Hivatalos Leírás

MBA Bevezetés

Az MBA Lincoln Egyetem szakmai fokozat. Úgy tervezték, hogy dolgozzon ki átfogó vezetői kompetencia, hogy a diplomások, hogy megbirkózzon a legkülönbözőbb üzleti helyzetek megfelelő a különböző háttérrel. A Lincoln University MBA program fenntartja erős nemzetközi figyelmet. Annak érdekében, hogy teljesítse a teljes küldetést, hangsúlyt helyeznek az egész program fejlesztése az egyén a koncentráció alapvető tudományágak és készségek, valamint a speciális területeken. A következő célokat határozták meg, és megfelelőnek ítélt:

  1. használja analitikai eszközök a mennyiségi és viselkedési tudományok;
  2. lefedettsége alapvető funkcionális területek üzleti stressz viszonylataik;
  3. Az épület rugalmas alkalmazkodóképesség a változó környezethez;
  4. fejlesztése a tanuló képességét, hogy értékelje a társadalmi, politikai és gazdasági értékek;
  5. haladás készségek csoportos együttműködés és a döntéshozatal;
  6. kommunikációs készségek fejlesztése;
  7. fejlesztése egyfajta szakmai felelősség;
  8. A multinacionális szempontokat kapcsolatos valamennyi témakörben.

MBA ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK

Az MBA tervezték, akik a motivációt, hogy folytassa posztgraduális szintű munka üzleti adminisztráció, függetlenül attól, hogy a következő területeken: a korábbi tanulmányok. A szükséges képzések korlátozódnak a hagyományos "alapítvány" és a "core" területeken annak érdekében, hogy lehetővé tegye a diákok a lehető legszélesebb választani választás alakítani a programot, hogy az egyéni igényeket. Ez a megközelítés összhangban van a korábban kitűzött nevelési célok. A rendelkezésre álló reprezentatív válogatást kurzusok a kapcsolódó területeken a számítógép-tudomány, gazdasági, társadalomtudományi és humán kiterjeszti a lehetőségeket megfelelő tanterv egyéni háttér és érdekeit.

MBA kurzus ÖSSZETÉTEL

A Lincoln Egyetem MBA egy strukturált szak igénylő legalább 36 végzős kredit az érettségi. Ez magában foglalja a kredit 7 törzsanyag; 12 választható koncentráció tanfolyamok; és egy kutatás vagy szakmai jelentés vagy egy választható kurzus, és a szigorlati.

  • Egy vagy két ilyen kurzusok lehet helyette a programigazgató kielégíteni egy konkrét tudományos érdeklődés egy diák.

** A diákok szakosodott Marketing Management koncentráció kell venni BA 311 "Marketing Research" Természetesen helyett BA 306. BA 311 helyettesítheti BA 306 diák International Business, általános üzleti és menedzsment információs rendszer koncentrációját a választás.

II. MBA összefonódása

Vezetői Információs Rendszerek (12 egység)

A vezetői információs rendszerek koncentráció hangsúlyozza gazdálkodás, a tervezés, a fejlesztés és üzemeltetés az információs rendszerek. Szükséges az

III. MBA Research Project, MBA Szakmai jelentés, illetve átfogó vizsgálata (CE)

Az MBA pályázó teljes program írásával MBA kutatási projekt (minimum GPA 3,2 vagy a Program igazgató engedélye szükséges ezt az opciót), vagy egy analitikai végzettség szakmai feladat. Mind a projekt és a jelentés szükség védelmi formájában előadások előtt egy végzős bizottság. A projekt témája és a választott foglalkoztatás a szakmai kell kapcsolódniuk a hallgató terület a koncentráció és jóvá kell hagynia a tanácsadó, és a Program igazgatója.

A diákok nem igénylő kutatási vagy szakmai opciók szükségesek, hogy egy extra három (3) egység választható posztgraduális kurzus, és az átfogó vizsgálata (leírás alább). A program teljessé az alábbi:

Tudományos haladás KÖVETELMÉNYEK

Beiratkozott hallgatók az MBA program várhatóan megtartják fokozat megfelelő politika kielégítő előrelépés ismertetett az egyetem tudományos katalógus és az alábbi táblázat. Az ábra megadja a kritériumoknak megfelelő elérésére tudományos fejlődéshez nappali tagozatos hallgatók (nincs átutalások) az Egyetem MBA szak alapján megengedhető maximális számát félév hitel óra megkísérelt (részmunkaidős diákok értékelik arányosan részt vett egy program a diákok, akik megváltoztatták a programot fogják értékelni minden tanfolyamok hozott).

  • Egységek megkísérelt olyan kurzusok "egységek, amelyek a tanulók felmerült pénzügyi kötelezettségek, vagy amelyek olyan egyetemi ösztöndíj alapok már kifizetett.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Lincoln University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019