Read the Official Description

akkreditáció

Annak érdekében, hogy elfoglalja új dimenziót a képzési kínálat posztgraduális International University Menéndez Pelayo (Uimp) és ICEX spanyol export és a beruházások (via Business School ICEX-CECO) ütemezett új kiadása a hivatalos program az MBA International Management (korábban Master in International Business Management)Belül a ICEX Ösztöndíj Program.

Spanyolország egy gyorsított nemzetközi folyamat, amely szükségessé teszi, hogy a fiatal szakemberek megszerzésére nemzetközi látás az irányítási és megismerjék a technikákat és eszközöket, amelyek konkrét, különösen a gazdaság területén és az üzleti. Modern vállalat végre kell hajtania a kultúra és a menedzsment a globális orientáció, és nem tesz határokat vagy marketing a termékek és szolgáltatások, illetve a beszerzési és szállítási a termelési tényezők.

Az üzleti siker nagyban függ a képesség, a vezetők és a vezetők kezelni a lehető leghatékonyabban, és olyan körülmények között a globális gazdasági egymásrautaltság, a források a vállalat, intézmény és általában a társadalom áll az Ön rendelkezésére . Ez megköveteli a szakemberek az új kihívásokra, és megragadják a lehetőségeket az üzleti globalizáció által kínált.

Célok

Az MBA fejleszti a fejlett tudás és készségek területén a nemzetközi gazdálkodás cég, amely lehetővé teszi a hallgatók, a diploma megszerzése után, hogy képes legyen vállal felelősséget a menedzsment területén és az üzleti menedzsment nemzetközi hivatását.

célkitűzések Ezek a következők:

  • Vonat szakemberek, hogy vezesse a folyamatot nemzetközivé a vállalatok (magán- és állami) szervezetek, tervezése, végrehajtása és irányítása során nyitás folyamata új piacok.
  • Vonat szakemberek széles körű ismerete a környezetet, amelyben a vállalat működik, a nemzetközi gazdasági helyzet, az intézményi keretek és a nemzetközi szabványok és megállapodások, valamint a világos megértése a folyamatok gazdasági egymásrautaltság szabályozzák, hogy a piacok és ágazatokon érintő meghatározása és hatékonyságának vállalati politika.
  • Adja meg a komplement szakmai gyakorlati képzés külföldi, így egy „in situ” élményt lehetőségek és problémák által bemutatott különböző nemzetközi piacokon, és a valós igényeket cégek kívánnak lépni velük.

Módszertan

Az MBA International Management posztgraduális program, amely 75 kredit tartandó 12 hónapon keresztül (két tanévben). Az első 60 kredit (tanított és értékelni októbertől júniusig: 36 hét anélkül, hogy meghaladná azt jelzi, 4. pont 4. cikke RD 1125/2003 időtartamát illetően egyetemi kurzusok) megfelelnek kérdésekben strukturált mester hat nagy „Academic Modules” és a „Business Nemzetközivé Project” végzett csoportokba, kiművelt és bemutatása június végén. A fennmaradó 15 kredit (mely júliustól szeptemberig) a Munka Doktori disszertáció (TFM) tartandó egyedileg felügyelt és védeni nyilvánosan bíróság előtt szeptemberben. Nem lehet minden esetben bemutatni a TFM, hogy értékelje a bíróság, ha a hallgató nem teljesítette minden témában.

A természetes folytatása a Master részvétele a diplomások az Ösztöndíj Program Nemzetközivé ICEX (entitás, amely része a Bizottság tananyag). A kiválasztási folyamat az ösztöndíj program kezdődik felvételi ezt Mester és ezek ösztöndíjakat kapnak kizárólag diplomások a mester a legjobb tudományos feljegyzések. Így diplomások képesek elvégezni további 45 kredit kifizetett Gazdasági és Kereskedelmi irodák a nagykövetségek Spanyolországban és külföldön gyakorlatot. Ezek megvalósítása fizetett gyakornoki, amelyek nem részei a Mester, tükröződik az európai oklevélmellékletet (rendkívüli kredit).

Mivel lehetséges a Master részmunkaidőben, ez a körülmény megakadályozza a diákok versenyeznek egyenrangú azokkal, akik beiratkozott nappali, igény esetén teljesítenek fizetett gyakornoki ösztöndíj program nemzetközivé ICEX amelyek után tanulmányai befejezése (ő előfeltétele a Call Ösztöndíj Program Nemzetközivé ICEX, miután elérte átlagosan 5 a 10 a Masters 75 kredit kurzusok idején hozott októbertől szeptemberig).

tartalom

I. modul: nemzetközi gazdasági környezet (6 ECTS) kód.
100.884 alapjai Economics (2 kredit)
100.885 elemzése országok (2 ECTS)
100.886 spanyol külügyminiszter ágazat és az uniós politika (2 ECTS)

Modul II: International Business Strategy (6 ECTS) kód.
100887 Foundations of Business stratégia (3 ECTS)
100888 Advanced stratégia: esetek nemzetközivé vált vállalatok (3 ECTS)

Modul III: Marketing és piackutatás (14 kredit) Kód.
100889 Business Research (I) - forrásai a gazdasági és kereskedelmi információk (on-line és az arc) (2 ECTS)
100.890 alapjai Marketing (2 ECTS)
100891 Business Research (II) - Piackutatás (3 ECTS)
100892 Nemzetközi Marketing (3 ECTS)
100.893 Instruments nemzetközivé válásának támogatására a spanyol társaság programok és fontosabb politikáját ICEX. Kereskedelmi irodák Spanyol külföldön (2 ECTS) Fejlesztés és a nemzetközi gazdálkodás e-Business / e-Business: Nemzetközi végrehajtását és irányítását (2 ECTS)

Modul IV: Pénzügyi és Számviteli (10 kredit) kód.
100.894 alapelvei Pénzügyi és számviteli (On-line és személyesen) (4 ECTS)
100895 Nemzetközi pénzügyi rövid távú (2 ECTS)
A műveletek finanszírozásához 100.896 közép- és hosszú távú (2 ECTS) Finanszírozási beruházási és infrastrukturális projektek / Project Finance (2 ECTS)

V. modul: Nemzetközi Jogi környezet (7 kredit) kód.
100897 Szállítás és nemzetközi logisztikai (3 ECTS)
100898 Jogi környezet - nemzetközi (2 ECTS)
100899 Nemzetközi adó (2 ECTS)

Modul VI: Üzleti kommunikáció (A nemzetközi üzleti) (7 kredit) kód.
100900 írása Műhely (On-line és a távoktatás) (2 ECTS)
100905 Management ismeretek (angol nyelven) (3 ECTS) technikák és hirdetési értékesítési / értékesítés és az ügyfelek kezelése (2 ECTS)

modul Választani (1 ECTS / alany). A hallgató beiratkozik 3. 25 alanyt a modulban:

Terület nemzetközi gazdasági környezet

Cod.
100.907 rendelet és korlátok a nemzetközi kereskedelemben
100908 nagy kihívást a nemzetközi gazdaság (Nem kínálnak a hívást 2017-2018)

Nemzetközi Üzleti stratégia területén

Cod.
100.909 menedzsment és technológia transzfer
100910 nemzetközi divatláncok stratégia
100.911 Joint Venture stratégiai szövetségek
100.912 Kihívások és lehetőségek a klímaváltozással kapcsolatos vállalkozási és innovációs / vállalkozási és innovációs

Terület Marketing és piackutatás

Cod.
100.914 Export sorozat
100.916 nyereséges nemzetközi ügyfélkezelés
100917 Nagy kiskereskedők a világ: az üzleti modellek (Nem kínálnak a hívást 2017-2018)
100918 márka pozicionálása és gépészet: legfontosabb eszközei a nemzetközi versenyképesség
100.919 épület és a Nemzetközi márkamenedzsment: perspektivikus a Made in Spain Turizmus és nemzetközivé Nemzetközi marketing a termékek és szolgáltatások tervezése, kivitelezése és a szakmai szolgáltatások

Terület Pénzügyi és Számviteli

Cod.
100.920 Study ciklus egy nemzetközi projekt
100.923 Elhelyezkedés és projekt menedzsment és nemzetközi tenderek. Nemzetközi pénzügyi intézmények
100.925 és kockázatkezelési nemzetközi projektek

Területén a nemzetközi jogi környezet

Cod.
100926 Nemzetközi Adó-optimalizálás
100927 A szellemi tulajdon védelme a nemzetközi piacon International Human Resource Management / emberi erőforrás menedzsment Nemzetközi

Üzleti kommunikáció Area

Cod.
100.928 üzleti és vállalati kommunikáció
100929 ICT és kommunikáció (Nem kínálnak a hívást 2017-2018)
100930 Az intézményi kommunikáció (Nem kínálnak a hívást 2017-2018)

Cod. 100.931 Nemzetközivé Project (Group) (7 ECTS) - Bemutató júniusban Cod. 100.932 Diplomamunka (egyedi) (15 ECTS) - Bemutató és védelmi szeptemberben további 45 ECTS szakmai külföldön: a gazdasági és kereskedelmi irodáiban az Amerikai Spanyolországban és külföldön (a második évben és attól függően, rendelkezésre áll). Informatív és nem hivatalos, ezek a hitelek jelennek meg az európai oklevélmelléklet diák.

Értékelés és tanúsítás

Általában a értékelésre kerül sor keresztül folyamatosan teszteket vagy vizsgálatokat különböző tantárgyak és megvalósítása révén nemzetközivé projekt (7 ECTS) és Munkaügyi Diplomamunka (15 ECTS) kell megvédeni előtt törvényszék, amely legalább három tanár a végén a kurzus.

A diákok két hívás per tárgya egy tanévben, és ki kell töltenie az összes kredit a program keretében legfeljebb három év. A regisztráció feltétlenül követően kerülhet sor tantervi sorrendben a tananyag.

A diák vállalja, hogy folytatja a fokozatot tanulmányi eredmény és tiszteletben fegyelem együttélés szabályait és szervezés, értékelés és állandóság szabályokat és más szabályozó saját ICEX-CECO.

A hallgató fel lehet függeszteni, és végül elvesztik jogukat, hogy továbbra is a pályán és eltávolítható, amikor ismételten megszegi az együttélés szabályait és tudományterületen, nem felel meg a minimális megállapított támogatás nem haladja meg az értékelés vizsgálatokat kell meghatározni, vagy más módon okozhat szabályzata állapítja meg a szervezeti és működési.

Beiratkozott hallgatók a Master végén kapott, és adja át a kurzus, a hivatalos címet Master in International Business Management / MBA Nemzetközi Managenent által kiadott rektora Uimp.

Menetrend

A tanfolyam indul október 3-án 2017-ben és ér véget a héten szeptember 24, 2018 elolvasása előtt a bírósági végzést, Mester Művek.

Általában a diákok meg kell felelniük az alábbi időpontokban:

  • Csoportok holnap: hétfőtől péntekig 9:30-14:45 óra
  • Később csoport: hétfőtől péntekig 16:00-21:15 óra

Ezek az idők nem akadályozza más osztályokba lehet ütemezni során különböző időpontokban a program, ha szükséges, a teljes megalakult a diák.

belépés

Felvételi a mester rendelkeznie kell egy spanyol hivatalos egyetemi vagy más által kiadott felsőoktatási intézmény tagjai az Európai Felsőoktatási Térség (EFT) feljogosítja a kibocsátó ország számára hozzáférést tanítás mesterképzés, különleges preferenciát diplomások Szociális és Jogi Kar, Természettudományi és Egészségtudományi Kar, Mérnöki és Építészmérnöki.

Ők is részt vehetnek a diplomások / a alatt kívül az EFT oktatási rendszerek elismerése nélkül fokozatot, feltéve hogy igazolni a képzettségi szint egyenértékű a megfelelő hivatalos spanyol egyetemi és engedélyezheti a kibocsátó ország hozzáférési tanítás diplomás. Access ezen az úton nem jelenti minden esetben a jóváhagyást a cím, sem az elismerés más célra, mint a tanulás mester tanításait.

A) hozzáférési feltételek diákoknak Ösztöndíj Program Nemzetközivé ICEX

El kell ismerni, hogy a Mester, és kap az ösztöndíj és az esetleges hozzáférés gyakorlatok a Gazdasági és Kereskedelmi irodák a nagykövetségek Spanyolországban és külföldön, a szigorú kiválasztási folyamat követi.

ICEX végez évente nyilvános felhívás, ahol a kiválasztási folyamat és a jelöltek képzettségének (http://www.icex.es/becas) ICEX vállalja a költségeket a Master leírása, kivéve a közhasznú tandíjemelésiAz összes kiválasztott hallgatók minden hívás és a javadalmazási során szakmai külföldön belépő hallgatók a szakmai, a második évben.

B) A hozzáférés feltételei a többi diák

Ők végül hez helyek egy további csoportját a diákok nem szerepel az ösztöndíj program nemzetközivé ICEX. Spanyol vagy külföldi diákok be kell nyújtaniuk, minden esetben a kiválasztási eljárás egyenértékű által végzett ICEX és vezeti közvetlenül ICEX-CECO.

A 2017-2018 kiadás száma helyeken erre a további csoport kínálnak.

oktatás

I kiadásában 2017-2018 beiratkozás a Mester csak nyitva áll a diákok Ösztöndíj Program Nemzetközivé ICEX.

Mind a regisztrációs eljárás és a szükséges dokumentációt kell rendelkezésre állnia www.icex-ceco.es

Program taught in:
Spanyol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
12 hónapok
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019