MBA Master of Business Administration *

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A Business Administration kurzusunkat arra terveztük, hogy felgyorsítsák azoknak a fejlődését, akik akár kreatív iparban szeretnének kezdeni, akár már karriert szereznek.

Mint diákja az UCA Kreatív Iparágak Üzleti Iskolájának, ki lesz téve annak, hogy miként működnek a globális vállalatok, megvizsgálva és értékelve a valós esettanulmányokat, valamint szilárd alapot képezve az elméleti ismeretekhez. Megtanulja azokat a kulcsfontosságú készségeket, amelyeket a szervezetek vezető beosztásában várnak el, és ösztönözni fogja a vállalkozói készség felfedezésére és a jövőbeli vezetőképességének fejlesztésére.

Az üzleti iskolánk portfóliójában minden tanfolyamot globális perspektívával tanítanak, így a diplomások számára szükséges készségeket kell kreatív üzleti karriert folytatni a világ bármely pontján. Oktatási programjaink mind projekt alapúak, és az üzleti és a kreatív iparágak ismereteit ötvözik annak érdekében, hogy jól lekerekített, jól alkalmazható diplomások készüljenek, magasan megbecsült képesítéssel.

Az egyéves üzleti adminisztrációs diplománk programját úgy fejlesztettük ki, hogy pozitív és előretekintő vezetőket teremtsen az izgalmas és innovatív kreatív iparágak számára.

Az UCA Epsom székhelye, az Ön egyedülálló lehetősége lesz az UCA Business School kreatív üzleti szakemberekkel való együttműködésre és együttműködésre. A nemzetközi MBA kurzust szemináriumok, útmutatók, műhelyek és kritikák támogatják, amelyek lehetővé teszik, hogy magas szintű kompetenciát fejlesszen ki a gyakorlati, vizuális, szóbeli és írásbeli kifejezés terén, és önbizalommal bírjon az ötletek hatékony továbbadása érdekében.

Mivel az autonóm tanulás a program felépítésének szerves része, elvárják, hogy a kreatív szektor kiválasztott szakterülete alapján azonosítsa, fejlessze és irányítsa saját nemzetközi üzleti projektjét. Az oktatójával folytatott proaktív kapcsolaton keresztül vezetni fogja a projekt munkáját, és a munkatársak támogatják, és elkötelezik magukat a szakmai ipari kapcsolatokkal.

A kurzus sikeres befejezése után képes lesz magas szintű szakmai döntéseket hozni, bebizonyítani a felső vezetői készségeket és szakértelmet, valamint független kutatásokat és elméleteket alkalmazni a kreatív stratégiai gondolkodás elősegítése és az összetett üzleti problémák megoldása érdekében.

* A kurzus érvényesítés tárgyát képezi, és korábban nemzetközi MBA címmel szerepelt.

Tanfolyam részletei

1. feltétel

Nemzetközi vállalati pénzügyi irányítás

 • Ez az egység segítséget nyújt abban, hogy mélyebben megértse a vállalkozás fő pénzügyi céljait és a szervezet azon korlátait, amelyek hatással lehetnek erre a célra. Ön képes lesz elemezni a vállalati pénzügyek modern elveit és felfedezni azok érvényességét. Megkülönbözteti a különféle finanszírozási forrásokat, megvizsgálja azok előnyeit és hátrányait, és felbecsüli a cég tőkeszerkezetét.

Globális üzleti menedzsment

 • Ez az egység a menedzsment feladatát vizsgálja a mai nemzetközi és globális üzleti környezetben. Kritikusan megvizsgálja a menedzsment legfontosabb feladatait és az azokat alátámasztó elméleteket, figyelembe véve az elmélet, a modellek és koncepciók megfelelőségét a különféle kulturális környezetekben, és kidolgozva egy olyan kontingens megközelítést, amely lehetővé teszi a jövőbeni karriered számára a legmegfelelőbb menedzsment stílus kiválasztását.

Vállalkozás és innováció

 • A kreativitás, az innováció és a vállalkozói szellem közötti kapcsolatokat tovább vizsgálja. Lehetősége lesz arra is, hogy megértsék, hogyan azonosítják a lehetőségeket, és hogyan teszik azokat megvalósíthatóvá egy üzleti terv végrehajtásával, hogy ez életképes és megvalósítható legyen a szakmai kreatív gyakorlat során.

2. feltétel

Projektmenedzsment

 • Ez az egység jobban megérti az analitikai készségeket a projektmenedzsment problémáinak megoldására, a matematikai modellek megtanulására, amelyek segítenek a döntéshozatali folyamatban, és fejlesztik a kritikus gondolkodást és ismereteket a projektmenedzsment elméletében és gyakorlatában. Ez az egység végigvezeti Önt számos alapvető projektmenedzsment eszközön és viselkedési képességeken, amelyek a profitszervezetekben és a nonprofit szervezetekben szükségesek.

Nemzetközi üzleti stratégia

 • Az egész egység során elvárják, hogy kritikusan megvizsgálja a stratégiai menedzsment folyamatát, ahogy a nemzetközileg orientált szervezetekre vonatkozik, annak érdekében, hogy megmaradjon és fenntartsa a versenyképességet az állandóan változó és igényes nemzetközi, valamint ipari környezetben. Jobban megérti a stratégia megfogalmazásának és a versenyképesség elemzésének fő fogalmait, eszközeit és alapelveit.

3. kifejezés

Kutatási gyakorlat

 • Az egységet úgy tervezték, hogy lehetővé tegye önbizalmának kreatív kutatási technikákat és módszereket. Ez lehetővé teszi, hogy kutatásokat végezzen és írjon posztgraduális szinten. Ez a formális kutatást alkotó elemeket foglalja magában, ideértve a kutatási javaslatot, a különféle kutatási módszertanokat, a cselekvési tervezést, a kutatás végrehajtását és az eredmények bemutatását.

Nemzetközi üzleti projekt

 • A Nemzetközi Üzleti Projekt egység a tanulmányainak csúcspontja, és keretet fog képezni az egész országában kidolgozott központi ötletek és koncepciók számára. Az eredmény bizonyítja a fejlett fogalmi, elméleti és technikai képességek meglétét az önirányított tanulmány hosszabb időtartama alatt.

Díjak és további tanfolyam költségek

Tandíj

A kurzusdíjak évente 2020-ban a következők:

 • Az Egyesült Királyság és az EU hallgatói teljes munkaidőben - 10 500 font
 • Nemzetközi hallgatók teljes munkaidőben - £ 17 500 (általános díj)
 • Nemzetközi hallgatók teljes munkaidőben - 16 800 GBP (teljes korai fizetési díj)

További tanfolyamköltségek

A tandíjakon kívül kérjük, olvassa el a további tanfolyamköltségeket a 2020-as felvételhez.

Ezek a díjak csak a megadott tanévre vonatkoznak. A költségek évente növekedhetnek a hallgatók folyamatos regisztrációja során az inflációval összhangban (a maximálisan szabályozott tandíj korlátozására is figyelemmel). A folytatódó hallgatókra vonatkozó bármilyen kiigazítás az RPI-X előrejelzési aránynál vagy annál alacsonyabb lesz.

Díjkedvezmények és ösztöndíjak

Az összes jelenlegi hallgatónk, valamint a közelmúltbeli brit és EU öregdiákok támogatása érdekében a következő szintre történő továbbjutáshoz új díjkedvezményekkel dolgoztunk ki egy sor kurzuson.

 • További információ a díjkedvezményekről

Felszerelés

Az UCA Epsom MA tanfolyamai megosztják a hálószobás számítógépes lehetőségekkel rendelkező alaptermet, és hozzáférhetnek a campus lehetőségeinek széles választékához is, ideértve: nyomtató stúdiókat széles képernyőnyomtatási lehetőségekkel, fotóstúdiók, 3D műhelyek, médiatár filmek kölcsönzésére és fényképezésre felszerelés. Van egy modern könyvtár is, rengeteg könyvvel, folyóirattal, különleges gyűjteményekkel és online forrásokkal.

Üzleti iskola

Az első ilyen jellegű az Egyesült Királyságban, a kreatív iparágak számára létrehozott új üzleti iskolánk a munkaadókkal való együttműködés hosszú hagyományán alapszik, a vezetői, vállalkozói és problémamegoldó készségek fejlesztése érdekében.

Belépési követelmények

UK belépési követelmények

 • Kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezik a tárgyban vagy a kapcsolódó tudományágban

és / vagy

 • Releváns szakmai tapasztalat, amely megmutatja, hogy képes-e posztgraduális szintű tanulásra.

Figyelembe veszik azokat a pályázókat is, akik egy konkrét projekttel kapcsolatban megalapozottan elfogadhatják a felvételt, és be tudják mutatni, hogy képesek-e kielégítően befejezni a kurzust.

Nemzetközi belépési követelmények

Ha meg szeretné tekinteni az országának megfelelő belépési követelményeket, kérjük, ellenőrizze weboldalunkat.

Az Ön portfóliója

A kurzushoz nem szükséges hivatalos portfólió. Felkérjük Önt, hogy vegyen részt a jelentkező napján, amely interjút is tartalmaz. Ez lehetőséget ad arra is, hogy látogasson el hozzánk, találkozzon a kurzus csapatával és megnézze a létesítményeket. Ha azt szeretné, hogy az interjú során vita tárgyát vigye, szívesen megteszi.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Tovább

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Kevesebb
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Több Kevesebb