Read the Official Description

CMU kínálja a legjobb online MBA programok a diákok keresni keresni MBA Marketing . Versenyképes marketing MBA programunk 13 kurzust, 9 szükséges és 4 hangsúlyos kurzust tartalmaz. A CMU szorgalmasan dolgozott a legjobb online MBA program kialakításában a távoktatási hallgatók számára. További információ az alábbi marketing-MBA programunkról.

Az MBA tananyag 13 kurzusból áll:

  • 9 Szükséges Core osztályok, beleértve az üzleti stratégia Capstone
  • 4 A hangsúlyos tanfolyamok területe

MBA Marketing diákok California Miramar University választhat 4 Marketing kurzusok az alábbi listából:

  • MKT 6001 fogyasztói magatartás és döntési modellek
  • MKT 6002 termékmenedzsment stratégia
  • MKT 6003 Nemzetközi Marketing
  • MKT 6004 árképzési stratégia
  • MKT 6005 Internet Marketing / Bridge Gap Marketing
  • MKT 6006 stratégiai márka menedzsment
  • MKT 6007 szolgáltatásmarketing

MARKETING EMPHASIS KURZUS LEÍRÁSAI

MKT 6001 fogyasztói magatartás és döntési modellek
Leírja, hogy a társadalom-pszichológiai tényezők befolyásolják a fogyasztók döntéshozatali folyamatát. A hallgatók tanulmányozzák és összehasonlítják a különböző fogyasztói magatartásokat és a társadalmi marketingkommunikáció és beavatkozások fejlesztésében alkalmazott fő döntési modelleket. (3 óra hitel)

MKT 6002Product Management stratégia
Az új termékek kifejlesztésére és bevezetésére, a koncepció tesztelésére, a termék életciklusára, a portfólióelemzésre, a célzásra és a pozícionálásra, a márkázási kérdésekre, a termékvonal-bővítésre, az árképzési politikákra és a meglévő termékek kezelésére összpontosít. A témák közé tartozik a termékmeghatározás, a vetítés, a koncepció fejlesztése, a tesztmarketing és a márkaépítési stratégiák. (3 óra hitel)

MKT 6003 Nemzetközi marketing
A nemzetközi marketing alapos lefedettségét biztosítja, különös hangsúlyt fektetve a kulturális határokon átívelő vállalatokkal szembenézett problémákra. Hangsúlyozza továbbá az internet fontosságát a globális marketingben, amikor behatol és új piacokat keres. Ez a kurzus valós példákat mutat be olyan elemek illusztrálására, amelyek a szövegen belül és kívül folyamatosan tárgyalódnak. (3 óra hitel)

MKT 6004Pricing stratégia
Bemutatja az analitikus és fogalmi eszközöket az árképzési stratégia formulázására táblázatos elemzéssel. A témák közé tartozik az észlelt érték és a megkülönböztetéses árképzés, az összekapcsolás, a termékvonal és az életciklusok árazása, a marketingcsatornán keresztül történő árképzés, valamint a versenyképes és viselkedési megközelítések az árazáshoz. (3 óra hitel)

MKT 6005Internet Marketing / BridgeGap Marketing
Integrálja az internetes marketing tevékenységeket az általános szervezeti marketingstratégiákba. A témák közé tartoznak a piaci lehetőségek és a környezeti felmérés, a webes jelenlét és az értékteremtés, a marketing-mix tervezésével kapcsolatos kérdések és az egyedülálló internetes marketingstratégia kidolgozása. (3 óra hitel)

MKT 6006 Stratégiai Márka Menedzsment
Ez a kurzus a fogyasztói termékek és szolgáltatások marketingstratégiájának elemzésére összpontosít. A témák közé tartozik a fogyasztói elégedettség és a márka menedzsment, a termékcsalád, az árképzési stratégiák, a csatorna és a kiskereskedelmi kapcsolatok, valamint a fogyasztási javak és szolgáltatások marketingkommunikációs stratégiái. (3 óra hitel)

MKT 6007Service Marketing
Felderíti a szolgáltatási szervezetek és elvek jellegét, amelyek irányítják termékeik forgalmazását. A témák közé tartozik a vevői kiszolgálási várakozás, a szolgáltatás véleménye, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a szolgáltatásnyújtási folyamat megtervezése és végrehajtása, a munkavállalói ügyfélszolgálati készségek fejlesztése és végrehajtása, valamint a feltörekvő technológia szerepe az ügyfélszolgálatban. (3 óra hitel)

Program taught in:
Angol
Last updated February 17, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
8 hetek
Full-time
Price
22,815 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date