MBA - Master Of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A kihívásokkal teli és összetett gazdasági környezetben egyre növekvő igény mutatkozik a reflektív, vállalkozói és felelős üzleti vezetők iránt, akik a szükséges készségekkel, megértéssel és teljességgel képesek kezelni a különböző méretű szervezetek előtt álló nehéz kihívásokat. Mi MBA célja, hogy fejlessze és fokozza a stratégiai vezetői készségek kezelni ezt a keresletet.

Tanfolyam részletei

Felfedezheti azokat a témákat, amelyek növelik a kulcsfogalmak ismereteit, és lehetőséget kapnak arra, hogy közvetlenül alkalmazzák a munkahelyi értéket növelő készségeket, vagy azok számára, akik teljes munkaidőben tanulnak velünk, adjunk hozzá értéket, ha valós idejű projektekkel dolgozunk partnereinkkel, hozzájárulás a szervezethez és a saját fejlődésének javítása. Az MBA tanulmányozásával nem csak nemzetközileg elismert képesítést szerezhet, hanem vállalkozói és vezetői készségeket fejleszt, hogy azonnali hatást gyakoroljon a munkahelyre. Ha arra törekszünk, hogy stratégiai szinten vezető szerepet töltsön be a szervezetében és a társadalomban, akkor ez az Ön számára. Az MBA program befejezése után:

 • gondolkodjunk és vállalkozzunk, hogy bizonytalan és gyorsan változó körülmények között vezessünk a globális üzleti környezetben
 • legyen egy felelős vezető, aki a különböző kulturális kontextusokban különböző csapatokkal dolgozhat
 • legyenek nemzetköziak a kilátásokban, és megértsék a globális üzleti környezet által bemutatott kihívásokat és lehetőségeket
 • mélyen megértsük az üzleti funkciókat, és értékeljük a funkcionális együttműködés fontosságát a szervezeti célok elérése érdekében
 • legyen egy önreflexió orvos, akinek önismeretét és értékeit akut tudatossággal ismeri
 • megértsék az üzleti szerep fontosságát a társadalomban.

Megjegyzendő, hogy a részmunkaidős tanulási mód az MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Tanulmányi) tanulási tapasztalathoz kapcsolódik. Az MBA részmunkaidős tanulmányait nem gyakornoki útvonalon tanulmányozhatja, ahol a tanulók mellett tanítanak majd a Pathway .

A tanfolyam szerkezete

Core modulok

 • Aktuális kérdések az üzletben és a társadalomban
 • Vállalkozói vezetés
 • Globális stratégia: kihívások és választások
 • Vezet magad és mások
 • MBA disszertáció
 • A fenntartható szervezet

A felkínált modulok változhatnak.

Hogyan tanulsz

Számos tanulási módszert alkalmaznak a tudás és a megértés fejlesztésére, beleértve a műhelyeket, a kirándulásokat, az élő esettanulmányokat és a projekteket, a szimulációkat, a cselekvési tanulási készleteket és a különböző kombinált módszereket, a legújabb tanulási technológiák alkalmazásával.

A program hangsúlyt fektet az üzleti világ kontextusára. Tanulj hitelesen a társaiddal és azok segítségével, hogy megoldásokat dolgozzon ki a szervezetek stratégiai kihívásaira. Egy nemzetközi tanulási élményt vállal, amely során olyan projektet hajt végre, amely megköveteli, hogy ismereteit egy stratégiai stratégiai kihívásra alkalmazza a globális stratégia: kihívások és választások modul részeként.

Az MBA túlmutat az üzleti ismereteken. Elsősorban a stratégiai kihívásokra adott tudás alkalmazásával foglalkozik. A Leading Yourself és a többi modul segítségével fejleszti vezetői képességeit, amelynek során megismerkedhet magával, értékeivel és hiedelmével, és mások által észlelt módon. A coaching és a cselekvési tanulási készletek révén Ön stratégiai vezetőként fejleszti készségeit, hogy pozitívan befolyásolhassa a körülötte lévőeket.

A kutatási szempontból tájékozott megközelítés a tanításra áthatol a programra, amely a vállalkozói szellem, a vezetés és a menedzsment és más tudományágak vonatkozásában a legújabb gondolkodásvezető szerepét mutatja be az üzleti és társadalmi modulok multidiszciplináris aktuális kérdéseivel. Ez a tudományosan megalapozott megközelítés túlmutat a tudományos kutatáson, és magában foglalja a professzionális és alkalmazott kutatást is, amelyet az üzleti szakemberek hatalmas hálózatának tudomására hoznak, és akik részt vesznek a programban vendégelőadások és projektek révén.

Hogyan értékeljük

A program számos formáló és összegző értékelési módszert alkalmaz a program igényeinek és követelményeinek megfelelően. Ide tartoznak az üzleti jelentések, az esettanulmányok elemzése, az előadások, az öndiagnosztikai értékelések, a reflektív jelentések és a kutatási javaslat és a kapcsolódó disszertáció.

Karrierlehetőségek

A diplomások általában általános vagy felső vezetésbe és stratégiai vezetői szerepkörbe, belső tanácsadói / projektvezetői szerepkörbe vagy külső tanácsadói szerepkörbe kerülnek. Ön a meglévő munkatapasztalatára és készségeire épít, és a program növeli a változások vezető és irányító képességét.

Belépési követelmények

Önnek tiszteletet kell szereznie bármely diszciplínának, legalább egy 2,2-es elismert Egyetemen szerzett, vagy a Teesside University Üzleti Iskolájának elfogadható szakmai képesítéssel. Legalább két évig, diplomamunka, teljes munkaidős munkatapasztalattal kell rendelkeznie egy releváns szerepben (pl. Menedzsment / adminisztratív / szakmai / felügyeleti kapacitás).

Még akkor is figyelembe vehetik a belépést, ha nem felel meg ezeknek a kritériumoknak, ha jelentős vezetési tapasztalattal és / vagy üzleti és vezetési eredményekkel rendelkezik.

Figyelembe véve a program alapját képező értékelési munka alapú megközelítést, elvárható, hogy a pályázókat jelenleg / alkalmazták (lehetőleg a vezetői szerepkörökben), és értékeléseik befejezésekor utalhatnak szerepükre és szervezeteikre.

Azoknak a diákoknak, akiknek az első nyelve nem angol, az IELTS 6.5-tel egyenértékű angol nyelvtudást kell mutatnia.

Fejlett állás

Azoknak a pályázóknak, akik nemrégiben teljesítették a 7-es szintű üzleti szakképesítést, felajánlhatják a programra való haladó állást. Tekintettel a szakképesítések sokféleségére és az ezen képesítésekre vonatkozó hitelértékek sokféleségére, az alkalmazásokat az Egyetem előzetes tanulási folyamatának elismerése után egyénileg fogják megvizsgálni.

További információkért lásd a belépési követelményeket a felvételi szakaszunkban

A nemzetközi pályázók megtudhatják, milyen képesítések szükségesek az Ön országának meglátogatásával

Megjegyzendő, hogy a részmunkaidős tanulási mód az MBA Master of Business Administration (Senior Leader Master's Degree Tanulmányi) tanulási tapasztalathoz kapcsolódik. Az MBA részmunkaidős tanulmányait nem gyakornoki útvonalon tanulmányozhatja, ahol a tanulók mellett tanítanak majd a Pathway .

Utoljára frissítve Március 2019

Az iskoláról

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place.

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place. Kevesebb