MBA - Indiana State University

Általános információk

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) program Indiana State University rendelkezik, akkor egy nagy tekintélyű, megfizethető, rugalmas és hatékony, fejlett üzleti mértékben felső akkreditációt. Most megtudhatod, a legjobb gyakorlatok hazai és a globális üzleti tudósok a fejlett tudományos képzettséggel Excel az osztályban a diákok. A legjobb az egészben, akkor ezt egy megfizethető programot, mely nagyon hasznos lehet!

A diákok egyértelműen a középpontba az MBA program Indiana State University College of Business Scott. Támogató és innovatív kar, a legmodernebb technológia, és kiváló minőségű, kihívást tanulási tapasztalatok segít megnyerni a tudás, készségek, és a bizalom, amire szükség van a megnövekedett felelősség és a szakmai előmenetel.

Az Indiana State University MBA és minden egyetemi üzleti programok által akkreditált AACSB - International, a Princeton Review már idézett Scott College of Business MBA program között az ország legjobb kilenc éve a sorban!

FORMÁTUM

Az MBA kínálják a nappali tagozatos hallgatók, valamint a részmunkaidős diákok ütemezéséről esti. Ön rugalmasan választani egy osztályt ütemtervet, amely megfelel az életmód és a feladatokat.

ELHELYEZKEDÉS & CLASS TIMES

MBA osztályok tartják Federal Hall Indiana State University campus Terre Haute, Indiana. Minden osztály általában megfelel egy éjszaka hetente (hétfőtől csütörtökig) 6:00-08:45.

Minden osztályban szállítjuk személyesen. A Scott College of Business nem kínálnak online MBA program.

MISSION

Azok, akik részt vesznek az MBA program az Indiana State University kap minőségű, posztgraduális szintű felkészülés a karrier, mint a menedzser vagy üzleti szakmai állandóan változó környezetben. A program nagy hangsúlyt fektet mind elméletben, mind gyakorlatban és fejleszti képességeit a problémamegoldás, a stratégiai gondolkodás, és a menedzsment a szervezeti változás.

Az MBA program az Indiana State University célozza egyének, akik egy egyetemi diplomát, akik keresik a fejlett üzleti ismeretek és készségek szükségesek a megnövekedett felelősség és a szakmai előmenetel.

TANULÁSI CÉLOK

 • Problémamegoldás: Minden hallgató képes lesz rendszeresen problémák diagnosztizálására és / vagy lehetőségek, különösen az üzleti beállításokat, és dolgozzon ki alternatív intézkedések, hogy megoldja a problémát, vagy kihasználják a lehetőséget.
 • Stratégiai gondolkodás: Minden hallgató megértéséhez hosszú távú / stratégiai menedzsment és képes lesz kidolgozása, végrehajtása, értékelése, és finomítani a stratégiai terv az üzleti életben.
 • Szervezeti változás: Minden hallgató képes lesz, hogy rendszeresen diagnosztizálni szervezet környezet és műveletek azonosítása szükséges változtatásokat, és dolgozzanak ki terveket, hogy sikeresen végre ezeket a változásokat oly módon, hogy elérjék a szervezet cél (ok).
 • Nemzetközi / Global: Minden hallgató megértéséhez a globális hatások az üzleti döntések / tervek és / vagy terveket dolgozzanak kezelése az üzleti egy globális környezetben.
 • Munkacsoport működéséről: Minden hallgató képes lesz hozzájárulni a siker az ő / ő munkacsoport által elfoglal a vezető szerepet, és / vagy a csapat tagja.

AKKREDITÁLÁS

Kevesebb, mint öt százaléka intézmények programok által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) International - a legmagasabb szintű eredmény az üzleti iskolákban. Az Egyesült Államokban, kevesebb, mint 25 százaléka az üzleti programok állítják AACSB Nemzetközi akkreditáció és Indiana állam egyik közülük. Ez a megkülönböztetés nem csak azt jelzi, hogy milyen minőségű lehet számítani a programot, akkor is megkülönböztet másoktól a munkaerőpiacon. A Scott College MBA is elismerten a "nemzet legjobb" program által Princeton Review kilenc éve a sorban.

KARRIER

Ha részt vesz az MBA program az Indiana State University, akkor kap a minőség, posztgraduális szintű felkészülés a karrier, mint egy üzleti szakember. Sok diplomások tovább, hogy sikeres karriert, mint a vezetők a kis-, közepes vagy nagy üzleti, mind a for-profit és non-profit szektorban. Pályakezdő MBA program gyakran adja cégek vezetői szinten és megnőnek a pozíciók, mint például:

 • Vezérigazgató
 • Chief Operating Officer
 • Marketing vezérigazgató
 • Pénzügyi vezető
 • Humán erőforrás vezérigazgató-
 • Informatikai igazgató
 • Senior Analyst / rendező
 • Vállalkozó / Képviselő

felvételi

Az MBA program mindenki számára nyitott gazdaság (vagy felkészülés) diplomát egy akkreditált intézmény. A statisztika természetesen előfeltétele az MBA tanterv.

Bármilyen kérdéssel kell irányítani ISU-MBA@indstate.edu.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a felvételi, meg kell:

 • Küldje el a kitöltött jelentkezési
 • Fizessen a jelentkezési díj
 • Adj meg egy GMAT pontszám
 • Küldje el hivatalos átiratát minden tudományos munka

Minden diák keres felvétel az MBA program is alkalmazni kell, és fogadja el a College of Graduate és szakmai tanulmányok és az MBA Program Indiana State University. Nemzetközi pályázóknak meg kell felelniük az egyetem követelményeinek angol nyelvtudás, és igazolja a pénzügyi támogatást.

Mikor kell

Az MBA program nem beadási határidők; pályázatát elfogadták egész évben, és akkor kezdődik minden félévben. Jellemzően feldolgozása kevesebb, mint 30 nap. A korai alkalmazás javasolt!

Hogy mit tekintünk

Ha egy kérelem hiánytalan, felvételi döntés lesz. Felvételi döntések alapján a kérelmező egyetemi (és posztgraduális, ha van ilyen) a teljesítmény és a GMAT pontszámot. Bizonyos esetekben, a személyes beszélgetés és / vagy betű referencia lehet kérni, hogy támogassa a kérelmet.

KÖLTSÉGEK

Tandíj és díjak

A részvételi költségek Scott College of Business MBA program változhat, attól függően, hogy a hallgató tartózkodási engedélyt. Általában a diákok feladata lesz fizető:

 • Oktatás
 • MBA program díja $ 129 per óra hitel
 • Recreation Center díjat minden félévben
 • Minden más egyetemi díjak

Az aktuális díjakról, látogasson tandíj és díjak. Tandíj és díjak nem tartalmazzák a könyvek, ház, vagy egyéb megélhetési költségek.

TÁMOGATÁS

MBA program SZAKMAI asszisztensi Graduate asszisztensi állnak a verseny alapján. Diákok, akik kapnak végzős asszisztensi lehet a assistantship megújult minden félévben.

Mi az a végzős asszisztensi?

Scott College of Business végzős asszisztensek vállalja a különböző feladatokat a főiskolai és egyetemi. Ezek feladatai lehetnek részleg kar oktatási támogatás, dolgozó Scott College of Business közigazgatási hivatalok, együttműködve az Akadémia Small Business Development Center, támogató kari kutatás, illetve egyéb feladatok kiosztva.

A legtöbb asszisztensi általában oda májusban a következő ősszel. Néhány asszisztensi ítélhetők decemberben a tavaszi félévben, bár ezek a készlet erejéig. Nyári asszisztensi szokatlanok. Általában egy asszisztensi egyet jelent a 10 vagy 20 óra hetente.

Finanszírozásának asszisztensi van kialakítva egy-egy félévre alapon. Az ösztöndíj egy végzős asszisztensi lehet, mint 8000 $ évente. Ez is egy lemondást néhány vagy az összes tandíjat. Egyetemi és MBA program díjak nem lehet lemondani.

Hogyan kell alkalmazni a végzős asszisztensi?

Annak érdekében, hogy jogosult legyen a végzős asszisztensi keresztül Scott College of Business MBA program, a diákok kell megfelelnie:

 • Rendszeres felvételi állapotot a College of Graduate és szakmai tanulmányok és az MBA Program.
 • Tárolható mint főállású diák az MBA program (9 óra hitel).
 • Legyen legalább egy 3,0 egyetemi fokozatú pont átlaga, vagy egy 3,6 fokozatú pont átlag 12 óra diplomás munka.

Miután a rendszeres belépés érkezik, akkor a felvett hallgató értesítenie kell a Graduate Programs Office a Scott College of Business kívánnak figyelembe kell venni a diplomás asszisztensi. Időben történő benyújtását a teljes alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben vegye figyelembe a hitelesítő adatokat. A Graduate Programs Hivatal nem értékeli a kérelmet egy végzős asszisztensi, amíg a diák elfogadták az MBA program.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Tovább

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Kevesebb
Louisville , Terre Haute , Greensboro , Szekreter , Valparaiso , Észak-Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Több Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited