MBA Master of Business Administration

Általános információk

6 locations available

Program leírás

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet.

A résztvevők átlagosan 11 éves szakmai munkatapasztalat, több mint 20 különböző nemzetiségű, és több mint 50% -a résztvevők kívül élő származási ország, a EuroMBA hozzáférést biztosít egy valóban globális közösség.

A partnerség ereje

Miért érdemes egy üzleti iskola, ha lehet tanulni hat? A partnerek közös erőforrásokat ad a résztvevők egy páratlan élményhez. Meg kell erősíteni az üzleti készségek és a tapasztalat a tudás és a kultúra a mi hat európai célállomásokra. Szervezett körül egy kortárs témát a vezetés, a diákok részt vesznek az egyik lakossági héten minden e EuroMBA partnerintézmény:

 • Vállalkozói at Aix-Marseille Graduate School of Management (Franciaország)
 • Globális felelősségvállalás Audencia Nantes School of Management (Franciaország)
 • Üzleti Life Cycle meg EADA Business School Barcelona (Spanyolország)
 • Stratégiák Innovatív növekedési meg HHL Lipcsei Graduate School of Management (Németország)
 • Ügyvezető Emerging Markets a Kozminski Egyetem (Varsó, Lengyelország)
 • A tanulás és fejlődés szervezetek a Maastrichti Egyetem School of Business és Gazdaságtudományi (Hollandia)

A tananyag:

 • Bevezetés Szeminárium: A 4 napos workshop viszi fel a sebességet, melynek középpontjában az írást és prezentációs készség, interkulturális kommunikáció, valamint a bevezetése, amely az online tanulási környezet: IBM Connections.
 • A hat hetes bentlakásos Európa-szerte széles spektrumát ölelik fel a téma nemzetközi és aktuális kérdéseiről. Cég látogatások és vezetői képzés az Ön számára a gyakorlati készségek és betekintést.
 • Online tanfolyamok: A tíz fő online üzleti modulok biztosítják fejleszteni egy részletes képet szükséges általános vezetői pozíciót, és ad egy esélyt, hogy egy szilárd nemzetközi hálózaton keresztül, a multikulturális csapatmunka. Tanulmányozzák, bárhol és bármikor, a napi online támogatást a mi nemzetközi személyzetet.
 1. Stratégiai menedzsment
 2. Változás menedzsment
 3. Nemzetközi Menedzsment
 4. Vezetői Számvitel
 5. Vállalati pénzügyek
 6. Emberi Erőforrás Menedzsment
 7. Technológia és Innováció Menedzsment
 8. Nemzetközi Marketing
 9. Vezetői gazdaságtan
 10. Műveletek és Ellátási Lánc Menedzsment
 • Tézis: a végső kihívás. Szembenézni az üzleti problémák, de soha nem biztos, hogy hogyan lehet megoldani őket? A végleges dolgozat egy üzleti projekt, ahol adunk Önnek egy szakértő edző, hogy segítsen megoldani azokat a nagyobb problémák
.

Felvételi követelmények:

 • Alapképzésbe vagy azzal egyenértékű
 • Legalább 5 év szakmai tapasztalat
 • Az angol nyelv ismeretét
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywor ... Tovább

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywords of the EuroMBA include the strong international network of students, alumni and faculty, coverage of international business and management topics, flexibility through combination of online and residential learning, multicultural team projects, use of latest technologies and international accreditation and recognition. Kevesebb
Maastricht , Nantes , Marseille , Kitzscher , Varsó , Barcelona + 5 Több Kevesebb

Akkreditáció