MBA Global Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Global Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Program:

MBA Global Management

Időtartam:

Másfél év (2 év: opcionális második 6 hónapos iparági képzéssel)

Elérhetőség:

Ez az ajánlat minden olyan potenciális hallgató számára elérhető, akinek elismert bachelor diploma van.

Áttekintés

A felülvizsgált MBA program a Global Management egy valóban nemzetközi program, kezeli a BHMS és a City University (CityU), Seattle, USA. Így a díj teljes mértékben a CityU minőségbiztosítási eljárásainak és politikáinak hatálya alá tartozik.

A program 3 szakaszból áll: az első 6 hónapos intenzív tanulmányi időszak a svájci Luzerni BHMS campusban; ezt követi az ipari képzésben töltött 6 hónap, melynek során a hallgatóknak 2 projekt alapú online tanfolyamot kell teljesíteniük. A harmadik és a harmadik szakaszban a diákok visszatérnek a BHMS campusba egy második 6 hónapos tanulmányi időszakra, és befejezik az összes MBA kurzust. Ezt a harmadik szakaszt követően második iparági képzési időszak is megtehető, de teljesen opcionális.

A hallgatók megtanulnak egy dedikált tanszéktől, akinek akadémiai ismeretei mellett tudást és hatalmas tapasztalatot hoznak az üzleti területen. Ez biztosítja, hogy az osztályban tanult dolgok kortársak, és alkalmazhatók a mindennapi üzleti környezetben a valós helyzetekben. A BHMS tagja az 1928-ban alapított Bénédict Svájc-iskolai csoportnak, amelynek feladata, hogy felnőttképzést biztosítson a sikeres emberek számára. A Bénédict Iskola Svájc legnagyobb magánoktatási intézménye, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős hallgatót oktat.

A program célja

Egy MBA fokozat a szakmai készségekkel együtt jelentős értéket és presztízst visel világszerte a munkáltatókkal. Ez előnyös azoknak az embereknek, akik már vezetői pozícióban vannak a menedzsmentben, vagy akik karrierjük következő lépéseként az ágazat vezetői pozícióba kerülnek. Ezenkívül ideális oktatást nyújt a különböző szaktudású szakemberek számára, akik szeretnének valamilyen tapasztalatot szerezni a szolgáltatási szektorban, vagy olyan vállalkozók számára, akik a szükséges szakismeretek megszerzésére törekednek, amikor saját üzleti tevékenységük megkezdését tervezik.

Svájc világszerte híres szolgáltatási iparágakról, így a diákok betekintést nyerhetnek a nemzetközi vendéglátóipari menedzsment és az élelmiszer-szolgáltatási tevékenységek középpontjába a program első három hónapjában a bevezetett MBA kurzusok mellett a Global Business Communications és a Business Management programban. Ezalatt a diákok is támogatják annak biztosítását, hogy megfelelnek a CityU angol nyelvtudás követelményeinek. A három hónapos tanulmányi folyamat a marketing, a menedzsment, a projekttervezés és a rendszerek alapvető üzleti készségeire összpontosít, hogy a hallgatók kiegyensúlyozott vezetői készségekkel rendelkezzenek, mind a vendéglátás, mind pedig a szélesebb körű üzleti szektor számára, mielőtt az első szakmai gyakorlatukba lépnének.

A program 2. szakasza (iparági elhelyezés) során a diákok két online kurzust vállalnak a globális menedzsment szakirányú kurzusok sorozatából. Ezeket a tanfolyamokat teljes mértékben támogatja egy online oktató és egy online tanulási platform - a Blackboard. Ebben a szakaszban a hallgatók 6 kredit szakosodást szereznek.

A program végső, harmadik szakaszában a diákok az elmúlt 12 hónapban fejlesztett vezetői tudásukra és készségükre épülnek, és a pénzügyi, emberi erőforrás és stratégiai kompetenciák középpontjába kerülnek. A végső akadémiai színpad további 2 szakirányú képzéssel zárul a globális menedzsment pályán.

Fizetett iparági elhelyezkedés Svájcban

A diákok korábbi tapasztalatától, nyelvi készségeitől és szakmai tudásától függően a vendéglátás iparág alapvető funkcionális területein különböző helyszíneken lehet részt venni a program 2. fázisában. Ez biztosítja a hallgatók felbecsülhetetlen szolgáltatási iparági tapasztalatot és átruházható készségeket, létfontosságú sok ipari szektorban.

A Svájcban a munkáltatói szövetség és a munkavállalói szövetség között megtárgyalt iparági fizetési fizetés jelenleg bruttó havi bruttó 2'168 frank. Ebből a fizetésből a hallgatóknak fizetniük kell szobánként, fedélzeten és adókon. Az átlagos nettó jövedelem havonta változó CHF 1'200-tól 1'400-ig.

Megjegyzés: Az MBA integrált célja a diák munkatapasztalatának, a nemzetközi iparági expozíciónak és az átruházható készségeknek az iparági elhelyezéssel történő növelése. Azok a hallgatók azonban, akiknek a globális menedzsment útvonalon széles körű tapasztalattal rendelkeznek, csak 12 hónapon keresztül választhatják meg az 1. és a 2. stádiumot, és 2 további CityU Global Management tanfolyamot tölthetnek be online a saját országukban.

Belépési követelmények

  • Egy egyetemi diploma egy akkreditált egyetemről (a végleges döntést a felvételre a CityU végzi)
  • Angol nyelvtudás az IELTS 6.0-val egyenlő szinten, a nyelvtanár MBA-hoz vagy IELTS 6.5-hez történő belépéshez, az angol nyelvórák alól való mentesítéshez és a CityU nyelvtudás követelményeinek kielégítéséhez.

Időpontok

Akadémiai kurzusokat tartanak:

Hétfőtől péntekig 09: 00-12: 00 és 14: 00-17: 00 között szombat tanfolyamokat kínálnak bizonyos feltételekkel 8: 00-15: 00 között.

Szakképzést tartanak:

Hétfőtől péntekig 09: 0-14: 30 vagy 15: 30-20: 30 között.

Minden hallgató legalább heti 3 napot biztosít az önálló tanuláshoz.

Tanfolyam tartalom

1. szakasz

2. szakasz: Iparági elhelyezés

3. szakasz

* A nyelvtanú MBA program esetében; ² Globális menedzsment kurzusok a rendelkezésre állás alapján

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a CityU a BHMS-en kívül eltérő hitelkeretet alkalmaz

A felülvizsgált kurzusok válogatottja helyettesítheti vagy módosíthatja a fenti kurzusokat. Kérjük, kérje a részletes kurzust az alkalmazás időpontjában.

Elhelyezkedés

BHMS, Business and Hotel Management Iskola, Luzern

bevitel

Április, július és október. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a BHMS felvételi hivatalával a következő bevételi lehetőséggel kapcsolatban.

Ünnepek

A BHMS üdülési tervének megfelelően ütemeznek, és letölthetők a BHMS weboldaláról az "Iskolai naptárak" alatt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2018
Július 2018
Duration
Időtartam
18 hónapok
Nappali
Locations
Svájc - Lucerna
Kezdet: ápr. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet: Július 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2018
Svájc - Lucerna
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Július 2018
Svájc - Lucerna
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2018
Svájc - Lucerna
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt