MBA logisztikai menedzsment

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Miközben a széles körű üzleti alapon, a MBA Logistics Management kezelésére összpontosít a mozgás anyagok, áruk és a munkaerő, az ellátási lánc és kérdések szállítás és a forgalmazás.

A Logistics Management MBA kidolgozza a tudás az üzleti környezet, különösen a tekintetben, hogy a menedzsment a logisztikai rendszerek és a tervezés és a szállítás logisztikai stratégiák.

Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők, akik szeretnék megérteni a logisztika szerepét a stratégiai menedzsment. Ez persze felkészülni logisztikai és menedzsment szerepeket az ellátási lánc számára.

Miért érdemes egy MBA Logistics Management?

Ez a kurzus célja a diplomások, vagy tapasztalt középvezetők. A logisztikai menedzsment MBA nyújt strukturált program a vezetés és vezetési ismeretek releváns a beszerzés, a logisztika és az ellátási lánc szektorban. Ez ösztönözni fogja az intellektuális gondolkodás és akkor feladatellátási, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a munkahelyére.

A tanfolyam felépítése

Az MBA Logistics Management tartalmazza az alábbi keretek: marketing, a pénzügy és az emberi erőforrás menedzsment.

Ezen kívül a szerepe a beszerzési és ellátási lánc funkció értékeli a stratégiai szempontból. Szerepe, hogy a logisztika játszik a fejlesztés a szervezet egésze és a kezelési stratégiák, amelyek szükségesek a szállítási logisztika és ellátási lánc tevékenység vizsgálják.

A modulok tanulmányozott:

  • Logisztikai Stratégia
  • Pénzügyi kimutatások elemzése a vezetők
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • Marketing Menedzsment
  • ellátási lánc menedzsment
  • Logisztikai műveletek
  • Projekt Menedzsment
  • A vállalkozási és innovációs
  • Kutatási módszerek és MBA értekezés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK.

The Institute of Accountancy Arusha offers a number of postgraduate degrees in Arusha and Dar es Salaam, Tanzania, through its strategic partner Coventry University in the UK. Kevesebb
Arusha , Dar es Salaam , Tanzánia Online + 2 Több Kevesebb