MBA Internship

Általános információk

Program leírás

Nyerd meg az MBA-t két kontinensen, és töltsétek be az első osztályú szakmai gyakorlatot Luxemburgban

Az MBA Internship program célja a fiatal diplomások, vagy anélkül, hogy a szakmai tapasztalat külföldről vagy Luxemburgból. Ez a program megkönnyíti a hallgatók belépését a szakmai életbe, és megkönnyíti a fiatal szakemberek számára a karrierváltást.

A program augusztus közepén indul és 18 hónap alatt fejeződik be. Azoknak a hallgatóknak, akik még nem tanultak közgazdaságtan, statisztika vagy menedzsment kurzusokat, júliusban és augusztusban intenzív előkészítő tanfolyamokat kínálnak.

Mi különböznek tőlünk a többi programtól?

  • Amerikai MBA, AACSB akkreditált és az összes kurzus angolul tanított
  • Kar: a fővárosi campusból, Fairfield, CT, USA és gyakorló szakemberek, erős elméleti képesítéssel, Luxemburgból
  • 6-9 hónapos fizetett szakmai gyakorlat, melyet az egyéni coaching támogat. Alternatíva: kiterjedt személyes választási projekt, pl. Saját cég létrehozása.
  • Nemzetközi hallgatói testület több mint 50 országból
  • Lehetőség kurzusokat adni az USA-ban Sacred Heart fővárosában a Fairfield, CT-ben
  • Az MBA-val diplomázó nem EU / EGT-hallgatók bizonyos feltételek mellett Luxemburgban munkavállalási engedélyt szerezhetnek.

A szakmai gyakorlat

SHU számos olyan céget foglal magában, mint például az ArcelorMittal, az ATOZ, a Banque Internationale à Luxembourg, a Harriman Brown Brothers, a Cargolux Airlines International SA, a Lombard International Assurance SA, a PricewaterhouseCoopers, a SES és az UBS. SHU és a hallgató együtt fognak dolgozni a jelölt célkitűzései és a munkáltatói elvárások közötti legjobb megfelelés érdekében. Egyéni coaching program is támogatja ezt a folyamatot.

6623__LA_9243.jpg
Oktatás

A tandíj 39 000 euró, plusz az előkészítő tanfolyamok költsége, ha szükséges. Az oktatás magában foglalja a Luxemburgban használt tankönyveket. Részleges juttatási alapú ösztöndíjak állnak rendelkezésre. A megélhetési költségek további, költségvetés kb. € 1.100 / hó. A szakmai gyakorlat során a hallgatók havi 1000 eurós ösztöndíjat kapnak.


Felvételi követelmények

  • Bachelor diploma, amelynek a fokozatpont átlaga legalább 3,0 ponttal 4 pontos skálán
  • GMAT (Graduate Management Admission Test) pontszám legalább 500 (bizonyos esetekben lemond)
  • A megfelelő angol nyelvtudás igazolása (minimum TOEFL pontszám 570 vagy azzal egyenértékű) vagy alap angol és intenzív nyári előkészítő tanfolyam.

* AACSB által akkreditált - az üzleti iskolák legmagasabb 5% -a világszerte *

* A Times felsőoktatási listája 501-600 amerikai egyetemi ranglisták *

* A luxemburgi üzleti oktatás kiválóságának biztosítása 1991 óta *

* A Felsőoktatási Minisztérium által elismert

* Ranked # 4 Az innovatív egyetemek az észak-amerikai (US News

6624__LA_9501.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Sacred Heart’s Jack Welch College of Business & Technology has been in Luxembourg for more than two decades offering graduate level programs tailored to the needs of the working individuals. The M ... Tovább

Sacred Heart’s Jack Welch College of Business & Technology has been in Luxembourg for more than two decades offering graduate level programs tailored to the needs of the working individuals. The MBA, AACSB accredited, is acknowledged by the Luxembourg Ministry of Higher Education and well respected by the business and finance community.Since 2012, we offer a full-time MBA with internship designed for young graduates from abroad and from Luxembourg. We have students from over forty different countries and our well-qualified faculty and staff give our program a truly international flavor that so many other business schools cannot offer Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited