Hivatalos Leírás

Felvételi


A pályázónak fel kell tüntetnie MBA / MS Hospitality Management mint az egyik legnagyobb a Doktori Iskola kérelmet. Diplomás Felvételi küld egy példányt a benyújtott anyagok a College of Business Administration (Coba), a másik példányt az Iskola Merchandising és Hospitality Management (SMHM).

A legtöbb esetben, a hallgató lesz szükség, hogy háttér-kurzusok üzleti vagy vendéglátóipari menedzsment, de nem mindkettő. Azonban, egy diák, aki nem rendelkezik egy egyetemi diplomát vagy fegyelem lehet, hogy a háttérben kurzus mindkét területen. Minimális felvételére vonatkozó előírások mindkét tudományág kell teljesíteni, beleértve a kielégítő pontszám a GMAT.

A pályázóknak, akik megtették a GRE előtt a behozatal, és akinek GRE pontszámot éri el a minimális előírásoknak is használhatják az említett eredmények felvételi a programba. Ha a hallgató nem hozott teszt, majd az GMAT kell venni. Pontszámok több mint 10 éves időpontjában történő bevezetés iránti kérelem nem tekinthető.

A pályázóknak anyanyelvűek nem angolul kell sem bemutatni pontszám legalább 550 a TOEFL vagy diplomával rendelkezők főiskola vagy egyetem az Egyesült Államokban.


Általános információk

Első félévében, a diák, hogy megfeleljen egy meghatározott szakterület tanácsadója az üzleti életben, hogy megindítja az eljárás mértékben tervet. Mértéke tervet jóvá kell hagynia a társult dékánja Coba és a Toulouse Iskola posztgraduális tanulmányait. Bármilyen fokú tervet módosítani kell előzetesen hozzájárult. Minden hallgató kap tanácsadás nyilvántartásba vétele előtt minden félévben.

A hallgató az is, hogy találkozzanak a végzős tanácsadója a SMHM. A diplomás tanácsadó a kapcsolattartó személy az új diák, amíg a nagy professzor azonosítják. A fő tanár segíti a tanuló bejelentés mértékben tervet a Toulouse Iskola posztgraduális tanulmányait. Mértéke tervet jóvá kell hagynia a dékán SMHM. Bármilyen fokú tervet módosítani kell előzetes hozzájárulása a diák fő tanár és jóváhagyása SMHM dékán.


Odaítélése fok


Befejezésekor a háttérben kurzusok üzleti vagy vendéglátóipari menedzsment vagy mindkettő, a hallgató teljes 30 órán posztgraduális képzés az üzleti és 24 óra diplomás képzések vendéglátás menedzsment. Hat órával az elkészült vendéglátás menedzsment szakot számít választani az üzleti szakmai területen. Az írásbeli szigorlatot az MBA elégedett teljesítésével üzletág 5190 - közigazgatási stratégia.

Az MBA / MS az nem szakdolgozat opciót, és a tanuló köteles átadni írásbeli szigorlat befejezésekor a SMHM természetesen a munka. A diák, aki elvégzett egy egyetemi diplomát vendéglátóipari vezetése úgy dönt, hogy töltsenek ki egy szakdolgozat keretében a MS fokozatot. Ebben az esetben a hallgató köteles a teljes SMHM 5300 kutatási módszerek (3 óra. ) És SMHM 5950 Doktori disszertáció (6 óra.).

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus University of North Texas College of Business Administration »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date