MBA - Master Of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Teljesítés az üzleti életben

Bristol MBA felkészíti a menedzsereket a globális piac változó igényeire és a kortárs üzleti vállalkozások növekvő kihívásaira. Gyakorlati betekintést nyer a szervezetek előtt álló kulcskérdésekbe, és megvizsgálja a valós világ szempontjából releváns kulcsfontosságú módszertant.

Bátorítjuk Önt, hogy felelősségteljesen gondolkodjon az üzleti életben, fenntartható értéket teremtsen az üzleti életben és a társadalom egészében, és hozzájáruljon az egészséges gazdasághoz.

Az MBA segíti Önt a jobb kilátások, a fizetések és végső soron a további teljesítés érdekében az üzleti életben. MBA-junk gyökeredzik az üzleti életben, és gondosan tervezték, hogy praktikus betekintést nyújtson a mai világ minden táján jelentkező kulcskérdésekbe.

Ez a tanfolyam jelentős hatással lehet a karrierjére, segítve Önt abban, hogy túllépje a potenciálját, és felkészüljenek az előttünk álló kihívásokra. Megalapozott nemzetközi kapcsolatok segítenek a Bristol MBA hallgatóknak hatékony üzleti vezetőkké alakítása globális kilátásokkal.

Az emberek úgy döntenek, hogy tanulmányok MBA különböző okokból és különböző eredményeket szem előtt tartva. A kurzusunk szakmailag összpontosított, lehetővé téve Ön számára, hogy testre szabja tanulmányait, hogy olyan területeket alakítson ki, amelyek relevánsak a karriertervéhez, megfelelnek az Ön konkrét céljainak, és alakítják üzleti jövőjét.

Bármit is akarsz kivenni a pályáról, ez lesz igényes és kihívás - az odaadás, az energia és a lelkesedés előfeltétele.

Tartalom

A felsorolt opcionális modulok azok, amelyek valószínűleg elérhetők, de ezek változhatnak.

A Bristol MBA jól szolgál majd a napi üzletmenetben, és megad egy útlevelet egy magasabb repülő karrierhez.

Tanulmányozni fog:

 • Ügyfél- és nemzetközi piaci elemzés
 • Stratégia és végrehajtás
 • Az emberek kezelése globális környezetben
 • Vezetés, komplexitás és változás
 • Pénzügyi döntéshozatal
 • Rendszerek, struktúrák és műveletek
 • Szakmai és tudományos fejlesztés Az MBA tanulási tapasztalatainak integrálása
 • A bizonyítékokon alapuló kutatás lefolytatása

Plusz opcionális modulok (a hiteligényektől függő szám):

 • Globális pénzügyi stratégia
 • Kockázat és fenntarthatóság a globális működésben
 • Projektmenedzsment komplex világban
 • A kreativitás és az innováció
 • Menedzsment tanácsadás
 • Coaching és Mentoring
 • A globalizáció és a törvény
 • Digitális üzleti információs rendszerek
 • Feltörekvő piacok: az új világrend

Miután befejeződtek, tanulmányozni fogják:

 • Vezetői értekezés / tanácsadó disszertáció

Dönthet úgy, hogy olyan kutatási projekten dolgozik, amely megfelel az Ön érdekeinek és ambícióinak. Alternatív megoldásként tanácsadói kutatási projektet is vállalhat, amely az ügyfél igényeinek kielégítésére irányítja képességeit és alkalmazkodóképességét.

Ezen túlmenően, az MBA tanulási tapasztalatok kutatásának modulját integráló szakmai és tudományos fejlődés támogatja Önt a tanfolyam során, fejlesztve személyes és kutatási képességeit, az Ön igényei szerint.

Az egyetem folyamatosan növeli kínálatunkat a diákjaink és más érdekeltek visszajelzéseivel szemben, biztosítva a tanterv naprakészségét és a diplomások megszerzett ismeretei és készségei, amelyekre a valós világra szükségük van. Ez a tanfolyam módosításához vezethet. Ha a tanfolyam módosításai jóváhagyásra kerülnek, tájékoztatjuk Önt.

Tanulás és tanítás

A Bristol MBA egy proaktív tanulási tapasztalat, így bár vannak osztálytermi és egyéni foglalkozások, ezek kombinálhatók az egyéni kutatási projektekkel és az alkalmazott tanulmányokkal. A megközelítésünk kézenfekvő és gyakorlati, a kézzelfogható személyes és szakmai készségek fejlesztésére összpontosítva.

A kurzus fontos része az integrált szakmai készségek és kutatási módszerek modul. Ez a program során szőtt, összekötve a különböző elemeket. Az integrált szakmai készségek és kutatási módszerek középpontjában a személyes fejlesztési tervezés, a reflektív tanulás és a portfólió létrehozása áll. Ösztönözni kell, hogy készítsen egy személyre szabott tanulmányi programot, amely igazodik szakmai és személyes körülményeihez.

Az együttmûködés az összes dolgunk középpontjában áll, az alkalmazottakkal és a diákokkal, akik megosztják egymással üzleti világuk tudását és tapasztalatát. A Bristol MBA hallgatók a szindikátusi munka, a csoportos és egyéni bemutatók, a diákok által vezetett szemináriumi csoportok, esettanulmányok, tapasztalati tanulás, szerepjáték és üzleti szimulációk révén tanulnak.

Értékelés

A bristoli MBA értékelése a munkán alapuló feladatok (felügyelt mini projektek), a vizsgálatok, az előadások / viva és a disszertáció keverékével történik.

Belépési követelmények

Szükséged lesz:

 • kitüntetés (minimum 2: 2) elismert felsőoktatási intézménytől vagy azzal egyenértékű elismert tengerentúli intézménytől
 • 18 hónapos posztgraduális szervezési tapasztalat.

Ha nem rendelkezik kitüntetéssel, a szakmai képesítések és a vezetői tapasztalatok elégségesek lehetnek, ezért kérjük, adja meg az alkalmazásban a teljes részleteket.

A kérelemnek részletes válaszokat kell tartalmaznia az alábbi kérdésekre:

 • Miért döntött úgy, hogy vállalja az MBA-t ezen a ponton? (Legfeljebb 150 szó).
 • Miért döntött úgy, hogy MBA-t tanul az UWE Bristolnál? (Legfeljebb 150 szó).
 • Milyen tudást, személyes tulajdonságokat és készségeket hozna erre a kurzusra? (Legfeljebb 150 szó).
 • Mit szándékozol tenni miután elvégezte ezt a tanfolyamot? (Legfeljebb 150 szó).
 • Kérjük, írja le múltbeli tapasztalatait szervezeteken belül, beleértve a fizetett munkát, az önkéntes munkát, a családi vállalkozásokat, a vállalkozói projekteket stb. Különösen olyan projektekre koncentráljon, ahol más emberekkel, intézményekkel vagy szervezetekkel együttműködött (legfeljebb 300 szó).
Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor teljesítenie kell a Belügyminisztérium és az UWE Bristol minimális angol nyelvi követelményeit, mint például a Nemzetközi angol nyelvteszt (IELTS) 6.5, legalább 5,5 az összes összetevőben.

Karrier / További tanulmány

A Bristol MBA kurzus elősegíti a karrier előrehaladását, megadva a megfelelő készségeket, tapasztalatokat és hálózatokat, hogy vezetővé váljon a választott üzleti területen.

Díjnyertes karrierszolgálatunk segíti a foglalkoztatási potenciál fejlesztését karrier-tanácsadással, szakmai gyakorlatokkal, munkahelyekkel, munkahelyekkel, globális lehetőségekkel, önkéntességgel és közösségi tevékenységekkel, valamint vállalkozói tevékenységek támogatásával és a munkáltatói rendezvényeken való részvétellel.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Tovább

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Kevesebb