MBA Humán Erőforrás Menedzsment

Általános információk

Program leírás

Erős az emberi erőforrás menedzsment.

A humán erőforrás menedzsment vezetői Raleighban és azon túl is kritikusak a szervezet sikeréhez. Gyakran az első és az utolsó benyomás, amelyet a vállalat a munkavállalóknak tesz. Mint ilyenek, az erős, jólismert és etikus emberi erőforrás-menedzsment szakemberek mindig nagy igényeket támasztanak.

Képzett szakemberek igényeinek kielégítése érdekében a Meredith MBA most humán erőforrás menedzsment koncentrációt kínál . A koncentrációt úgy tervezték, hogy kiegészítse az MBA alaptantervét (és a Meredith jelentős erőssége a területen). A humán erőforrás menedzsmentben koncentrált MBA teljesítésével fokozza karrierjét és lehetőséget teremt a szakmai fejlődésre.

A Meredith MBA programja a HR-vel Raleigh-ban, megtanulja stratégiai személyzeti döntéseket hozni, valamint a munkavállalói és munkaügyi kapcsolatokat. Képes leszed arra, hogy vonzza, motiválja és megtartsa a szervezetének legjobb tehetségét. Még erősebb üzleti profi leszel.

Az összefonódás megszerzéséhez befejezi a 24 órás hitelesített Core MBA-t - három HRM választékkal összesen 33 óra hitelórával.

Miért Meredith?

Meredith-ben a programunk elég kicsi ahhoz, hogy ismerkedjen meg önnel mint egyénnel. Értelemszerű kapcsolatokat alakíthat ki a szakértői karokkal, és részévé válik az élénk emberi erőforrás-gazdálkodási közösségnek. Találkozik a felszólalókkal és hálózattal a társaival. Készen állsz a LEaD-re. A Meredith MBA koncentrációja a humán erőforrás menedzsment, akkor megy erős.

A Meredith humánerőforrás-gazdálkodási tantervét a Humán Erőforrás Menedzsment Társaság tanúsítja, a nemzetközileg elismert HR-tanúsítás vezetője.

Emberi erőforrás menedzsment koncentráció - tanterv

MBA alaptanterv (24 kredit)

Emberi Erőforrás Menedzsment Koncentráció További szükséges kurzusok (9 kredit)

  • MBA - 615: Humán tőke fejlesztése (3 fő)
  • MBA - 616: Etikai és jogi foglalkoztatási kérdések (3 fő)
  • MBA - 617: Menedzsment jutalomrendszerek (3 fő)

A Meredith humánerőforrás-gazdálkodási tantervét a Humán Erőforrás Menedzsment Társaság tanúsítja, a nemzetközileg elismert HR-tanúsítás vezetője.

A tantervi követelmények és a kurzusleírások változhatnak az egyes katalógusokban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Tovább

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited