Read the Official Description

Célok és tanulási eredmények

A kurzus végén a hallgatók képesek lesznek:

  1. A különböző nemzetközi szállodai és idegenforgalmi szervezeteken belüli vezetői szerepekhez szükséges gyakorlati, elméleti és személyes készségek értelmezése.
  2. A kereskedelmi vendéglátás vállalkozásának stratégiai, szervezeti és marketingfolyamatainak összefogása az üzleti világ globális természeténél fogva.
  3. Professzionális vezetői hozzáállással tevékenykedhet az innovatív ötletek és megoldások kreatív fejlesztésének ápolásával.
  4. Bizalmasan vitassák meg, kutassák és szintetizálják az elméleteket a szervezeti tanulás értékelése során.
  5. Kritikusan elemezzék a különböző multilaterális intézményeket és transznacionális szervezeteket, beleértve a nemzetközi turizmusban és az örökség turizmus menedzselésében rejlő hatásokat.

Belépési követelmények: Posztgraduális diploma a szállodai és idegenforgalmi menedzsment vagy Bachelor diploma (Kitüntetések) hallgatók minden tudományágban, vagy a diákok jelentős szállodai és turisztikai tapasztalattal és felsőfokú képesítéssel.
Korhatár: 20 vagy annál magasabb
Nyelvismeret: Szükséges angol szintű interjú / HTMi teszt vagy TOEFL 547 vagy IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű HTMi angol helyezés teszt pontszám.
Korábbi szakmai tapasztalat: Nincs vagy jelentős tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban vagy az idegenforgalomban, ha nem diplomával vagy posztgraduális diplomás birtokos.

Fokozatokra osztás

A hallgatók, akik sikeresen befejezik a programot kapnak az MBA posztgraduális diploma Hospitality Management a HTMi Hotel és Turizmus Management Institute.
MBA Posztgraduális Diploma diplomások meg kell kitölteni a dolgozat, hogy elnyerte a Master of Business Administration (MBA) a Hospitality Management a HTMi Hotel és Tourism Management Institute.

A hallgatók 10 000-14 000 szó közötti értekezést írnak egy nemzetközi jelentőségű témáról, amelyet közvetlenül a HTMi felügyel, akár online, akár az egyetemen, ha a diákok úgy döntenek, hogy elvégzik a mesterképzést. A disszertáció minden MBA-hallgató számára lehetővé teszi, hogy a nemzetközi szállodai és idegenforgalmi ágazat egy bizonyos részére összpontosítson, amelyben karrierjük megkezdésére törekszik.

A mester hallgatók választhatnak, hogy csatlakoznak az opcionális disszertáció kurzus befejezése után a tanított kurzus.

58866_MBA.jpg

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date