Read the Official Description

eltérés pálya

A tanárok elméleti és gyakorlati tapasztalat Minőségirányítási és sajátosságait; A siker esetek tanulmányok Akkreditációs és Audit; Infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat.

GÓL

A főbb célok a MBA, emelhetjük ki:

  • Annak érdekében, hogy a szükséges ismereteket a gyakorlatban irányítani a tervezés, végrehajtás és ellenőrzés kapcsolódó tevékenységek Quality Management.
  • Empowering tanulók technikai eszközöket, és létrehozza szükséges paramétereket kérdésekkel foglalkozik kifejezetten a Kiválóság Modell a Menedzsment MEG és minden kilátások.
  • Közvetlen különös figyelmet az ISO 9001, a szabványok és jellemzőit Quality Management.

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek, akik végre kapcsolatos funkciók minőségmenedzsment köz- vagy magánintézmények.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Felhasználásra kerül, természete szerint, és megfelelőségét minden fegyelem, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok, játékok és szimulációk, konferenciák, előadások, szemináriumok, irányított vizsgálatok, csoportos munka, gyakorlati órák a laboratóriumokban, viták és cserék kísérletekben.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)
This course is
Start Date
márc. 2019
Duration
396 Óra
Full-time
Price
9,336 BRL
24 részletben R $ 389,00 R $ 9,336.00
Deadline
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
End Date
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date