti-orientált (Bachelor)
  • Mind. Egyéves gyakorlati tapasztalat
  • Bizonyíték az angol nyelv nagyon jó ismeretéről a megfelelő bizonyítványokon keresztül: (angol nyelvű leckék középiskolába, TOEFL teszt legalább 560 ponttal, TOEFL számítógépes teszt legalább 220 ponttal, IELTS 6.0, CEF B.2, opció: angol teszt)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Utoljára frissítve May 30, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
2 - 3 félév
Nappali
Price
ár
12,900 EUR
12.900 euró (plusz féléves díj jelenleg 325 euró)
Information
Deadline
Contact school
Locations
Németország - Bremen, Bremen
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
okt. 2019
Németország - Bremen, Bremen
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school