Hivatalos Leírás

MBA koncentráció a zenei menedzsmentben

Az MBA a zeneművészeti koncentrációban fejlett oktatást nyújt a zenei vállalkozások, zeneigazgatás, vállalkozói szféra és szórakoztató jog területén. A New York-i közelségünk révén képesek vagyunk kihasználni iparági kapcsolatainkat, hogy a lehető legmagasabb szintű tanulást nyújtsuk. Következésképpen a posztgraduális hallgató az ipar környezetébe merül, miközben elősegíti az egyén szerepének és igényeinek világos megértését. A programajánlatok nemzetközi jelentőségűek, és az iparág vezetői, valamint a nappali tagozatosok tanítják. A szakmai gyakorlat befejezése a tanulási görbe kulcsfontosságú eleme. Bár számos pozíció van egy elképesztő számú területen, ennek a programnak a célja, hogy bemutassa Önt a többoldalú iparágnak, iránymutatást adjon a pályafutásukhoz, és a lehető legjobb lehetőséget kínálja a siker érdekében. A Master of Business Administration program célja, hogy felkészítse a diákjainkat a szerepek hatékony szervezeti közreműködésére az egyre változatosabb és versenyképesebb üzleti környezetben. A Master of Business Administration (MBA) program tartalmaz egy kereszt-funkcionális pedagógiai megközelítést. Mint ilyen, az üzleti környezetben megtestesülő texturális összetevők összefonódnak az egész tananyagban. Ezek az elemek vagy perspektívák magukban foglalják, de nem kizárólagosan az etikai, politikai, szabályozási és társadalmi hatásokat a szervezetekre. Hangsúlyt helyez a kommunikációs készségek, a mennyiségi elemzés és a technológiai alkalmazások megszerzésére és / vagy tökéletesítésére az üzleti környezetben. Az alapvető kompetenciák területei a tizennyolc alsó hiteles órában hangsúlyozottak: ezek közé tartozik a pénzügyi beszámolás, elemzés és piacok, a szervezetek hazai és globális gazdasági környezete, az irányítási információs rendszerek és az emberi viselkedés a szervezetekben. A felső alap tanfolyamok (akár 15 óra hitel, akár 12 órányi óra az Ön által kiválasztott koncentrációtól függően) az alacsonyabb magterületek integrálására összpontosítanak, a keresztfunkcionális megközelítések szervezési kérdésekben történő alkalmazásával.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Társigazgató

A posztgraduális felvételi hivatal

Telefonszám: 973-720-2764

Csatlakozz hozzánk a WhatsApp-on

img 1Az MBA tananyag széles skáláját kínálja a választható kurzusok az egyes iskolák négy osztály: Számvitel és a jog; Közgazdaságtan, Pénzügy és Globális Üzleti; Marketing és menedzsment tudományok, valamint a szakmai értékesítés. A program szigorú tanfolyamához szükség van a szükséges mennyiségi és technológiai fogalmak ismeretére. A beiratkozás után a diákokat arra ösztönzik, hogy vizsgálatokat végezzenek 1) mennyiségi elemzésben és 2) technikában, és tanácsosak legyenek az adott területeken bevezető kurzusok megszerzésére. A Cotsakos College of Business akkreditációt kapott az AACSB International-The Association-tól az Advance Collegiate School of Business-ig. Az AACSB akkreditáció az üzleti iskolák legmagasabb szintű teljesítményét képviseli világszerte. Az AACSB akkreditálja a világon mindössze 5% -os üzleti iskolát.

Előírt készségek Hitelnapok (opcionális)

  • Matematikai módszerek a vállalkozások számára
  • Számítógépek és alkalmazások

map

Alacsonyabb hitelkeret-követelmények (lemondható)

  • Menedzsment folyamat és szervezeti elmélet
  • Pénzügyi és vezetői számvitel
  • Pénzügyi menedzsment
  • Marketing menedzsment
  • Gazdasági elemzés
  • Zenei technológia

img 2

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus William Paterson University of New Jersey »

Utoljára frissítve July 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
- Tandíj: US $ 18,856, szoba és étkezés: 10,920 USD, Könyvek és kellékek: 1,600 USD, Szállítás: 890 US $, Egyéb: 2,250 USD, TOTAL 34,516 USD (New Jersey lakosok - 12,114.00 USD évente)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019