MBA Marketing

Általános információk

Program leírás

A Baltimore MBA - Erőteljes, rugalmas és Ön által tervezett.

A University of Baltimore MBA tervezett veled (és a munkáltató) szem előtt tartva. Lehetősége van arra, hogy osztályokat vegyen fel egy hagyományos tanteremben, online vagy mindkettőben - az Ön választása. Bármit is döntesz, olyan diákok mellett tanulsz, akik professzionálisan nőnek, mint te.

A program követelményei

36-48 kredit program, amely egy Capstone-ot és 11 szakterületet kínál.

Rugalmas opciók

Teljesen online, hagyományos tanteremben vagy mindkettő keverékében.

Programköltségek

A tandíj összege 840 dollár hitelenként, 1,172 dollár az államon kívül. Online MBA hallgatók és a regionális lakosok fizetik az államban aránya.

A várakozások túllépése.

Diákjaink azt mondják nekünk, hogy öt kulcsfontosságú területen meghaladjuk elvárásaikat: személyes fejlődés, tudásuk / technikai készségeik növelése, fizetéseik növekedése, a szervezetek nagyobb láthatósága és munkalehetőségek.

(Forrás: a jelenlegi MBA hallgató belső felmérése 2016)

Az AACSB nemzetközi akkreditációja biztosítja, hogy minőségi programot kínáljunk Önnek, amely ma segíthet, de végső soron biztosítja a holnapra vonatkozó tudást és készségeket.

értékesítés

Az ebben a specializációban megszerezni kívánt marketingszakértelem és készségek az egész életen át tartó értékre vannak tervezve mind hazai, mind globális szinten. Az MBA marketing specializáció előkészíti Önt, hogy jobban megértsék az ügyfelek értékének létrehozásával kapcsolatos stratégiákat. Kiterjesztheti marketinges vállalkozói készségeit, és megerősítheti az analitikus készségeket. Bemutatjuk a gyorsan változó világba a marketing kommunikáció és a digitális média, amely átalakítja, hogy az ügyfelek kapcsolatot a márkák.

Szakirányú tanfolyamok (9 kredit)

Pálya számaElőfeltétel: Osztály beleegyezése 3 MKTG 615 Vállalkozói marketing

Előfeltétel: MKTG 605 1.5 MGMT 625 Ügyfelek és piacok

Előfeltétel: mindkét MKTG 605.

MEGJEGYZÉS: Bármelyiket sem veszik a rugalmas mag részeként: 1,5 kredit teljesíti a Flex Core követelményt, és 1,5 kredit teljesíti a marketing specializációs hitelt, ha mind a marketing flex core opciók sikeresen befejeződnek.
3 MGMT 755 Marketingkommunikáció és szociális média

Előfeltétel: MKTG 605 3 MGMT 760 Global Marketing Management

Előfeltétel: MKTG 605 vagy MKTG 640 3 MGMT 762 Piaci lehetőségek elemzése

Előfeltétel: az MKTG 605 vagy az oktató engedélye 3 MKTG 770 Termék és Márkafejlesztés és Menedzsment

Előfeltétel: MKTG 605 vagy MKTG 640 3 MKTG 780 Marketing információ és elemzés

Előfeltétel: MKTG 605 3 MKTG 797 Speciális témák a marketingben

Előfeltétel: MKTG 605 vagy MKTG 640 3 MKTG 799 Független tanulmány

Előfeltétel: MKTG 605 3

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Kevesebb