Áttekintés

A kihívásokkal teli és összetett gazdasági környezetben egyre növekvő igény mutatkozik a reflektív, vállalkozói és felelős üzleti vezetők iránt, akik a szükséges készségekkel, megértéssel és teljességgel képesek kezelni a különböző méretű szervezetek előtt álló nehéz kihívásokat. Mi MBA célja, hogy fejlessze és fokozza a stratégiai vezetői készségek kezelni ezt a keresletet.

Tanfolyam részletei

Felfedezheti azokat a témákat, amelyek növelik a kulcsfogalmak ismereteit, és lehetőséget kapnak arra, hogy közvetlenül alkalmazzák a munkahelyi értéket növelő készségeket, vagy azok számára, akik teljes munkaidőben tanulnak velünk, adjunk hozzá értéket, ha valós idejű projektekkel dolgozunk partnereinkkel, hozzájárulás a szervezethez és a saját fejlődésének javítása. Az MBA tanulmányozásával nem csak nemzetközileg elismert képesítést szerezhet, hanem vállalkozói és vezetői készségeket fejleszt, hogy azonnali hatást gyakoroljon a munkahelyre. Ha arra törekszünk, hogy stratégiai szinten vezető szerepet töltsön be a szervezetében és a társadalomban, akkor ez az Ön számára. Az MBA program befejezése után:

 • gondolkodjunk és vállalkozzunk, hogy bizonytalan és gyorsan változó körülmények között vezessünk a globális üzleti környezetben
 • legyen egy felelős vezető, aki a különböző kulturális kontextusokban különböző csapatokkal dolgozhat
 • legyenek nemzetköziak a kilátásokban, és megértsék a globális üzleti környezet által bemutatott kihívásokat és lehetőségeket
 • mélyen megértsük az üzleti funkciókat, és értékeljük a funkcionális együttműködés fontosságát a szervezeti célok elérése érdekében
 • legyen egy önreflexió orvos, akinek önismeretét és értékeit akut tudatossággal ismeri
 • megértsék az üzleti szerep fontosságát a társadalomban.

Megjegyzendő, hogy a részmunkaidős tanulási mód az MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Tanulmányi) tanulási tapasztalathoz kapcsolódik. Az MBA részmunkaidős tanulmányait nem gyakornoki útvonalon tanulmányozhatja, ahol a tanulók mellett tanítanak majd a Pathway .

A tanfolyam szerkezete

Core modulok

 • Aktuális kérdések az üzletben és a társadalomban
 • Vállalkozói vezetés
 • Globális stratégia: kihívások és választások
 • Vezet magad és mások
 • MBA disszertáció
 • A fenntartható szervezet

A felkínált modulok változhatnak.

Hogyan tanulsz

Számos tanulási módszert alkalmaznak a tudás és a megértés fejlesztésére, beleértve a műhelyeket, a kirándulásokat, az élő esettanulmányokat és a projekteket, a szimulációkat, a cselekvési tanulási készleteket és a különböző kombinált módszereket, a legújabb tanulási technológiák alkalmazásával.

A program hangsúlyt fektet az üzleti világ kontextusára. Tanulj hitelesen a társaiddal és azok segítségével, hogy megoldásokat dolgozzon ki a szervezetek stratégiai kihívásaira. Egy nemzetközi tanulási élményt vállal, amely során olyan projektet hajt végre, amely megköveteli, hogy ismereteit egy stratégiai stratégiai kihívásra alkalmazza a globális stratégia: kihívások és választások modul részeként.

Az MBA túlmutat az üzleti ismereteken. Elsősorban a stratégiai kihívásokra adott tudás alkalmazásával foglalkozik. A Leading Yourself és a többi modul segítségével fejleszti vezetői képességeit, amelynek során megismerkedhet magával, értékeivel és hiedelmével, és mások által észlelt módon. A coaching és a cselekvési tanulási készletek révén Ön stratégiai vezetőként fejleszti készségeit, hogy pozitívan befolyásolhassa a körülötte lévőeket.

A kutatási szempontból tájékozott megközelítés a tanításra áthatol a programra, amely a vállalkozói szellem, a vezetés és a menedzsment és más tudományágak vonatkozásában a legújabb gondolkodásvezető szerepét mutatja be az üzleti és társadalmi modulok multidiszciplináris aktuális kérdéseivel. Ez a tudományosan megalapozott megközelítés túlmutat a tudományos kutatáson, és magában foglalja a professzionális és alkalmazott kutatást is, amelyet az üzleti szakemberek hatalmas hálózatának tudomására hoznak, és akik részt vesznek a programban vendégelőadások és projektek révén.

Hogyan értékeljük

A program számos formáló és összegző értékelési módszert alkalmaz a program igényeinek és követelményeinek megfelelően. Ide tartoznak az üzleti jelentések, az esettanulmányok elemzése, az előadások, az öndiagnosztikai értékelések, a reflektív jelentések és a kutatási javaslat és a kapcsolódó disszertáció.

Karrierlehetőségek

A diplomások általában általános vagy felső vezetésbe és stratégiai vezetői szerepkörbe, belső tanácsadói / projektvezetői szerepkörbe vagy külső tanácsadói szerepkörbe kerülnek. Ön a meglévő munkatapasztalatára és készségeire épít, és a program növeli a változások vezető és irányító képességét.

Belépési követelmények

Önnek tiszteletet kell szereznie bármely diszciplínának, legalább egy 2,2-es elismert Egyetemen szerzett, vagy a Teesside University Üzleti Iskolájának elfogadható szakmai képesítéssel. Legalább két évig, diplomamunka, teljes munkaidős munkatapasztalattal kell rendelkeznie egy releváns szerepben (pl. Menedzsment / adminisztratív / szakmai / felügyeleti kapacitás).

Még akkor is figyelembe vehetik a belépést, ha nem felel meg ezeknek a kritériumoknak, ha jelentős vezetési tapasztalattal és / vagy üzleti és vezetési eredményekkel rendelkezik.

Figyelembe véve a program alapját képező értékelési munka alapú megközelítést, elvárható, hogy a pályázókat jelenleg / alkalmazták (lehetőleg a vezetői szerepkörökben), és értékeléseik befejezésekor utalhatnak szerepükre és szervezeteikre.

Azoknak a diákoknak, akiknek az első nyelve nem angol, az IELTS 6.5-tel egyenértékű angol nyelvtudást kell mutatnia.

Fejlett állás

Azoknak a pályázóknak, akik nemrégiben teljesítették a 7-es szintű üzleti szakképesítést, felajánlhatják a programra való haladó állást. Tekintettel a szakképesítések sokféleségére és az ezen képesítésekre vonatkozó hitelértékek sokféleségére, az alkalmazásokat az Egyetem előzetes tanulási folyamatának elismerése után egyénileg fogják megvizsgálni.

További információkért lásd a belépési követelményeket a felvételi szakaszunkban

A nemzetközi pályázók megtudhatják, milyen képesítések szükségesek az Ön országának meglátogatásával

Megjegyzendő, hogy a részmunkaidős tanulási mód az MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Tanulmányi) tanulási tapasztalathoz kapcsolódik. Az MBA részmunkaidős tanulmányait nem gyakornoki útvonalon tanulmányozhatja, ahol a tanulók mellett tanítanak majd a Pathway .

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Március 7, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,300 GBP
Nemzetközi évente | UK / EU: évi 10 250 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

jan. 2020