MBA Global Masters of Business Administration További Pathways Közegészségügyi vagy biztosítás

Általános információk

Program leírás

A Glasgow Caledonian University londoni campusában szállították ezt a globális MBA programot a közjó iránti elkötelezettség és az ENSZ Felelősségteljes Menedzsment Tanulmányok (PRME) iránti elkötelezettségünk körül. Ez a megkülönböztető globális MBA program célja vállalkozó és társadalmilag gondolkodó egyének számára, akik arra törekszenek, hogy professzionális menedzserré váljanak, és ösztönös módon fenntartható üzleti tevékenységet alakítanak ki társadalmilag felelős módon.

Megtanulja, hogyan kell vezetni belülről az innováció és a kreatív gondolkodás révén, miként alakíthat meg egy olyan vezetőké, amely készen áll a holnap világára. A befejezés után képes lesz azonosítani saját kompetencia-fejlesztési igényeit annak érdekében, hogy a jövő felelős vezetőjévé váljon.

A rugalmas MBA, ez az egyedülálló program lehetőséget ad a hallgatók számára, hogy specializálódjanak a kívánt területre kilenc egyedi választható modul választásával. A hallgatók diplomát szerezhetnek egy MBA (közegészségügyi) vagy MBA (biztosítási) szakon is, ha az adott Pathway jellemző modulokat választják.

Ez a gyakorlati és alkalmazott program betekintést nyújt a mindennapi kihívásokba, amelyekkel az üzleti és a harmadik szektorbeli szervezetek vezetői szembesülnek szerte a világon. Hangsúlyozzuk a kulcsfontosságú üzleti funkciók szerepét, hozzájárulását és integrációját annak javítása érdekében, hogy képesek legyenek hatékony, egész szervezetet átfogó stratégiák kidolgozására és megvalósítására.

Ez a dinamikus és igényes program az ön energikus részvételét igényli. Mint ön, társaik ambiciózusak, nagy motivációjúak és eltökélt szándékaik lesznek a sikerre. Örömmel várjuk Önt a programra és a társadalmilag felelős vezetők globális öregdiák hálózatába.

A GCU London kiváló diplomásokkal vonzza a világ minden tájáról, és páratlan hallgatói tapasztalatokat és nemzetközi foglalkoztathatóságot kínál.

A GCU büszke arra, hogy élvonalbeli campusokkal rendelkezik Glasgow és New York szívében.

A program részeként lehetősége nyílik két egyhetes kulturális merülési periódust folytatni mindkét érdekes helyszínen (vízumkorlátozásokkal).

Az egyedülálló MBA-t úgy alakítottuk ki, hogy figyelembe vegye a nemzetközi üzleti és a társadalom igényeit, segítve a készségek, ismeretek és tapasztalatok kiépítését ahhoz, hogy minden ágazatban sikeres és felelősségteljes vezetővé válhassanak a vezetői szerepekben.

Mit fog tanulni?

A globális MBA program biztosítja a hallgatók számára a menedzsment elméletek és gyakorlatok alapvető megértését.

A hangsúly a globális MBA a munka tapasztalata. Az üzleti külsõ elkötelezettség az MBA tanterv egyik alapvetõ része.

A hallgatók ezután választhatnak választani kívánt szakterületre specializálódni.

modulok

MBA készségek és eszközkészlet (alapvető):

 • Felelős vezetés
 • A bizonyítékokon alapuló projektek módszerei
 • MBA projekt
 • Műveletmenedzsment és Analytics az irányítási döntéshozatalhoz
 • Szervezeti érték létrehozása
 • Vállalati polgárság a globális korban
 • Stratégiai menedzsment

Választható (válasszon egyet):

 • Termék és szolgáltatás innováció és globális logisztika
 • Változás kezelése
 • A közegészségügyi gyakorlat alapelvei és elmélete *
 • Biztosítási automatizálás, elemzés, digitalizálás és kiberbiztonság **

Választható (válasszon egyet):

 • Innováció és vállalkozói készség
 • Társadalmi fellépés a közegészségügyben *
 • Üzleti folyamatosság és válságkezelés
 • Globális marketing stratégia
 • Biztosítási megoldások a feltörekvő piacok kockázatához **

* A Global MBA (Közegészségügy) diplomás elvégzéséhez mindkét modult kiválasztania kell.

** A Global MBA (Biztosítás) diplomás elvégzéséhez mindkét modult kiválasztania kell.

Kulturális merítés kirándulások Glasgowba és New Yorkba

A GCU büszke arra, hogy egyetemekkel rendelkezik Glasgow és New York szívében. A Glasgow Caledonian New York College megalapításával mi vagyunk az első külföldi felsőoktatási intézmény, amely New York-ban diplomákat ítél oda.

A program részeként lehetősége lesz választható kulturális elmerülési kirándulásokra Glasgowba és New Yorkba. *

* A feltételek érvényesek

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

Jellemző belépési követelmények

Az Egyesült Királyság első osztályú vagy második osztályú kitüntetése (vagy azzal egyenértékű).

Mindegyik kérelmet azonban külön-külön veszik figyelembe. Ha a jelentkezők nem rendelkeznek tipikus tudományos felvételi képesítéssel, de bizonyítani tudják a releváns szakmai tapasztalatot és / vagy az elismert szakmai testületek kreditjeit, akkor jogosultak lehetnek arra, hogy belépjenek ebbe a programba az Egyetem korábbi tanulásának elismerésével

A jelentkezők számára, akiknek egy adott üzleti vonatkozású végzettsége vagy megfelelő vezetői tapasztalata van, érdekli az MBA luxusmárka-menedzsment is.

angol nyelv

Akadémikus IELTS-pontszám 6,0 (vagy azzal egyenértékű), 5.5 alatti elem nélkül.

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

Felszerelés

A londoni campus a globális MBA hallgatók számára élvonalbeli tanulási környezetet biztosít, és modern tanítási teret kínál előadásokhoz, kiscsoportos tanulmányokhoz és társadalmi tanuláshoz.

Ez a professzionális posztgraduális egyetemi campus egy ultramodern környezetben, a Spitalfields szívében helyezkedik el, amely London divat- és pénzügyi fővárosában található, és magas színvonalú oktatási és ipari partnerségekre támaszkodik világszerte.

Diákmunka

A GCU London a világ egyik legélénkebb és kozmopolita városában található.

Minden kultúrája, érdeklődése és hobbija, valamint minden művészeti formája a legjobb az Ön küszöbén. A legjobb az egészben, hogy a GCU London London egyik legizgalmasabb és legjellemzőbb területén található; A Spitalfields, a legendás Brick Lane otthona, a Old Spitalfields, a Petticoat Lane Markets és még sok más.

A campus egyedülálló MBA és MSc kurzusokat kínál, magas színvonalú oktatást és kapcsolatokat biztosít a nemzetközi vállalkozásokkal.

A GCU London gazdagító és változatos tanulási tapasztalatokat nyújt a hallgatók számára, élénk nemzetközi, szellemi és kulturális élet támogatásával. Több mint 56 országból vonzunk diákokat, számos háttérrel, a világ minden sarkából.

Díjak és finanszírozás

A fizetendő tandíjakat leginkább az állapota határozza meg.

A tandíjak tartalmazzák a szállás költségeit a tanfolyam választható kulturális látogatása során. Olvassa el a teljes használati feltételeket.

Tandíj 2020/21

 • Otthon (Skóciával és Európával együtt): 12 500 GBP
 • Nemzetközi (Európán kívül): 14 500 £

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Felhasználási feltételek

Ezek a feltételek meghatározzák a GCU és a Global Master of Business Administration (MBA) hallgató hallgatóinak kötelezettségeit az egyetemi szokásos hallgatói feltételek mellett, és adott esetben az egyetem nemzetközi feltételeivel, amelyek az Ön jogai és kötelezettségei, valamint az Egyetem kötelezettségei veled szemben.

Utoljára frissítve November 2019

Az iskoláról

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Tovább

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Kevesebb