MBA menedzsment (menedzsment posztgraduális program + MBA)

Általános információk

Program leírás

Posztgraduális program menedzsment (PGPM) + UGC elismert MBA

A RIMS a következő kombinációs programokat kínálja:

  • Posztgraduális program menedzsment (PGPM) + UGC elismert MBA (a University of Mysore)

A PGPM + UGC elismert MBA kétéves, teljes munkaidős kombinációs program, amelyet a féléves program keretében nyújtanak. A RIMS által tesztelt és széles körben elfogadott autonóm program kiegészíti az UGC által jóváhagyott programot. A szigorú és iparilag kidolgozott tanterv a "best-in-class" karral biztosít kiváló karrierlehetőségeket, míg az elismert oklevél megnyitja az ajtókat további tanulmányok egy későbbi szakaszában. Ez a végső döntés minden aspiráns számára

A kombinációs programok nagyon szigorú jellegűek és az értékelési rendszer tartalmazza a PGPM program és az egyetemi MBA program értékelését.

Posztgraduális program menedzsment

A PGPM kétéves, teljes munkaidős önálló program, amelyet a féléves módban nyújtanak. A tananyag nagyon modern, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az ipar elvárásainak és követelményeinek.

A program egyedülálló pedagógiája van, amely magában foglalja a Harvard Business School úttörő résztvevőközpontú oktatást is; az esettanulmányok használata a Harvardról, a Stanford Graduate School of Business, a Richard Ivey School of Business és az Európai Ügynöki Hivatal; szerepjátékok; bemutatók; helyszíni látogatások és kutatások; és a szimulált tanulás.

A program magában foglalja a 4Ps - Fizikai jelenlét, előzetes előkészítés, részvétel és perspektívát is magában foglaló igen kifinomult értékelési módszert. Ez a folyamatos értékelés lehetővé teszi a diákoknak, hogy folyamatosan figyeljenek arra, hogy megtanulják-e azt, amit tanulniuk kell, és hogy a kívánt cél felé haladnak-e.

A program sikeres befejezése széleskörű lehetőségeket kínál a karrierhez a vállalati világban.

MBA - Mysore Egyetem

A RIMS akadémiai együttműködésben az UGC elismert University of Mysore kínál két éves, teljes munkaidőben MBA programot szállított a féléves módban.

A Mysore Egyetem az első indiai egyetem, amelyet 2000-ben ötcsillagos státusszal állapítottak meg és akkreditáltak, és az A + besorolást a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Tanács (NAAC) újraértékelte. Az 1916-ban alapított Mysore Egyetem volt az első olyan egyetem, amely kívül esett az indiai brit közigazgatás területén, a hatodik indiai egyetemen és az első egyetemen Karnataka-ban. A Mysore Egyetem globálisan elismert felsőoktatási intézmény. A felsőoktatás területén szerzett sokrétű eredményei és újításainak köszönhetően kitűnő aura.

Alkalmasság
A programok bármelyikébe való felvétel kritériumai: RIMS az alábbiakban vázoljuk:

  • Egy elismert egyetemről érkező diploma legalább 50% -al (a 2012 júniusában diplomázott diákok pályázhatnak).
  • Az All-India alkalmassági tesztek bármelyikének megjelenése legalább 70% -os pontszámmal. Olyan pályázók is alkalmazhatók, akik nem felelnek meg a 70% -os kritériumoknak. Ha kiválasztják, ezek a jelöltek ideiglenes beutazást kapnak. Az ilyen jelölteknek a 2012. májusi MAT-ig (vagy bármely más elismert alkalmassági teszten 2012 január-május között) kell megjelenniük, és minimum 70% -os pontszámot kell biztosítaniuk a felvételük megerősítésére. A megjelenés tervezõi is alkalmazhatók; a felvétel feltétele a kritériumok teljesítése.
  • Jó szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek angolul
  • Előnyben részesülnek azok a jelöltek, akiknek megfelelő posztgraduális tapasztalattal és posztgraduális diplomás jelöltekkel is rendelkeznek.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ramaiah Institute of Management Studies és Ramaiah Institute of Management Sciences letelepedett égisze alatt MS Ramaiah Alapítvány és elkötelezettek, hogy fedezi a növekvő kereslet a vezetői tehetség ... Tovább

Ramaiah Institute of Management Studies és Ramaiah Institute of Management Sciences letelepedett égisze alatt MS Ramaiah Alapítvány és elkötelezettek, hogy fedezi a növekvő kereslet a vezetői tehetség a vállalati arénában. A változás szele már hasznosítani a keréktárcsák és a főiskola vált központja világszínvonalú oktatás. FELNIK ideális tanulási tér kialakítása tudás ökoszisztéma, ahol a diákok képesek megragadni a bennük rejlő lehetőségeket, hogy az Excel az élet minden területén. Egy sor gazdálkodási függőlegesek kínálnak, hogy megfeleljen a számtalan törekvéseit versenyző. A tapasztalat jön erőteljes betekintést és nagy vezetésével jön megfizethetetlen hagyatékot. Dr. MS Ramaiah legendás látást és időtlen betekintést nyilvánított minőségi oktatás a feltörekvő fiatalok India tette tartós hatást a szakmai oktatás tájat. MSRamaiah Foundation fogant és ápolni Dr. MR Pattabhiram, a nevelési értékeit örökölt a dinamikus vezetés apja Dr. MS Ramaiah. Ma FELNIK olyan szellemi központja a tanulás és a gyakorlat az irányítás. Folyamatban lévő kölcsönhatások iparág veterán volna tőkeáttételes elfogadásával feltörekvő vezetői gondolkodás és gyakorlat. Az irigylésre méltó campus elhelyezések és a pozitív visszajelzések ipar már emlékérme és biztató. A lelkes törekvés tudományos és szakmai kiválóság hozta babérjain a kollégium, és állítsa magas ipari benchmark. Amint egy diák tagjává válik FELNIK családi azok vezették be, hogy a DNS-t, hogy az Excel minden erőfeszítést .... &nbsp&nbsp Látomás &nbsp Ahhoz, hogy az egyik intézmény a választás menedzsment oktatás aspiránsok.&nbsp&nbsp Misszió &nbsp A misszió a FELNIK a kiválósági üzleti oktatás. Célunk, hogy ennek elérésére: Fejlesztése értékteremtő vezetők és a vállalkozók Ösztönzése és motiválása kar, hogy vegyenek részt a tudományos, alkalmazott, és a pedagógiai kutatás kihat a társadalom pozitív módon, és Ápolása népünk elérhetik potenciális, és hozzájárulnak a jóléti emberi faj ami így a fenntartható fejlődéshez. &nbsp&nbsp Intézmények célja &nbsp Faragni egy hiánypótló magunknak a fejlődő szakmailag illetékes és az érték orientált menedzsment diplomások. Elősegítése a növekedés a kreatív elmék a holisztikus tanulási folyamat Hogy fedezi az egyre növekvő igényeket az ipar hozzáértő és képzett humán erőforrás Jelennek meg, mint segítők a "Building Brand India" egy gazdasági szuperhatalom Kevesebb