MBA - Master of Business Administration és Menedzsment - PRESENCIAL

Általános információk

Program leírás

A Master MBA Business Administration és menedzsment az EUDE Business School fő célja, hogy felkészítse Önt vezető, hogy elfoglalja a pozíciók nagyobb felelősséggel, és ismeri az összes területen a vállalat egy globális és naprakész vízió. Hasonlóképpen, meg fogja szerezni a saját projektjének megkezdéséhez és vezetéséhez szükséges összes tudást és készséget.

Az EUDE MBA program lehetővé teszi, hogy ismerje és megértse a vállalati menedzsment minden területét globális megközelítéssel és az üzleti menedzsment szempontjából. A legjobb nemzeti és nemzetközi cégek vezetői által készített és az Ön igényeihez igazodó képzések, az Ön számára az online, teljes munkaidős vagy végrehajtó módszerek MBA-jét kínáljuk.

A mi Master MBA Üzleti Adminisztráció és Menedzsment akkor szerez egy növekedést a szakmai fejlődés és a munkaerő-piaci javulás . Módszertanának köszönhetően programunk szakmai pályafutása, hiszen az EUDE MBA éve a 8 éves szakmai tapasztalatnak felel meg. Ezzel a professzionális szakembergé válhat, amit a vállalatok jelenleg keresnek.

114036_MBA2.jpeg

Kompetenciák és szakmai kilépések a Master of Business Administration és menedzsment - MBA

Az üzleti adminisztráció és menedzsment mesterképzés megvalósítása bármely modalitása során megszerzi a következő szakmai és személyes kompetenciákat :

 • Végezze el a felső vezetés feladatait .
 • Felelősséget vállal a stratégiai döntések megfogalmazásában és megvalósításában.
 • A vállalat kulcsfontosságú pénzügyi elemeinek létrehozása, kezelése és ellenőrzése.
 • A munkacsoportok stratégiai irányítása a különböző területeken, valamint a szervezet személyzetének tehetségének növelése és kezelése.
 • A jelenlegi globális, versenyképes és változó környezethez igazodó különböző marketingstratégiák és politikák megvalósításának technológiai támogatással történő létrehozása és kezelése.
 • Fejleszteni kell a kommunikáció, a minőség, a szervezeti változás menedzsment és a vállalati kultúra integrált irányításának feladatait.

Emellett az EUDE Online MBA -t az ágazat legrangosabb rangsorai felismerik:

"Az EUDE Business School MBA-menedzsment és üzleti menedzsmentje az egyik legjobb MBA-nek tekinthető a világon a Financial Times gazdasági EUDE ranglistája szerint."

Mesterképzés az üzleti adminisztráció és menedzsment területén - MBA

 1. Vállalati menedzsment és szervezet
 2. Vállalati stratégia
 3. Humán erőforrás menedzsment
 4. Marketing és kereskedelmi menedzsment
 5. Pénzügyi irányítás
 6. Külkereskedelem
 7. Működési, logisztikai és minőségi osztály
 8. Vállalkozás, technológiai innováció és innovációs módszerek
 9. Az irányelv hatékonysága
 10. Jogi szempontok
 11. Végső mesterprojekt

A Master's Thesis Project (PFM) célja a hallgató által a program során szerzett ismeretek és eszközök gyakorlati alkalmazása, vállalkozói kezdeményezés vagy egy meglévő üzleti tevékenység lényeges javítása, üzleti terv kidolgozása révén. o Üzleti terv.

* A PFM csak a szemtől szemben történő modalitások esetén kötelező.

Az üzleti adminisztráció és a menedzsment mestere módszertana - MBA

Az EUDE Business School-ban kifejlesztett EUDE , amelyet az üzleti adminisztráció és a menedzsment Master MBA-ben alkalmaznak, az esettanulmányon alapul. Egy rendkívül gyakorlati képzés a legjobb alapja annak, hogy a hallgató megismerje a vállalat által igényelt ismereteket, készségeket és tapasztalatokat. Az egyes tudásterületeken kialakult ügyek olyan sikertörténetek, amelyek széles skálát kínálnak a hallgatónak az elemzéshez és a beszélgetéshez.

A kis csoportokkal vagy az EUDE Virtuális EUDE , az európai vezető platformtal rendelkező osztályterem a legmegfelelőbb fórumok, így a diákok megoszthatják véleményüket és gondolataikat az egyes dokumentumokról.

A tantervet az ágazat vezető vállalatai felügyelete és tanácsadása, valamint a multinacionális és nemzeti vállalatok vezetőinek és korábbi igazgatóinak (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé vagy Drommer Consulting) felügyelete és tanácsai alapján készítették. .

A program végén a hallgató átadja és megvédi végső mesterképzését *. A PFM * egy valós vagy szimulált üzleti terv, amelyben a hallgatónak minden megszerzett tudást és eszközt kell alkalmaznia.

A program időtartama alatt a hallgató személyre szabott oktatóval és folyamatos visszajelzéssel rendelkezik a tanárok részéről, ami lehetővé teszi a hallgató számára, hogy mindenkor megismerje a javulás és erősségüket.

* A PFM kötelező lesz a diákok számára, akik szembe néznek. A többi rész a fenti követelmény alól mentes, kivéve azokat a hallgatókat, akik hivatalos fokozatban választották a hozzáférési mestert.

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... Tovább

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Kevesebb