MBA Master of Business Administration

Okan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

MBA Master of Business Administration

Okan University

Okan Egyetem, az egyik legkiválóbb és előkelő alapítvány egyetemek Törökországban, ad otthont a változatos graduális és posztgraduális hallgatói szervezet 14.000. Jelenleg Okan Egyetem hallgatói 43 különböző országból. A szálloda több mint 138 graduális és posztgraduális programok.

Az egyetem eljárása hat kara, két alkalmazott tudományok iskolák és három doktori iskolák. Az egyetem is kínál a különböző két évben társult szakok, amelyek megfelelnek az az igény a szakmai lehetőségeket.

Okan University található, Isztambul az egyetlen város, amely átfogja a két kontinens, Európa és Ázsia. Emellett a főépületben a Isztambul ázsiai részén, a modern kari épületek, kollégiumok és szociális létesítmények, Okan egyetem három másik egyetemen központi helyeken mindkét európai és ázsiai oldalán a város.

Az új, globális üzleti korszak a határok nélküli üzleti kapcsolatok követel egy sor új vezetői kompetenciák. Okan University MBAMiután felülvizsgálta programjaikat, gazdag választékát kínálja a koncentráció területeken annak érdekében, hogy megfeleljen az egyedi karrier igényeit diákjaink. A világszínvonalú oktatók a különböző háttérrel nyújt egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat végrehajtása során a tananyag.

Arra törekszünk, hogy csepegtetni kivételes vezetői kompetenciák a sokszínű érkező hallgatók az isztambuli Business District és más részeiről származó Törökország, valamint a nemzetközi vállalatok. Nemzetközi nyári program is a mi MBA hallgatók bővíteni a látás és tudásbázis segítségével átfogó kockázata.

Okan Egyetem folyamatosan törekszik további fejlesztése a tudás belföldön és külföldön egyaránt a magas minőségű tanuló-központú oktatás, akkreditált programok és kutatási központok. Igaz, hogy a mottó, "Leader University-Business Együttműködés", Okan Egyetem hatékonyan ötvözi az elmélet és gyakorlat alkalmazásával előkelő oktatók és hívogató szakértő szakemberek, hogy előadást a diákoknak, hogy felkészítse őket a sikeres karrier. Szoros együttműködésben a különböző üzleti szektorok, az egyetem kifejlesztett tananyagok és szakmai programokat a diákok, hogy a foglalkoztathatóság javítását képességeit.

Mi nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődő "Megtanulni tanulni" készségek diákjaink felkészíti őket azzal a képességgel, hogy versenyképes maradjon a karrierjük. Stratégiai, innovatív, rendszerek és a kritikus gondolkodás rendszerek alapvető összetevői a tanterv, amely széles körű vezetői kompetenciák, valamint a szükséges eszközök, technikák és erőforrások diákjaink sikeresek legyenek a globális üzleti világban.

Szeretnénk, ha a diákokat, hogy fontolja meg Okan University MBA mint befektetési szerezni a versenyképes szakmai szélén, és élvezze a sikeres karrier az élet. Esti és hétvégi osztályok célja, hogy megkönnyítse időgazdálkodás szakmai élet együtt diplomás képzés

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
Ingyenes
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt