Read the Official Description

Nemrégiben az Eduniveral listáján a legjobb HRM MBA-k Kelet-Európában, a ZSEM MBA az emberi erőforrás menedzsmentben a legjobb lépést jelenti a HRM menedzsereknek a szervezetük legerősebb versenyelőnyének fejlesztésében. az emberek.

Ez a program, amelyet teljes mértékben angol nyelven oktatnak a helyi oktatók és számos világhírű nemzetközi egyetem oktatója világszerte, a vezetők és a jövőbeli üzleti szakemberek számára készült, akik szeretnék megtanulni, hogyan használják fel emberüket a szervezeti célok elérése érdekében, akik szeretnék megtanulni, alkalmazottak, hogyan kell kezelni a változásokat, létrehozni egy HR stratégiát, és így tovább.

A programon belüli kurzusok közé tartozik a munkaerő-felvétel és a kiválasztás, a vezetés, a változás kezelése és az emberi erőforrások, a teljesítménymérések és jutalmazási rendszerek és mások. Az osztályok gyakorlati példákat mutatnak be a humán erőforrás gazdálkodásra a gyakorlatban, videó példákban, esettanulmányokban, és nagyon interaktívak lesznek. Ebben a programban a diákok részt vesznek egy számítógépes szimulációban is, amelyben felveszi az emberi erőforrás menedzser szerepét, és döntéseket hoz a felvételről, a promóciókról, a bérek emeléséről, a munkavállalók képzéséről stb. megtanulják, hogyan viszonyul a gyakorlatba a HRM-elmélet. Ez a program két félévre tart, a másodikban a hallgatóknak diplomamunka készítése szükséges.

Bill Gates egyszer azt mondta: "Vedd fel a legjobb 20 embert, és elmondom neked, hogy a Microsoft lesz egy jelentéktelen cég". Mivel a vállalatok versenytársai a globális piacon termékeikkel és szolgáltatásaikkal versenyeznek egymással, hogy vonzzák a legjobb és legtehetségesebb embereket. Bill Gates kijelentése ma csak valósághűbb; ahogy a globális verseny erősödik, a vállalatok egyre nagyobb hányadba fognak vonzani és megtartani a legjobb előadóikat és az alkotók értékét. Végtére is, a nagy cégeket nagy emberek készítik.

Az előadók a humánerőforrás-gazdálkodás terén a külföldi szakértők horvátjainak kombinációját képviselik. A tanulmányi csoportok kicsiek, mivel a Zagreb School of Economics and Management által kínált összes programban szerepelnek, és a tanárok és a hallgatók közötti kommunikáció közvetlen. A programban a Dino Dogan, a Li Choy Chong és a Markus Menz (St. Gallen Egyetem), a Herman Lassleben (Reutlingen Egyetem), a Randy Richards és a Dan Ebener (St. Ambrose University) oktatói a ZSEM szakértőivel együtt .

Ez a program két félévre tart, és egy posztgraduális tézis létrehozásával csúcsosodik ki.

A program időtartama: 2 félév, 60 ECTS kredit.

Beiratkozási bevitel: szeptember és március

A tanfolyam szerkezete: Az osztályokat ciklusokban és délután 5 óra után tartják.

Felvételi követelmények: A pályázóknak négyéves szakmai vagy egyetemi egyetemi programot kell biztosítani, amely 240 ECTS kredit . Azok a jelöltek azonban, akik négyéves "nem gazdasági" programot végeztek, azzal a feltétellel is alkalmazhatók, hogy a szemesztert megelőző szemesztert a következő kurzusokkal vehetik igénybe: Közgazdasági alapismeretek, marketing alapjai, üzleti pénzügyek alapjai, menedzsment alapjai, alapok Számviteli.

Az MBA programba való belépés az alábbi méretek szerint történik:

 • Az MBA programba való belépés az alábbi méretek szerint történik:
 • Akadémiai siker az egyetemi és a posztgraduális programban - 30%
 • Interjú egy jelöltvel - 30%
 • 2 akadémiai vagy szakmai képesítéssel kapcsolatos ajánlás - 25%
 • Motivációs levél - 15%

Ez a képzési program lehetővé teszi a kettős diplomát a következő partner egyetemeken:

 • IIBN Üzleti Iskola, Nemzetközi Üzletviteli Intézet, Tanulmányi Konzorcium Szentpéterváron, OROSZORSZÁG (a ZSEM kettős diplomájának részeként kínál: MBA Pénzügyi és Banki Menedzsment, MBA Stratégiai Menedzsment, MBA Közigazgatás, MBA Olaj és Gáz Menedzsment, MBA turizmus menedzsment)
 • Fu Jen Katolikus Egyetem, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (fokozat kínált részeként a kettős diplomát a ZSEM : MS program menedzsment, MS marketing program, MS program Emberi Erőforrás Menedzsment, MS program Kvantitatív Pénzügy, MS program a pénzügyi és számviteli)
 • Nagoya Kereskedelmi Egyetem
 • Tilburg Egyetemi Stratégiai Menedzsment, Tilburg, HOLLANDIA (a ZSEM kettős diploma részeként szerzett diplomát: Master of Science in Strategic Management)
 • Kelet-Kínai Tudományos és Technológiai Egyetem, Shanghai Shi, KÍNA (a ZSEM kettős diplomájának részeként szerezte: Master of International Business)
 • KEDGE Business School Boudreaux-ban, Franciaországban (a ZSEM kettős fokozat részeként kínálják: Beszerzés
Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Zagreb School of Economics and Management »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
2 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date