MBA Career Management játszik szerepet a diák Isenberg MBA tapasztalat. Található a Isenberg Iskola Chase Karrier központ, az MBA Career Management Iroda elkötelezett támogatása mind a teljes munkaidős és részmunkaidős MBA hallgatók azonosítja a karrier törekvéseit, és a források biztosításában, amelyek segíthetik őket elérni a szakmai célokat.


Mivel a leendő MBA hallgató akkor nem kétséges, tekintve sok fontos tényező az Ön által választott egy minőségi posztgraduális üzleti oktatás. A Isenberg School of Management tudjuk, hogy az egyik legjelentősebb tényező lesz a szolgáltatás és támogatás, amit kapnak a Chase Karrier központ. Megtettük a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy akkor hozzáférhet a teljes skáláját Karriermenedzsment források szállított egy személyes és nagyon profi módon.


Mi összpontosít, amely három alapvető stratégiai elemeket, hogy támogassa az egyéni karrier-menedzsment erőfeszítéseit:
1) így kiváló karrier menedzsment program és erőforrások
2) a saját segítségnyújtási erőfeszítéseit, hogy mind a diákokkal, a vállalati toborzók
3) mennyiségének növelése és minőségének karrier lehetőségek minden MBA hallgatók


Hogy segítsen biztosítani a sikerhez egyedülálló kombinációja a hitelintézetek szakmai fejlődés szeminárium épül jobbra a tudományos program és az előnye, hogy folyamatos az egyik egy karrier-tanácsadás, amely célzott az egyéni igények és szakmai célkitűzéseket.

Szeretnénk segíteni Önnek találkoztunk karrier célok ... és megtalálni azt a munkát, hogy igaza van az Ön számára!


1 további kurzus Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst »