MBA: Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Az üzleti gazdálkodás MBA programjának célja a jövőbeli üzleti vezetők igényeinek kielégítése.

Széles körben közelíti meg az üzleti adminisztrációt, és magában foglalja a nemzeti és a nemzetközi kilátásokat. Egyesíti az elméleti tudást a projektmunkával, és kutatást alkalmaz a valós helyzetekben.

A program hallgatói minden lehetőséget kapnak, hogy jártasak legyenek a tőke marketing és pénzügy, a nemzetközi üzleti, az emberi erőforrás menedzsment, a marketing kommunikáció, a kockázatkezelés és a kiskereskedelem területén.

126578_126320_Yasar.jpg

Programszerkezet

A program mind az értekezés, mind az értekezés lehetőségeit kínálja. A nem disszertációs program 5 kötelező modult, 5 választható modult és egy szaktervet tartalmaz. Az értekezéshez tartozó program 5 kötelező modult, 2 választható modult és a dolgozatot tartalmazza.

Karrierlehetőségek

Az MBA program a hallgatók számára az üzleti élet szinte minden szakaszában a szakmák széles skáláját kínálja.

A program végzettsége fejlett pozíciókban dolgozhat nemzeti, multinacionális vállalatok marketing, humán erőforrás, számviteli / pénzügyi, projektmenedzsment vagy termelési osztályokban; helyi szinten, mint külföldi vagy állami bankok szakértői; magán- vagy kormányzati pénzügyi intézmények; biztosító társaságok; könyvvizsgáló társaságok; vagy legyen hitelesített könyvelő. Emellett a diplomásokkal készségeket veszik körül a saját vállalkozásuk alapításában és hatékony vállalkozóvá válásban.

Belépési követelmények

  • Az egyetemi diploma (vagy újabb)
  • A nevezési okmányokat a következő nyelveken fogadják el: angol / török.
    Gyakran kaphat megfelelő átiratot iskolájából. Ha nem erről van szó, akkor hivatalos fordításokra és az eredeti hiteles másolatokra van szükség.
  • Nyelvi követelmények: angol TOEFL: 78 (vagy azzal egyenértékű CAE, CPE, PTE vagy FCE) vagy a Yaşar University FLAT vizsga: 65
  • Egyéb követelmények:
    • Legalább 1 referenciát kell megadni.
    • A kérelemhez motivációs levelet kell adni.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Tovább

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Kevesebb