MBA Kórházi Menedzsment, Klinikák és Irodák

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Kórházi Menedzsment, Klinikák és Irodák

Grupo Tiradentes

eltérés pálya

A tanárok elméleti és gyakorlati tapasztalat az egészségügyi menedzsment és annak sajátosságait; A siker esettanulmányok kis, közepes és nagy szervezetek; Infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat.

GÓL

A főbb célok a MBA, emelhetjük ki:

  • Annak érdekében, hogy a szükséges ismeretek gyakorlat, irányítani a tervezés, végrehajtás és ellenőrzés kapcsolódó tevékenységek egészségügyi intézményekben.
  • Empowering tanulók technikai eszközök és létrehozza szükséges paramétereket kérdések egyedülálló egészség-gazdaságtan és annak következményeit.
  • Közvetlen különös figyelmet a minőség, ellenőrzési és akkreditációs kórházak, klinikák és irodákban. Dinamikus és innovatív módon

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek, akik feladatokat látnak kezelésével kapcsolatos egészségügyi intézményekben, mint például az orvosok, ápolók, adminisztrátorok, közgazdászok és könyvelők, akik működnek a kórházak, klinikák és / vagy irodák.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Felhasználásra kerül, természete szerint, és megfelelőségét minden fegyelem, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok, játékok és szimulációk, konferenciák, előadások, szemináriumok, irányított vizsgálatok, csoportos munka, gyakorlati órák a laboratóriumokban, viták és cserék kísérletekben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)


Utoljára frissítve September 24, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
418 Óra
Nappali
Price
ár
10,114 BRL
26 részletben R $ 389,00 R $ 10,114.00
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt