MBA Humán Erőforrás Menedzsment

Zagreb School of Economics and Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Humán Erőforrás Menedzsment

Zagreb School of Economics and Management

Nemrégiben az Eduniveral listáján a legjobb HRM MBA-k Kelet-Európában, a ZSEM MBA az emberi erőforrás menedzsmentben a legjobb lépést jelenti a HRM menedzsereknek a szervezetük legerősebb versenyelőnyének fejlesztésében. az emberek.

Ez a program, amelyet teljes mértékben angol nyelven oktatnak a helyi oktatók és számos világhírű nemzetközi egyetem oktatója világszerte, a vezetők és a jövőbeli üzleti szakemberek számára készült, akik szeretnék megtanulni, hogyan használják fel emberüket a szervezeti célok elérése érdekében, akik szeretnék megtanulni, alkalmazottak, hogyan kell kezelni a változásokat, létrehozni egy HR stratégiát, és így tovább.

A programon belüli kurzusok közé tartozik a munkaerő-felvétel és a kiválasztás, a vezetés, a változás kezelése és az emberi erőforrások, a teljesítménymérések és jutalmazási rendszerek és mások. Az osztályok gyakorlati példákat mutatnak be a humán erőforrás gazdálkodásra a gyakorlatban, videó példákban, esettanulmányokban, és nagyon interaktívak lesznek. Ebben a programban a diákok részt vesznek egy számítógépes szimulációban is, amelyben felveszi az emberi erőforrás menedzser szerepét, és döntéseket hoz a felvételről, a promóciókról, a bérek emeléséről, a munkavállalók képzéséről stb. megtanulják, hogyan viszonyul a gyakorlatba a HRM-elmélet. Ez a program két félévre tart, a másodikban a hallgatóknak diplomamunka készítése szükséges.

Bill Gates egyszer azt mondta: "Vedd fel a legjobb 20 embert, és elmondom neked, hogy a Microsoft lesz egy jelentéktelen cég". Mivel a vállalatok versenytársai a globális piacon termékeikkel és szolgáltatásaikkal versenyeznek egymással, hogy vonzzák a legjobb és legtehetségesebb embereket. Bill Gates kijelentése ma csak valósághűbb; ahogy a globális verseny erősödik, a vállalatok egyre nagyobb hányadba fognak vonzani és megtartani a legjobb előadóikat és az alkotók értékét. Végtére is, a nagy cégeket nagy emberek készítik.

Az előadók a humánerőforrás-gazdálkodás terén a külföldi szakértők horvátjainak kombinációját képviselik. A tanulmányi csoportok kicsiek, mivel a Zagreb School of Economics and Management által kínált összes programban szerepelnek, és a tanárok és a hallgatók közötti kommunikáció közvetlen. A programban a Dino Dogan, a Li Choy Chong és a Markus Menz (St. Gallen Egyetem), a Herman Lassleben (Reutlingen Egyetem), a Randy Richards és a Dan Ebener (St. Ambrose University) oktatói a ZSEM szakértőivel együtt .

Ez a program két félévre tart, és egy posztgraduális tézis létrehozásával csúcsosodik ki.

A program időtartama: 2 félév, 60 ECTS kredit.

Beiratkozási bevitel: szeptember és március

A tanfolyam szerkezete: Az osztályokat ciklusokban és délután 5 óra után tartják.

Felvételi követelmények: A pályázóknak négyéves szakmai vagy egyetemi egyetemi programot kell biztosítani, amely 240 ECTS kredit . Azok a jelöltek azonban, akik négyéves "nem gazdasági" programot végeztek, azzal a feltétellel is alkalmazhatók, hogy a szemesztert megelőző szemesztert a következő kurzusokkal vehetik igénybe: Közgazdasági alapismeretek, marketing alapjai, üzleti pénzügyek alapjai, menedzsment alapjai, alapok Számviteli.

Az MBA programba való belépés az alábbi méretek szerint történik:

 • Az MBA programba való belépés az alábbi méretek szerint történik:
 • Akadémiai siker az egyetemi és a posztgraduális programban - 30%
 • Interjú egy jelöltvel - 30%
 • 2 akadémiai vagy szakmai képesítéssel kapcsolatos ajánlás - 25%
 • Motivációs levél - 15%

Ez a képzési program lehetővé teszi a kettős diplomát a következő partner egyetemeken:

 • IIBN Üzleti Iskola, Nemzetközi Üzletviteli Intézet, Tanulmányi Konzorcium Szentpéterváron, OROSZORSZÁG (a ZSEM kettős diplomájának részeként kínál: MBA Pénzügyi és Banki Menedzsment, MBA Stratégiai Menedzsment, MBA Közigazgatás, MBA Olaj és Gáz Menedzsment, MBA turizmus menedzsment)
 • Fu Jen Katolikus Egyetem, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (fokozat kínált részeként a kettős diplomát a ZSEM : MS program menedzsment, MS marketing program, MS program Emberi Erőforrás Menedzsment, MS program Kvantitatív Pénzügy, MS program a pénzügyi és számviteli)
 • Nagoya Kereskedelmi Egyetem
 • Tilburg Egyetemi Stratégiai Menedzsment, Tilburg, HOLLANDIA (a ZSEM kettős diploma részeként szerzett diplomát: Master of Science in Strategic Management)
 • Kelet-Kínai Tudományos és Technológiai Egyetem, Shanghai Shi, KÍNA (a ZSEM kettős diplomájának részeként szerezte: Master of International Business)
 • KEDGE Business School Boudreaux-ban, Franciaországban (a ZSEM kettős fokozat részeként kínálják: Beszerzés
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve February 14, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 félév
Nappali
Locations
Horvátország - Croatia Online
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Horvátország - Zagreb
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Horvátország - Zagreb
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Horvátország - Zagreb
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Horvátország - Croatia Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt