eltérés pálya

A tanárok elméleti és gyakorlati tapasztalat Minőségirányítási és sajátosságait; A siker esetek tanulmányok Akkreditációs és Audit; Infrastruktúra kompatibilis a szabvány követelmény az célközönség; gyakorlati tapasztalatok és a jelenléte a meghívott szakemberek egyes modulokat.

GÓL

A főbb célok a MBA, emelhetjük ki:

  • Annak érdekében, hogy a szükséges ismereteket a gyakorlatban irányítani a tervezés, végrehajtás és ellenőrzés kapcsolódó tevékenységek Quality Management.
  • Empowering tanulók technikai eszközöket, és létrehozza szükséges paramétereket kérdésekkel foglalkozik kifejezetten a Kiválóság Modell a Menedzsment MEG és minden kilátások.
  • Közvetlen különös figyelmet az ISO 9001, a szabványok és jellemzőit Quality Management.

TARGET

Ez a kurzus célja, hogy a szakemberek, akik végre kapcsolatos funkciók minőségmenedzsment köz- vagy magánintézmények.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamot kell indítani a különböző tanítási / tanulási technikákat annak érdekében, hogy lehetővé tegye az aktív hallgatói részvétel az építési ismeretek. Professzor nyújtanak megfigyelési iskolai anyag. Felhasználásra kerül, természete szerint, és megfelelőségét minden fegyelem, a különböző módszerek, mint például esettanulmányok, játékok és szimulációk, konferenciák, előadások, szemináriumok, irányított vizsgálatok, csoportos munka, gyakorlati órák a laboratóriumokban, viták és cserék kísérletekben.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

11 további kurzus Grupo Tiradentes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
396 Óra
Nappali
Price
9,336 BRL
24 részletben R $ 389,00 R $ 9,336.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date