MBA menedzsment közpolitikák

Általános információk

Program leírás

A vizsgálat időtartama: 2 év

Időtartama a szakmai:

  • 1. év: két hónap
  • 2. év: 6 hónap

Célok:

A MBA Menedzsment közpolitikák egy speciális elit program nyitott a mai világban, és különösen elkötelezett a tanulmány a politika, annak szereplői, intézményei és az állami cselekvés. Célja, hogy a diákok, hogy megszerezzék a szükséges eszközök és irányítás az állami hatóságok és így készül diplomások számára szilárd analitikai és diagnosztikai közrendre.

Belépődíj:

Az MBA in Management of Public Policy elérhető a licencelt és / vagy azzal egyenértékű vagy magasabb fokú törvény, politológia, nemzetközi kapcsolatok, Közgazdasági és adminisztráció területén.

A felvételi jelöltek ki van téve egy kiválasztási eljárás eredménye és értékelő tanulmány.

Állás kilátások:

Az MBA of Science in Management of Public Policy lehetővé teszi, hogy fontolja meg a különböző karrier. A kereskedelemben a tételezzük, hogy a diplomások vezető pozíciót:

  • A politikai pártok
  • Minisztériumok és hatóságok
  • magán- vagy közigazgatási
  • a helyi hatóságok
  • Hivatalok és irodák a Tanulmányok
  • Szervezetek és Alapítványok

Az MBA in Management of Public Policy azt is lehetővé teszi, hogy fontolja karrier lehetőségeket országgyűlési, választott és előkészíti az üzleti kapcsolatban a politika.

Képzési szervezet:

Az MBA Kezelése Közpolitikák alapuló politológiai megközelítés és a modern állami fellépés. A program középpontjában a kormányzás, a közigazgatás és a politikai elemzés.

Az MBA elosztva két év négy félév, a tanfolyamok és szemináriumok tanítják az oktatók, szakemberek és szakértők az állami politika és a kormányzás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Tovább

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Kevesebb