MBA - Master Of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A mesterképzés (MBA) erős hátteret biztosít az elméletben és a technikai készségekben a vezetői siker érdekében minden szervezetben. Az osztálylétszámok kicsi megtartásával a program hangsúlyozhatja a kommunikációs és interperszonális készségeket, valamint a vezetői karrier szempontjából kritikus fogalmi és technikai készségeket. A program célja elsősorban a kaliforniai déli régióban élő és dolgozó emberek igényeinek kielégítése, akik MBA-t kívánnak megszerezni.

Master of Business Administration Program Tanulási eredmény:

Határozza meg és magyarázza el a négy irányítási funkciót: Tervezés, Vezetés, Szervezés és Ellenőrzés, beleértve azt is, hogy ezek a fogalmak hogyan befolyásolják az üzleti környezetet. (Tanulmányi teljesítmény - fogalmi ismeretek)

Mutassa be a hatékony üzleti tervezés és működés kvantitatív megértésének alkalmazását. (Tanulmányi teljesítmény - fogalmi ismeretek és alkalmazott készségek)

Alkalmazza az üzleti élet alapvető megértését különböző értékpapír-tranzakciók elemzésével, az iparági trendek elemzésével és értékelésével, valamint a vállalati elemzés eredményeinek előkészítésével és közlésével a különböző közönségek számára. (Tanulmányi teljesítmény - alkalmazott készségek, vizsgálati eszközök / gyakorlatok; Vezetés)

Mutassa be az üzleti szervezetben való hatékony működéshez szükséges ismereteket és viselkedést. (Vezetés, állampolgárság)

Mutassa be az üzleti adminisztrációval kapcsolatos ismeretek, készségek, kérdezőeszközök és gyakorlatok integrálásának és szintetizálásának képességét annak érdekében, hogy saját maga és mások javára váljon. (Tanulmányi teljesítmény - fogalmi ismeretek, alkalmazott készségek, vizsgálati eszközök / gyakorlatok, erkölcsi / spirituális fejlődés, vezetés, állampolgárság

Master of Business Administration Felvételi:

Bachelor of Business Administration vagy ezzel egyenértékű végzettség.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate ... Tovább

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate educational opportunities. Kevesebb