MBA képzés vezetés és irányítás

Általános információk

Program leírás

MBA Oktatási Leadership & Management


A mi MBA Oktatási Leadership & Management úgy tervezték, tapasztalt vezetők és a szakemberek az oktatás az állami, magán és non-profit szektorban, az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt. Az egyre inkább versenyképes globális környezetben, ez a program nyújt oktatási szakemberek számára lehetőséget, hogy fejlesszék üzleti és menedzsment ismeretek, valamint fokozzák a szakmai gyakorlat.


Ez MBA keresztül szállítják közötti partnerség Business School és a Kar oktatási. A személyzet a Business School egyesítik kiválóság a tudományágak jelentős üzleti tapasztalattal és aktív kutatás során az állami és a magánszektorban. Az elismert nemzeti és nemzetközi szinten, mint kiválósági központ a tanárképzési és fejlesztés, a Kar oktatási kifejlesztett egy híres, hogy az élvonalbeli tudás és a képzés az oktatásban.


A sajátosságait ez a program?


    • elhelyezések egy helyi vendéglátó iskola vagy kollégium, hogy lehetővé tegye a külföldi diákok, hogy megismerkedjenek az angol rendszer, és minden diák szervezeti alapja a kutatási.

    • tanulmányutak, hogy az iskolák és főiskolák más részein az ország.

    • a lehetőséget, hogy az emberek a legkülönbözőbb háttérrel, hogy dolgozzon ki egy gyakorlati közösséget, hogy ösztönözni fogjuk, hogy továbbra végén túl az MBA program.


Mit fogok szerezni belőle?


A program során a mi nagy hangsúlyt fektetünk:


    • gyakorlati alkalmazása az üzleti világban

    • Interaktív tanulás

    • A csapat és a projekt-alapú tevékenységek

    • Személyes fejlődés


Elindulna egy MBA világos üzenetet küld a jelenlegi és a leendő munkáltatók, hogy erősen motivált, hogy sikerül, és elkötelezett amellett, hogy a pályaválasztás.


Amellett, hogy fokozza a szakmai gyakorlat, az üzleti és vezetői készségek, akkor dolgozzon ki egy gazdag megértése a meglévő és az innovatív gyakorlat a választott szakterületen. Továbbá, akkor legyen tájékozott és képzett kapcsolatban átalakulást hozó és szervezeti fejlesztés.


Modulok


Stratégia

Ez a modul célja, hogy az Ön számára, hogy értik a stratégiai koncepciók és különösen a figyelmet a fenntartható és versenyképes előnyt vezetés jövőbeli stratégia. A hatás az üzleti környezet és a belső erőforrásainak szervezetek stratégiai tervezés és választás lesz kritikusan vizsgálni kialakításának összefüggésében pragmatikus stratégiai változást.


Üzleti tervezés

Ez a modul bemutatja egy sor analitikus technikák, hogy a diákok elemzik és értékelik a pénzügyi stratégia és az összehangolás a vállalati célok, hogy kritikusan értékeli a projektek segítségével számos technikát és értékelje kockázatot és technikák a hatékony irányítás. A hallgatók csapatban dolgozni, hogy olyan üzleti tervek részeként az értékelést.


Marketing és szolgáltatás menedzsment

A modul célja, hogy a hallgatók kritikai megértése az elmélet és alkalmazása a stratégiai marketing szolgáltatás menedzsment - relavant, hogy három különböző gazdasági ágazatok (nevezetesen a köz-, magán- és a non-profit).


Tanulás Jó Vezetés és menedzsment gyakorlat

Ez a modul nézd meg a gyakorlatban, mint a projektmenedzsment, a felügyelet, a bizonyítékokon alapuló gyakorlat, a jólét és a többiek, és a diákok várhatóan nézni jó gyakorlatok és vizsgálja annak alkalmazhatóságát a képzés.


Vezető és változások kezelése

Ez a modul nézd meg a gyakorlat és az elmélet a vezető és a változások kezelésében és a hallgatók kutatásokat végeznek egy konkrét változást saját érdeklődési terület.


Befogadó Vezetés és menedzsment tanulás és az oktatás

A modul támogatja a diákok a fejlődő befogadó politika és gyakorlat a saját egyedi és komplex szakmai helyzeteket hatásuk révén járó kutatás cselekvési tervezés, adatok gyűjtése és elemzése és rendszeres problémamegoldás támogatása változás. Ezt úgy fogja, különös tekintettel az üzleti folyamatokra.


Kritikus Érdeklődés és elemzés

Ez a modul segít a diákok készségek fejlesztése a kritikus vizsgálódás és értékelése számos adatot, beleértve a korábbi kutatási és politikai. Megértésére és alkalmazására különböző megközelítések végzett kutatás és adatok elemzésére lesz a legfontosabb alapja a program.


Management Project

Ez a modul során a diákoknak vállalja a kutatási projekt, amelyben alkalmazzák a megszerzett ismeretek, készségek a program során, hogy vizsgálja meg egy jelentős üzleti menedzsment probléma mélyebb és tartósabb szintű ösztöndíj és azonosítani intézkedések vagy ajánlások, amelyek valószínűleg hozzáadott értéket a szervezet és / vagy a választott terület tanulmány.


Hol fogok tanulni?


A program alapja a Canterbury Campus.


Hogyan lehet megállapítani?


Előrelépés a program értékelni egy folyamatos alapon keresztül értékelések figyelembe számos különböző formában, beleértve írásos jelentések, egyéni és csoportos bemutatók, és on-line űrlapot beküldeni.


Vehetek részt?


El kellett volna egy jó kitüntetéssel diplomázott, és jelentős igazgatási és / vagy szakmai tapasztalat az oktatás területén.

Utoljára frissítve Január 2016

Az iskoláról

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or throu ... Tovább

Welcome to the Canterbury Christ Church University Business School Developing excellence in business and management is at the heart of what we do- whether through the qualifications we offer, or through our research and consultancy activity. School leavers, experienced professionals, and international students can study a range of courses offered by the Department of Business and Management. Depending on your needs, consultancy services are provided either by our highly experienced team inthe Department of Leadership and Management Development, or our academic staff. Kevesebb