Ismét új pedagógiai szemlélet világ

A rugalmasság a mai edzés: minden a ritmust és az ő élete

  • 1 dinamikus modell: workshopok, műhelyek és projektek
  • A fenntartható ütemű 1: 1 este hetente (3h) + 1 szombat havonta (7h)
  • 1 képzése vezetők: a képzési idő összeegyeztethető a szakmai célok (15-18 hónap függően integrációs rendszer)
  • 1 alkalmazkodó modell: a rendszer lehetővé teszi, hogy mind a szemtől, hogy a távoli összes esemény, beleértve a projektek az esetleges előre nem látható
  • 1 rugalmas tanulás: lehetséges, hogy elérjük az út edzés közben

A „PLUS”

  • Személyes fejlesztési / Leadership
  • Coaching megvalósításához szakmai projekt
  • Rise irányítási és technológiai ismeretek
  • A választás a 4 MBA középpontjában a digitális átalakítások
  • Egy héttel a "spot" International (New York, San Francisco vagy a Shanghai)

Az innovatív pedagógia Ionis csoport alkalmas a legigényesebb vezetők Összefogás az Executive MBA Ionis-STM, betekintés pedagógia IONIS: rendszerezése a projekt mód, szorzás műhelyek és műhelyek, intensives és elmerülés. Ezek a módszerek merültek fel az iskolákban, és széles körben elterjedt. TO Ionis-STM, ezek arra, hogy a képzés a káderek, hogy tartsák tiszteletben a személyazonosságukat, bevezetése mellett, hogy ezeknek az aktív tanítási módszerek. Az oktatók minden szakember a magas szintű aktivitás napi kapcsolatban áll a módszerek, készségek, ismeretek és az érvelés, hogy továbbítják a csoportok azok coachent kollektív dinamikus.

Cím RNCP

Az egyes MBA, Ionis-STM szállít, mint szakértő RNCP I. szint

Kik ezt MBA?

Ahhoz, hogy az összes vezetők, akik szeretnék, hogy gyorsabb a megértése a kortárs kérdések és mastering megoldásmódokat őket. A lépést hoztak létre, hogy kompatibilis legyen a súlyos megszorítások, amelyek az övék. Magukat Ajánlott a digitális korban is megtartják a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a rugalmas, az egyetlen garanciát a kúra befejezése jó állapotban.

célkitűzés MBA

A digitális forradalom átalakította a gazdasági környezet és a társaság, az üzleti modell, a kereskedelmi kapcsolatok, szervezési és munkamódszerek. Ezek a változások szükségszerűen ró új kihívást s vezetők. Újra kell gondolnunk az üzleti modell, amely figyelembe veszi az új értékteremtés rendszereket. Értékesítési és marketing stratégiák kell építeni az új fogyasztói magatartás és lehetőségeket digitális technika által kínált megnyitása új terek valódi cserék között a vállalat és az ügyfelek. Az új vezetői felelősség kéri több mozgékonyság, a transzverzális és kollaboratív munka, a kommunikáció a vízszintes, rövid, ismétlődő ciklusok a termelés.

Az MBA Management és a digitális átalakítás lesz a vonat vezetők képesek megfelelni a kihívásoknak az evolúció a cég a világon a digitális jelenlegi és jövőbeli.

Program oktatási nyelve:
Francia

3 további kurzus Ionis School of Technology and Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
15 - 18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint