MBA Humán Erőforrás és Szervezet Pszichológiában

Általános információk

18 locations available

Program leírás

Áttekintés

Az emberi erőforrások egy szervezet, cég vagy egy üzleti egység munkatársaira utalnak. A Humán Erőforrás Osztály (HR) olyan osztály, amely minden emberi erőforrást ellát, mint például a munkaerő-tervezés, a kompenzáció, a munkavállalói juttatások, a toborzás, a képzés és az adminisztráció. A humánerőforrás-menedzser általában felelős a toborzás, a kiválasztási folyamat, az alkalmazások meghívásáért, a meglévő alkalmazottak teljesítményének értékeléséért, az interjúk ütemezéséért, a tehetségfejlesztésért, a teljesítményértékelésért és a megőrzésért. A humánerőforrás és a szervezet pszichológia (HR és OP) szakosodásának középpontjában a stratégiai humánerőforrás-fejlesztés, a szervezeti változások, a munka és a szervezet pszichológiája, a vezetés, a képzés és a fejlesztés, a teljesítménymérés és -kezelés, a biztonság, a stressz és az egészségügy a munkahelyen és a munkaerő-felvétel és kiválasztás. A specializáció kiterjed a pszichológia és a karrier alkalmazása és a karrierkezelés moduljaira is
Az egyéves MBA (Master of Business Administration) a HR és Szervezet Pszichológia egy átfogó program célja a menedzsment szakemberek, akik várják a nemzetközi vezetői vagy vezető adminisztrációs szerepet a globális szervezetek. A program befejezését követően a tanulók posztgraduális diplomát kapnak a Cambridge International Qualifications-tól, az Egyesült Királyságban, valamint az Universdiad Catolica de Murcia, az UCAM HR és Szervezet Pszichológia MBA diplomájától.

A hallgatók, akik beiratkoznak az MBA-nél a HR és Szervezet Pszichológiában, vállalják a nemzetközi humánerőforrás, a stratégiai változás menedzsment, a stratégiai menedzsment és a vezetés és az operatív menedzsment alapvető moduljait, valamint a nemzetközi üzleti, nemzetközi marketing menedzsment és a 21. századi globalizáció első részében. a második rész a diákok a szocio-gazdasági - jogi környezet modulját és a disszertációs munkát veszi át.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Az ESBF-ben a műveletek és projektmenedzsment kettős minősítésű MBA programját az évtizedes tapasztalattal rendelkező neves kar segíti. A program során a diákok az iparág-specifikus esettanulmányoknak, az üzleti szimulációknak és az extempore-nak vannak kitéve. Az összes MBA programra jelentkezõ hallgató hozzáférhet az Exeed School of Business and Finance könyvtárához, az Ebrary hozzáféréshez 1000-es folyóiratokkal és könyvekkel, rendszeres iparági látogatókkal és karrier-vásárokkal

A program során a hallgató csatlakozhat a sportklubhoz, a vállalkozói klubhoz és a szakmai fejlesztési klubhoz. A program részeként a diákok meglátogatják az innovációs központokat, a nagy szervezeteket, a gyorsítókat és az ígéretes indítókat az Egyesült Arab Emírségek régiójában. A hallgatónak lehetősége van arra is, hogy részt vegyen a vállalati pályafutáson az Egyesült Arab Emírségek legjobb vállalatai részvételével. A program befejezése után a hallgatónak lehetősége van részt venni az egyetemi összejövetelen az UCAM, Murcia, Spanyolország egyetemen.

London Leadership Workshop

Valamennyi diák, aki befejezte a program első részét, Londonba, az Egyesült Királyságba utazik, hogy intenzív vezetői workshopot és ipari túrát tartson.

Az UCAM-ról (Catolica de Murcia Universdiad) - Murcia katolikus egyeteme

Az UCAM egy kiváló egyetem, amely a spanyol Murcia-ból származik. 1995-ben kezdődött, az UCAM aktív tanulói bázisa 21 000 tanulótól, és több mint 1000 tanulóval rendelkezik. Az UCAM, Murcia, Spanyolország MBA programja az ANECA által akkreditált, és az egyetem az ENQA, az Universia és az egyetem tagja. EEE-t. Az UCAM stratégiai partnerségi hálózata több mint 300 egyetem, köztük Stanford, a Szingapúri Nemzeti Egyetem és a Nemzeti Technológiai Egyetem. Az UCAM vállalati stratégiai partnerséggel rendelkezik az ipari vezetőkkel, köztük a Coca Cola, a Microsoft, a Soft és az SAP. Tekintsük, mint az egyetem a sport, UCAM több mint 20 olimpiát, mint az alumni.

A CIQ-ról

A Cambridge International Qualifications egy nemzetközi díjnyertes szervezet, amely az Egyesült Királyságból származik. A CIQ a világ minden tájáról szerzett szakembereket a menedzsment és a technológia területén, és előrehaladási partnersége van a világ minden tájáról származó kiemelkedő egyetemekkel. A CIQ európai tagja

A felsőoktatás minőségbiztosítási szövetségét és a CIQ programjait a TQUK és az NCFE támogatja. A CIQ a világ több mint 100 szervezetének vállalati tanulási partnere.

Program vázlat - A rész

Az A rész hat modulból áll, amelyekből négy modul van, míg kettő speciális modul. A hat modult hat hónapos időszak alatt szállítjuk. Az összes résztvevő, aki teljesíti az A részt, 40 ECTS-t ér el, ami 120 brit kreditnek felel meg.
• Nemzetközi humánerőforrás-gazdálkodás
• Stratégiai változások kezelése
• Stratégiai menedzsment és vezetés
• Műveletek kezelése
• Stratégiai humánerőforrás-fejlesztés
• Munka és szervezet pszichológia

Program vázlat - B rész

A B. rész egy kötelező modulból és egy disszertációból áll. A B rész hat hónapig tart, és az összes résztvevő teljesíti az A részt, és a B rész diplomát szerzett magának az MBA és Szervezet Pszichológiában az UCAM Spanyolországból, és 60 ECTS (Európai Hitelátviteli Rendszer), amely egyenértékű 180 brit kreditig.
• Szociális-gazdasági - jogi környezet
• Tézismunka

Szállítás - Online:

A program a legmodernebb online tanulási rendszeren keresztül fog megvalósulni, és minden tanuló hozzáférhet nemzetközi folyóiratokhoz és könyvekhez. Minden programot a nemzetközi kar és a hallgató a nemzetközi felsőoktatásban élő élő előadásokon vehet fel. Minden ülést rögzítenek, és a diákok szabadon hallgathatják az előadásokat. Az LMS kétségtelen tisztázási munkamenetet és online osztálytermi tevékenységet kínál. Az órákat hetente kétszer tartják (vasárnap és kedd) három órán keresztül.

Szállítás - osztályterem:

Azoknak a tanulóknak, akik részt kívánnak venni az osztályteremben, az Exeed School of Business and Finance megkönnyíti az osztálytermi üléseket minden pénteken az Egyesült Arab Emírségekben, Sharjahban. Az összes ülést magas rangú szakemberek látják el. A tanulók mindenki számára elérhetővé válik a legkorszerűbb tanulási rendszer, amely lehetőséget biztosít a hozzárendelés és referenciaanyagok és folyóiratok feltöltésére.

Feladat és értékelés:

Az UCAM - ESBF a megbízáson alapuló értékelési megközelítést követi, és a hallgatónak minden modul után be kell nyújtania egy megbízást.

Ösztöndíj:

Az UCAM - ESBF a folyamatos tanulás ösztönzésére és a mindenki számára nyújtott oktatás támogatására ösztöndíjat kínál a dolgozó szakemberek számára. A diákok akár 20% -os ösztöndíjat vehetnek igénybe az akadémiai eredmények és a munkaprofil alapján.

Értékelendő dokumentumok:

Az UCAM - ESBF programhoz való csatlakozásra érdeklődő összes diák megkaphatja a pályázati dokumentációjukat, beleértve a legfrissebb oktatási bizonyítvány másolatát, az önéletrajzát és az útlevél másolatát az info@esbfedu.com címen.

Bevitel:

Az UCAM - ESBF követi a moduláris / rotációs bevitelt, és a tanulók az egyes modulok elején vehetik fel a felvételt. A beléptetés támogatása küldje el az érdeklődését az info@esbfedu.com címre

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Tovább

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Kevesebb
Sharjah , Sharjah , Omán Online , Szaúd-Arábia Online , Szingapúr Online , Bahrein Online , India Online , Dubai , Kanada Online , Nigéria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malajzia Online , London , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Több Kevesebb