MBA karriermenedzsment

Általános információk

3 locations available

Program leírás

MBA Career Management játszik szerepet a diák Isenberg MBA tapasztalat. Található a Isenberg Iskola Chase Karrier központ, az MBA Career Management Iroda elkötelezett támogatása mind a teljes munkaidős és részmunkaidős MBA hallgatók azonosítja a karrier törekvéseit, és a források biztosításában, amelyek segíthetik őket elérni a szakmai célokat.


Mivel a leendő MBA hallgató akkor nem kétséges, tekintve sok fontos tényező az Ön által választott egy minőségi posztgraduális üzleti oktatás. A Isenberg School of Management tudjuk, hogy az egyik legjelentősebb tényező lesz a szolgáltatás és támogatás, amit kapnak a Chase Karrier központ. Megtettük a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy akkor hozzáférhet a teljes skáláját Karriermenedzsment források szállított egy személyes és nagyon profi módon.


Mi összpontosít, amely három alapvető stratégiai elemeket, hogy támogassa az egyéni karrier-menedzsment erőfeszítéseit:
1) így kiváló karrier menedzsment program és erőforrások
2) a saját segítségnyújtási erőfeszítéseit, hogy mind a diákokkal, a vállalati toborzók
3) mennyiségének növelése és minőségének karrier lehetőségek minden MBA hallgatók


Hogy segítsen biztosítani a sikerhez egyedülálló kombinációja a hitelintézetek szakmai fejlődés szeminárium épül jobbra a tudományos program és az előnye, hogy folyamatos az egyik egy karrier-tanácsadás, amely célzott az egyéni igények és szakmai célkitűzéseket.

Szeretnénk segíteni Önnek találkoztunk karrier célok ... és megtalálni azt a munkát, hogy igaza van az Ön számára!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Üdvözöljük a Isenberg School of Management. Ha Ön diák figyelembe véve a programok, akkor felfedezni izgalmas tanterv, amely egyesíti az üzleti alapjai a hangsúlyt az innovációra, interdiszciplináris ... Tovább

Üdvözöljük a Isenberg School of Management. Ha Ön diák figyelembe véve a programok, akkor felfedezni izgalmas tanterv, amely egyesíti az üzleti alapjai a hangsúlyt az innovációra, interdiszciplináris tanulmány, és a társadalmi felelősségvállalás. Mint Isenberg Iskola hallgatója, akkor csatlakozni kiterjesztett közösség öregdiák hálózat 32.000 üzleti szakemberek. A diplomások egyre nagyobb hatással vannak a gazdaság és a társadalom, ők is szolgálnak példamutató példaképek és a jövőbeni munkáltatók diákjaink. Ugyanakkor, Isenberg School alumni adjon nekünk fontos pénzügyi támogatást, hogy erősíti a nemzeti versenyképesség programjainkról. A Isenberg iskola fog készíteni, hogy az ólom és kezelése az innováció az egyre világgazdaságban. Most megtudhatod, hogy gondolkodni innovatív a gyártás, üzleti szolgáltatások, és az üzleti folyamatok. És akkor lehetősége van arra, hogy megtapasztalják a globális gazdaság első kézből, bár a saját nemzetközi tanulmányok tanfolyamok, amelyek egyesítik a koncentrált osztályú munkát kéthetes látogatás Olaszország, Kína, Dánia, Brazília, és négy másik úti cél. A Isenberg iskola első helyen körében az állami egyetemek az északkeleti és a 58. nemzeti szinten a jelenlegi kiadásában Business Week éves felmérése, a Best Egyetemi üzleti iskolák. Egyre szelektív alapképzés, az idei belépő gólya volt középiskolában fokozatú pont átlaga 3,65, SAT tucat 1171-kínál nagy kiadók számvitel, pénzügy, menedzsment, marketing, és a műveletek irányítását. Ezen kívül, a diákok is nagy a mi két ipari niche különlegességek a sport menedzsment és vendéglátás és a turizmus menedzsment. A teljes munkaidőben bentlakásos MBA program is szerzett egyre nagyobb különbséget. A US News and World Report jelenlegi felmérés, Amerika legjobb diplomát adó iskoláinak, akkor első helyen körében MBA társaik nyilvános főiskolákon és egyetemeken az északkeleti és a 58. országosan. És a 2007-es kiadásában Princeton Review legjobb üzleti iskolák, a mi MBA program szerzett első tíz nemzeti rangsor négy tizenegy stratégiai kategóriában. A területen 282 MBA programok, a Isenberg Iskola rangsorolni: 2. a legjobb Teljes tanulmányaikhoz 4. A legjobb professzorok 5. A legnagyobb lehetőséget a nők 10. a legnehezebb bejutni A Isenberg School of Management, elkötelezettségünk üzleti oktatás is készül az üzleti pedagógusok magukat: Pályakezdő a Ph.D. program-a legrégebbi az üzleti egy állami iskola felsőoktatási New England-hold kar pozíciók több mint száz főiskolák és egyetemek. Kevesebb
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Több Kevesebb