MBA International Hotel & Tourism Management

Általános információk

Program leírás

A MBA International Hotel & Tourism Management Úgy van kialakítva, hogy az Európai Felsőoktatási Térség és áll 90 kredit. A program célja, hogy fejlesszék a készségek, képességek és ismeretek sikeresen működnek a globális környezetben. A képzés van osztva hat hónappal az egyetemi képzés és a hat hónapos gyakorlat vállalatok és intézmények a szektor.

A szilárd tanterv lehetővé teszi, hogy dolgozzon menedzsment készségek, képességek és ismeretek szükségesek a foglalkoztatás bővítésére és a karrierlehetőségeket terén a vendéglátás és a turizmus. Előkészíti szakemberek a hotel és turizmus működni a nemzetközi környezetben. A kar áll az ipar szakosodott szakemberek az alanyok tanítanak. Amellett, hogy a közös alapvető területek középpontjában a stratégia, marketing, üzleti menedzsment és a szálloda vezetősége, a program lehetővé teszi a szakirányú: Marketing és kommunikáció és / vagy Pénzügyi menedzsment.

elméleti

420 órás előadások, hétfőtől péntekig, tanított szeptembertől márciusig. Az órarend lehetővé teszi ötvözi tanulmányi munka.

Szakmai

1000 óra képzést a vállalatok és intézmények ágazati (6 hónap).

Student Profile

Pályakezdő és / vagy fiatal szakemberek, 5 éves tapasztalattal rendelkezik a pozíció parancs azt jelenti, a vendéglátás és / vagy az idegenforgalom.

SZAKMAI

A képzési program MBA International Hotel & Tourism Management 90 kredit, és áll pro 5 modul (4 kötelező és 1 specializáció a pénzügyi menedzsment, illetve marketing és kommunikáció).

Felvételi folyamat

  1. Töltse ki az online előzetes regisztrálás azon információk biztosítása és dokumentáció szükséges.

2.. Értékelése előregisztráció a Vatel Madrid. Számított legfeljebb egy héten, akkor értesítjük, ha a jelölt képes végrehajtani a felvételi vizsgák.

3.. Levezető felvételi vizsgák (teszt és személyes interjú).

4.. Számított legfeljebb 10 napon belül a befejezése a felvételi vizsgák Vatel tájékoztatja a jelöltet eredményéről a felvételi teszt, és az eljárás a regisztráció, ha van ilyen.

árak

Regisztrációs díj *: € 2,420 Tandíj: € 9,960

* Egységes támogatás nincs visszatérítés

fizetés

Előleg: 3% kedvezmény (érvényes tandíj).
Elhalasztott: legfeljebb 12 részletben kamatmentesen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Tovább

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Kevesebb