Áttekintés

Az MBA a világ legismertebb üzleti menedzsment-képesítése egy intenzív programon keresztül, kifejezetten azok számára, akik sikeres vezetői vagy szakmai pályafutást kívánnak létrehozni vagy fenntartani.

A kurzus ideális platform azok számára, akik legalább három évig vezetői, technikai vagy szakmai szerepet szereztek.

A magasan tapasztalt és képzett oktatók által tanítottak, akik útmutatást adnak az MBA disszertáció befejezéséhez, az MBA szigorú, személyes és menedzsmentfejlesztési folyamatot nyújt, amelyben ösztönözzük és elvárják, hogy saját egyedi hozzájárulását adja.

Karrierlehetőségek

A megszerzett tudás számos menedzsment témát ölel fel, amely lehetővé teszi a pályázók számára, hogy menedzsment és üzleti karrierjüket előmozdítsák. Ez a program a foglalkoztathatóságot is magában foglalja, amely számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek támogatják a munka életét; a folyamatos tanulás és a személyes fejlődés, a reflektív gyakorlat, a csapatmunka és az ügyfelek készségeinek hangsúlyozása, valamint az üzleti projektekkel és ügyekkel való kapcsolatfelvétel.

Ezen túlmenően a program tárgya multinacionális és globális vállalatok, helyi vállalkozások, kis- és középvállalkozások, valamint induló vállalkozások. Ez a széles körű alkalmazhatóság, a program által létrehozott személyes képességekkel együtt, olyan magasan képzett személyeket hoz létre, akiknek értékét a munkáltatók elismerik, valamint olyan vállalkozói képességet biztosítanak nekik, hogy vállalkozóvá váljanak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Július 20, 2019
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
8,925 EUR
MBA távoktatási tandíj 5900 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
End Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 2020