Read the Official Description

eltérés pálya

A tanárok elméleti és gyakorlati tapasztalat az egészségügyi menedzsment és annak sajátosságait; A siker esettanulmányok kis, közepes és nagy szervezetek; Infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat.

GÓL

A főbb célok a MBA, emelhetjük ki:

  • Annak érdekében, hogy a szükséges ismeretek gyakorlat, irányítani a tervezés, végrehajtás és ellenőrzés kapcsolódó tevékenységek egészségügyi intézményekben.
  • Empowering tanulók technikai eszközök és létrehozza szükséges paramétereket kérdések egyedülálló egészség-gazdaságtan és annak következményeit.
  • Közvetlen különös figyelmet a minőség, ellenőrzési és akkreditációs kórházak, klinikák és irodákban. Dinamikus és innovatív módon

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek, akik feladatokat látnak kezelésével kapcsolatos egészségügyi intézményekben, mint például az orvosok, ápolók, adminisztrátorok, közgazdászok és könyvelők, akik működnek a kórházak, klinikák és / vagy irodák.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Felhasználásra kerül, természete szerint, és megfelelőségét minden fegyelem, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok, játékok és szimulációk, konferenciák, előadások, szemináriumok, irányított vizsgálatok, csoportos munka, gyakorlati órák a laboratóriumokban, viták és cserék kísérletekben.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
This course is
Start Date
márc. 2019
Duration
418 Óra
Full-time
Price
10,114 BRL
26 részletben R $ 389,00 R $ 10,114.00
Deadline
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
End Date
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date