Tandíj: Angol / Török

Department of Business Administration úgy tervezte Master of Business Administration (MBA) programot, hogy válaszoljon az igényeinek jövőbeli üzleti vezetők. A tanterv szolgálni széles körű célokat technikai területen tanfolyamok és széles spektrumú választani, amelyek segítségével a diákok a lehetőséget, hogy javítsa a tudás és készségek pénzügy, marketing, emberi erőforrás menedzsment, Nemzetközi Üzleti, termelés, Stratégiai menedzsment és Török üzleti környezet. A résztvevők az MBA program, így lesz mester mind a részleteket és a teljes képet a helyi és globális kontextusban. Emellett elméleti alapjait az üzleti kérdések, modulok terjed a legújabb fejlesztéseket a területen, és életben alkalmazások. A diákok lehetőséget, hogy növeljék a tanulási tapasztalat átfogónak távú megbízásokat. Az MBA program kínál tanfolyamokat két tannyelvű alapján a hallgatói választáson; angol és török. Diákjaink vannak ellátva alapjait funkcionális területek három félév, és közben ők is szakosodni területén az általuk választott keresztül választani, ami után egy teljes dolgozat vagy projekt saját választása.

Nem tézis programot tartalmaz 5 kötelező modulok, 5 választható modulok és egy távú projekt. A program szakdolgozat 5 kötelező modulok, 2 választható modulok és a dolgozat.

MBA programot kínál hét modulból specializáció:

  • Capital Markets and Finance - International Business - Emberi Erőforrás Menedzsment - Retail Management - Marketing Communications; - Risk Management - Small Business Management
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Yasar University
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 félév
Nappali
Price
11,000 USD
A teljes program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő