mba

Célok az MBA Program

Az MBA program felkészíti a tanulókat a vezetői pozíciókat a különböző szervezetek. A program épít az alapvető üzleti kompetenciák és funkcionális specializáció kölcsönöz a diákok döntés elemzés készségek és stratégiai szempontból az üzleti problémákat.

Felvételi kritériumok

A pályázóknak a felvételi a MBA program kell egy érettségi foka egy akkreditált intézmény. Nincs konkrét egyetemi tanulmányok megkezdéséhez szükséges az, és nem is konkrét során egyetemi tanulmány azoknak ajánlott diákok tervezi, hogy folytatja ezeket az okleveleket. Egyetemi szakok képviselte az MBA program többek között, de nem kizárólag, üzleti, oktatási, a természet- és társadalomtudományok, műszaki, humán és az ápolási.

Minden felvételi kérelmeket tartják alapján saját érdeme súly az erőt a hallgató korábbi tanulmányi teljesítményt, kapott pontszámok a GMAT, szakmai tapasztalat jelezve növekvő szintű felelősség, és bármilyen más vonatkozó információt, amely a jelölt felvételi nyújthat a bizottság felvételi.

A pályázók a felvételi van szükség, hogy a Graduate Management Admission Test (GMAT), amely kezeli a Graduate Management Admission Council (GMAC). A pályázóknak arra ösztönzik, hogy a GMAT jó előre alkalmazása egy doktori program. Találkozó ütemezése, hogy a GMAT, a kérelmezők hívja 1-800-462-8669, vagy látogasson el a GMAC honlapján www.mba.com. A pontszám a GRE vagy LSAT is elfogadható helyett a GMAT. Ezen túlmenően, a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL), vagy az International English Language Testing System (IELTS) vizsgálatra van szükség a nemzetközi pályázók, és jellemzően nem lehet lemondani.

GMAT Mentesség Policy

A GMAT akkor lehet eltekinteni az Zarb School of Business egyetemi hallgatók keresnek minimum 3,2 GPA saját BBA programot. A GMAT is lehet térni Hofstra Kitüntetések főiskolát végzettek és Társai minimum GPA 3.2. Figyelmet kell szentelni az lemond a GMAT pontszámok az üzleti hallgatók, akik szerzett minimum 3,2 GPA másik AACSB iskola. Jogosultság az ilyen eltérés fogják értékelni kérésre. Minden hallgató alkalmazása ösztöndíjat kell még benyújtania GMAT pontszámot, vagy a GPA legalább 3,6. A GMAT követelmény is lehet tekinteni a jelentkezők jelentős éves progresszív munkatapasztalat. Jogosultság ilyen munkatapasztalat alapján felmentés lenne értékelni eseti alapon képzett pályázók ebben a kategóriában.

Belső Program Transfer

Felvett hallgatók az egyik MS üzleti programok, akik úgy döntenek, hogy adja át a Flex MBA program kell sikeresen befejezte 18 kredit diplomás természetesen a munka az MS programot, ha már bevezették, és megfelelnek a felvételi követelményeket az MBA program.

Transfer Credit

Lehetőségek át hitelt más intézmények az MBA program korlátozott, és csak természetesen a munka befejeződött a AACSB akkreditált iskola kell tekinteni. Maximálisan 9 félév óra alapvető kompetencia szintjét figyelembe kell venni a transzfer hitelt. Graduate átutalás hitel ebben a programban mindig korlátozott, hogy minimum 27 fő kompetencia és a magasabb szintű kredit születik-tartózkodás.

Elévülés

Minden jóváírásokat felé az MBA fokozatot kell érdemelni időszakon belül kezdődő ötéves befejezésének időpontjától az első természetesen alkalmazandó mértékben. Kivételek lesz bármely időszakában beavatkozó katonai szolgálat. MBA hallgatók a Frank G. Zarb School of Business, akiknek nincs íve a School időtartamra 15 hónap vagy több, miután az utolsó félévben befejeződött, beleértve a nyári ülés, szükség lehet a fájlt a visszafogadási és kövesse a követelményeknek oda a Graduate Studies Bulletin hatással ilyen visszafogadási.

Program követelmények - szemeszter tartás: 41-48

Egy sor 41-48 félév óra szükséges az MBA fokozatot minden szakon, kivéve a szakmai számviteli, amely egy sor 62-69 félév óra.

Előző munka során értékeltük a Graduate Programs Hivatal Zarb School of Business után a diák felvételt. Néhány rezidens műhelyek, alapvető kompetenciák, és a fejlett mag tanfolyamok el lehet tekinteni alapuló korábbi tudományos munka, és ez fogja meghatározni az összes műhelyek és félév óra szükséges az MBA fokozatot szerzett. Nincs hitel lehetséges lesz kulcskompetenciáját vagy posztgraduális képzés D fokozat. Ezek a kurzusok meg kell ismételni.

Az MBA program az információs rendszerek felépítése a következő követelményeknek:

  • Alapvető kompetenciák (2-6 sh)
  • Advanced Core (21-24 sh)
  • A Major Koncentráció (15 sh)
  • Capstone Integrative pálya (3 sh)

Angol nyelvismeret követelmény a nemzetközi diákok

Ezen túlmenően, az újonnan felvett nemzetközi hallgatók kötelesek, hogy egy angol elhelyezés vizsga során ősszel és tavasszal orientáció. A vizsga egy rövid írásfeladat a téma közérdekű, és a szabványosított vizsgálati beleértve beszédértés, nyelvtani és szövegértési. Az eredményeket felül a Hofstra English Language Program (ELP) kar, akik a döntést, ha a diákok meg kell venni ELP 235 (2,0 sh). Minden külföldi hallgatók, akik helyezzük ELP 235 (2,0 sh) ki kell töltenie a kurzus az első félévben, amelyben kezdenek MBA / MS program, és meg kell kapnia egy fokozat a P (Pass). ELP 235 (2,0 sh) viszi nem fokú hitel. A megfelelő díjat 2,0 sh van töltve a kurzus. A grade P (át) van szükség, vagy a természetesen meg kell ismételni a következő félévben. Ugyanez egyenértékű díjat kell fizetnie a megismételt során.

Program oktatási nyelve:
Angol

16 további kurzus HOFSTRA UNIVERSITY »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint