Hivatalos Leírás

"A Nemzetközi Full Time MBA nagyszabású nemzetközi Hajlamos MBA hallgatók a Wittenborg Master of Business Administration egy MBA fokozatot elsődleges célja a diákok egy nem üzleti adminisztráció Bachelor, akik már legalább 2 éves gyakorlattal rendelkezik a vállalatok és szervezetek szerepét, amely kezeli az embereket, vagy folyamatok, vagy mindkettő. A pályázóknak a Wittenborg MBA fog jól beszél angolul, és dolgozott a nemzetközi környezetben.

A Wittenborg MBA program célja, hogy biztosítsa a hallgatókat a készségek és kompetenciák teljesítéséhez vezető pozíciókat a területén üzleti adminisztráció, mind az állami és a magánszektorban. Ezeket a pozíciókat is olyan irányítási vagy politikai döntéshozatali pozíciókban a nagy szervezetek, valamint a vezető állásban a kis és közepes méretű vállalatok (kkv-k). Egy cél az, hogy a diákok képesek kritikus elemezze és értékelje a különböző fejlesztések a szervezeten belül, hogy így alkotnak, hozzon létre és elindítják a politika, látomások és célokat és megoldásokat a szervezeten belül. Lehetővé kell tenni abban a helyzetben, hogy elemezze a stratégiai folyamatok és a jövőkép a vállalat vagy szervezet, és használja ezt az elemzést alkalmazni, és alkalmazzanak olyan eszközöket, az innováció, optimalizálja és (újra) szerkezete ezeket a folyamatokat integrál megközelítés. Nemzetközi szempontból a diákok megtanulják, hogy elemezzék a környezet találják magukat, és ehhez igazítsák magatartásukat és szerepe szerint a makro és mikro környezetben találják magukat.

Belépési követelmények

A felvételi követelményeket (kritériumokat) a MBA a következők:

  • Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű elismert képesítést
  • A pályázóknak arra kérik, hogy egy tudományos referencia korábbi oktatási intézet
  • Nem szükséges, hogy már megszerezték a Bachelor diplomát a domain of Business Administration, azonban azok mértéke a diákok ki kell töltenie egy tudományos munka (végleges projekt vagy dolgozat), amely azt mutatja, hogy bizonyos fokú tudományos írás és kutatási tapasztalat
  • minimum 3 éves szakmai tapasztalat (miután egyetemi diploma)
  • 5 év szakmai tapasztalat preferált
  • A pályázóknak arra kérik, hogy a referencia-egy vállalat vagy szervezet, ahol dolgoztak

Angol nyelvi követelmények

IELTS 6.5 vagy TOEFL egyenértékű.

Kiválasztási eljárás

Nincs konkrét kiválasztási eljárást a diákok számára, hogy adja meg a MBA azonban nem uniós (vízum) hallgatók "árnyékolt" aszerint, hogy azok hátterét, annak érdekében, hogy az intézmény képes legyen garantálni bevándorlási státuszát.

A szűrés tartalmaz egy interjú, gyűjtése és korreláció minden IND szükséges dokumentumokat, beleértve a bizonyíték elegendő pénz, figyelembe véve az ösztöndíj által nyújtott Wittenborg (Orange Tulip Ösztöndíj, például) vagy harmadik fél által (NUFFIC, EU, stb.).

MBA erősítése a karrierjét!

MBA diplomások gyakran gyorsított be vezető pozíciókat, és ez az MBA programot úgy alakították ki azok számára, akik szeretnék folytatni vezető pozíciókat illetve a felkészülés további vizsgálatot az üzleti életben, mint például a DBA, vagy PhD.

Az MBA előreviszi a pályára

  • Holland vagy más EU-diplomások, akik dolgoznak a szervezet irányító emberek, folyamatok, illetve, és keresik, hogy javítsák a karrierlehetőségek belül a jelenlegi foglalkoztatási helyzetét. Ezek a diákok által támogatott munkáltatójuk, és tanulmányozzák a program részmunkaidőben
  • Holland, illetve más EU-diplomások, akik már évek óta dolgozik a szervezet, irányító emberek vagy folyamatok és keres egy teljes munkaidőben MBA program, amely növeli a foglalkoztathatóságot esélyeit a nemzetközi piacon;
  • Nemzetközi diplomások Hollandiában, akik a kitöltött Bachelor és dolgozott a szervezet felelős irányító emberek, folyamatok, illetve akik szeretnének javítani a karrier lehetőségeket, akár a jelenlegi munkaadója vagy a keresést egy új lehetőség;
  • A nemzetközi diákok világszerte, az üzleti vagy nem üzleti területeken, a bizonyított több éve irányító emberek vagy folyamatok egy szervezeten belül. Ezek a diákok keres egy angol tanított, nemzetközileg orientált MBA program, amely lehetővé teszi számukra, hogy javítsa a karrierlehetőségeket a munkaerőpiacon akár otthon, akár Hollandiában, akár a jelenlegi munkaadója, vagy egy új szervezet, és esetleg továbbra is tanulmányok magasabb szinten.
Program oktatási nyelve:
Angol
Wittenborg University of Applied Sciences

5 további kurzus Wittenborg University of Applied Sciences »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,300 EUR
ösztöndíjak Lehetséges
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date