Posztgraduális program menedzsment (PGPM) + UGC elismert MBA

A RIMS a következő kombinációs programokat kínálja:

  • Posztgraduális program menedzsment (PGPM) + UGC elismert MBA (a University of Mysore)

A PGPM + UGC elismert MBA kétéves, teljes munkaidős kombinációs program, amelyet a féléves program keretében nyújtanak. A RIMS által tesztelt és széles körben elfogadott autonóm program kiegészíti az UGC által jóváhagyott programot. A szigorú és iparilag kidolgozott tanterv a "best-in-class" karral biztosít kiváló karrierlehetőségeket, míg az elismert oklevél megnyitja az ajtókat további tanulmányok egy későbbi szakaszában. Ez a végső döntés minden aspiráns számára

A kombinációs programok nagyon szigorú jellegűek és az értékelési rendszer tartalmazza a PGPM program és az egyetemi MBA program értékelését.

Posztgraduális program menedzsment

A PGPM kétéves, teljes munkaidős önálló program, amelyet a féléves módban nyújtanak. A tananyag nagyon modern, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az ipar elvárásainak és követelményeinek.

A program egyedülálló pedagógiája van, amely magában foglalja a Harvard Business School úttörő résztvevőközpontú oktatást is; az esettanulmányok használata a Harvardról, a Stanford Graduate School of Business, a Richard Ivey School of Business és az Európai Ügynöki Hivatal; szerepjátékok; bemutatók; helyszíni látogatások és kutatások; és a szimulált tanulás.

A program magában foglalja a 4Ps - Fizikai jelenlét, előzetes előkészítés, részvétel és perspektívát is magában foglaló igen kifinomult értékelési módszert. Ez a folyamatos értékelés lehetővé teszi a diákoknak, hogy folyamatosan figyeljenek arra, hogy megtanulják-e azt, amit tanulniuk kell, és hogy a kívánt cél felé haladnak-e.

A program sikeres befejezése széleskörű lehetőségeket kínál a karrierhez a vállalati világban.

MBA - Mysore Egyetem

A RIMS akadémiai együttműködésben az UGC elismert University of Mysore kínál két éves, teljes munkaidőben MBA programot szállított a féléves módban.

A Mysore Egyetem az első indiai egyetem, amelyet 2000-ben ötcsillagos státusszal állapítottak meg és akkreditáltak, és az A + besorolást a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Tanács (NAAC) újraértékelte. Az 1916-ban alapított Mysore Egyetem volt az első olyan egyetem, amely kívül esett az indiai brit közigazgatás területén, a hatodik indiai egyetemen és az első egyetemen Karnataka-ban. A Mysore Egyetem globálisan elismert felsőoktatási intézmény. A felsőoktatás területén szerzett sokrétű eredményei és újításainak köszönhetően kitűnő aura.

Alkalmasság
A programok bármelyikébe való felvétel kritériumai: RIMS az alábbiakban vázoljuk:

  • Egy elismert egyetemről érkező diploma legalább 50% -al (a 2012 júniusában diplomázott diákok pályázhatnak).
  • Az All-India alkalmassági tesztek bármelyikének megjelenése legalább 70% -os pontszámmal. Olyan pályázók is alkalmazhatók, akik nem felelnek meg a 70% -os kritériumoknak. Ha kiválasztják, ezek a jelöltek ideiglenes beutazást kapnak. Az ilyen jelölteknek a 2012. májusi MAT-ig (vagy bármely más elismert alkalmassági teszten 2012 január-május között) kell megjelenniük, és minimum 70% -os pontszámot kell biztosítaniuk a felvételük megerősítésére. A megjelenés tervezõi is alkalmazhatók; a felvétel feltétele a kritériumok teljesítése.
  • Jó szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek angolul
  • Előnyben részesülnek azok a jelöltek, akiknek megfelelő posztgraduális tapasztalattal és posztgraduális diplomás jelöltekkel is rendelkeznek.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2020
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date