MBA minőségirányítás

Általános információk

Program leírás

eltérés pálya

A tanárok elméleti és gyakorlati tapasztalat Minőségirányítási és sajátosságait; A siker esetek tanulmányok Akkreditációs és Audit; Infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat.

GÓL

A főbb célok a MBA, emelhetjük ki:

  • Annak érdekében, hogy a szükséges ismereteket a gyakorlatban irányítani a tervezés, végrehajtás és ellenőrzés kapcsolódó tevékenységek Quality Management.
  • Empowering tanulók technikai eszközöket, és létrehozza szükséges paramétereket kérdésekkel foglalkozik kifejezetten a Kiválóság Modell a Menedzsment MEG és minden kilátások.
  • Közvetlen különös figyelmet az ISO 9001, a szabványok és jellemzőit Quality Management.

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek, akik végre kapcsolatos funkciók minőségmenedzsment köz- vagy magánintézmények.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Felhasználásra kerül, természete szerint, és megfelelőségét minden fegyelem, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok, játékok és szimulációk, konferenciák, előadások, szemináriumok, irányított vizsgálatok, csoportos munka, gyakorlati órák a laboratóriumokban, viták és cserék kísérletekben.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb