MBA menedzser

Fundesem Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA menedzser

Fundesem Business School

A legjobb szakemberek azok, akik tudják, hogy mindig javíthatsz

Az FBS MBA MANAGER-je olyan szakemberek és menedzserek számára készült, akik megértik, hogy folyamatosan bővíteni kell vezetési ismereteiket a piac folyamatos szakmai kihívásainak való megfelelés érdekében.

Az FBS mesterfokozata formatív tapasztalat, mely az osztályok és a diákok szakmai életét ötvözi.

Az FBS-ben a 2019-es kiadás MBA MANAGER-t új témákkal igazítottuk ki annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjunk a vállalat valóságához. Így bevezettük a digitális átalakítással kapcsolatos témákat, és más témákat is alkalmaztunk.

Mi is tartalmazott egy elő-és utáni mester képzést. Így a hallgatók a program elindítása előtt elérhetik a szintezési időt. És ha már diplomások, tudják bővíteni a tudást néhány specialitás.

Emellett ezen a tanfolyamon megerősítették a tanteremen belüli és kívüli tapasztalatokat. Kiegészítve a vezetői képességekkel foglalkozó workshopok.

módszertan

Az FBS Business School módszertana kiemelkedően praktikus: teljes mértékben a "Tanulás útján történő tanulás", vagyis a tanulás útján történik. Az összes FBS MBA programban alkalmazott módszertan a Case módszer, amelyen keresztül a diákoknak fel kell készülniük és megoldást kell kínálniuk a gyakorlati ügyekre, és a diákokat a döntéshozatali folyamat előtt kell elhelyezniük. Ez a módszertan ehhez a technikához nagyon jól képzett kolostort igényel, hiszen az osztályoknak valódi közös tudás fórumokká kell válniuk.

A program felépítése

Az MBA program az FBS Business School három szakaszra oszlik.

Kiegyenlítés - MBA időszak - Tartozékok

A kiegyenlítési időszak néhány héttel az MBA hivatalos napja előtt kezdődik. Ebben az önkéntes segítségnyújtási időszakban a diákok számviteli alapokon, irodai eszközök és egyéb tantárgyak használatát kapják, amelyek segíthetnek a program megvalósításában.

Az MBA időszak a következő részekre vagy fázisokra oszlik:

FUNDAMENTALS: A vezetői fejlődés alapvető szempontjainak jelenlegi áttekintése, amely egy 360 fokos üzleti jövőképet biztosít.

HALADÓ: A készségek és az irányítási képességek mélyítése a Big Data-tól a nemzetközi kereskedelemig terjedő tartalomon keresztül.

SPECIALIZÁCIÓ: Az elmúlt időszak a vállalat területein végzett specializációból áll, mint például az általános menedzsment, a pénzgazdálkodás, az emberi erőforrás menedzsment vagy mások.

PROJEKT: A vállalkozás létrehozásának projektjének kidolgozása, ahol a tanított dolgot a tanár támogatásával és személyre szabott nyomon követésével alkalmazzák.

SZEMÉLYES KARRIERI TERV: kíséret a karrierfejlesztés stratégiai tervének megtervezéséhez A hallgató fejlesztése. A foglalkoztathatóság az FBS MBA egyik legfontosabb jellemzője.

Amikor a hallgatók végzettek, el tudnak menni a Complementos képzésre. Az önkéntes szolgálat idején a diákok bővítik digitális üzleti ismereteiket, a digitális ökoszisztéma, a látás és a digitális stratégia, a digitális környezetek üzleti modelljei, a technológiai meghibásodás és a tervezés gondolkodása, a digitális marketing és az e-kereskedelem és a HR-menedzsment környezetben digitális, valamint a digitális pénzügyek.

A kiegészítő tantárgyak között egy nyelvi továbbfejlesztési modul kerül hozzáadásra.

Kiegészítő műhelyek

A mester fejlesztésénél a diák részt vesz különböző workshopokon és műhelymunkákon a képzés befejezéséhez.

Innováció. Az innovációhoz szükséges folyamatok, eszközök és elképzelés megkönnyítését szolgáló workshop. A hallgató számára lehetőséget biztosít arra, hogy praktikus módon megismerje a társszerzés, a kutatás és az innováció módját.

SZAKMAI KÉSZSÉGEK VISIBILIZÁLÁSA A tanfolyam során a munkaértekezletek és a tréningek tervezik, hogy segítsék a hallgatókat a munkaerőpiac hozzáférhetőségének növelésében vagy növekedésében.

MOTIVÁLT BERENDEZÉSEK, TERMELÉSI BERENDEZÉSEK. Ezeknek a csapatoknak a helyzete a vállalat termelékenysége, és ezért szükség van arra, hogy az új vezetők megismerjék és fejlesszék a különböző készségeket, például a pozitív kommunikációt, az érzelmi intelligenciát, az elismerést ...

SZAKMAI ALKALMAZÁS DAYS. Az MBA alatt a hallgató részt vehet konferenciákon, szemináriumokon és workshopokon, amelyeket az üzleti világ szakmai előadók vezetnek.

kolostor

Az FBS karának az üzleti világ legfelső szintű szakemberei, széles körű tapasztalattal rendelkeznek a szakmai területen, valamint az oktatásban, kutatásban, tanácsadásban és tanácsadásban.

A tanári csapat rendelkezik tapasztalattal a nemzeti és multinacionális cégek vezetői pozíciójában, valamint egy nagyszerű pedagógiai előkészítéssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy tanítsa a tantárgyakat a vállalatokról, amelyekben szakértők. Ezek a szakemberek átadják a szakmai gyakorlatból származó ismereteiket, MBA programjainkban, amelyek globális, pontos és hűségesen igazodnak a vállalat valóságához.

finanszírozás

Az FBS nonprofit alapítvány, amelynek célja a szakemberek és a vállalatok fejlesztése. Ezért az alapítvány ösztöndíjakat kínál az MBA-programokban való részvételre, így a diákok valóban elkötelezett diákok gazdasági nehézségek nélkül is teljesíthetik az MBA-t, emellett az FBS nagyon kedvező finanszírozási megállapodásokat köt több pénzügyi egységek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol


Utoljára frissítve November 28, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 5, 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Spanyolország - Alicante, Valencian Community
Kezdet : ápr. 5, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 5, 2019
Spanyolország - Alicante, Valencian Community
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA