MBA Nemzetközi Élelmiszer és Agrárgazdaság

A növekvő globalizáció az élelmiszeripar kiemelte annak szükségességét, hogy a vezetők tapasztalattal a társadalmi, kulturális, termelési és fogyasztási feltételek a főbb piacokon a világ. Beszerzési és ellátási az élelmiszer-ágazatban egyre versenyképesebb és összetett.

Ez MBA biztosítja a lehetőséget, hogy szert megértés és a tapasztalat a termelők, a feldolgozók, a fogyasztók és a döntéshozók belül legalább két nagy kereskedelmi blokkok és a piacok a világon.

A meglévő és a feltörekvő multinacionális vállalat keres vezetők nemzetközi ismeretek és nyelvi készségek, akik képesek funkcionálni magabiztosan és szakszerűen különböző régióiban a világ.

Ez MBA került kifejlesztésre, hogy megteremtse a kaliberű vezetője köteles kitölteni létfontosságú szerepet ebben az összetett és dinamikus globális ipar. A kurzus középpontjában az élelmiszer és mezőgazdasági ipar és egyedülálló lehetőséget nyújt a transzatlanti tanulmány, hogy az irányítási érintett személyeket egy európai vagy USA összefüggésben. Ezt úgy érjük el, tanulmányozza a tanított része a tanfolyam Utah Állami Egyetem, Logan, Utah és a School of Business és a vállalkozási, a Royal Agricultural University, Cirencester, Egyesült Királyság.

Az MBA hitelesített és oda a Royal Agricultural University.

Ki a tanfolyam?

Felvétel a világon, és az ideális jelölt lesz erősen motivált, és diplomát általában 2,1 szinten (vagy azzal egyenértékű), és / vagy a jelentős tapasztalattal a menedzsment. A résztvevőket arra számítunk, hogy elérje felsővezetői pozíciókat társaságok, szervezetek vagy intézmények, ahol a nemzetközi üzleti egyik fő tevékenysége. Azt is megfeleljen a tudósok, tanácsadók, tervezők és tanácsadók az üzleti vagy a kormány.

Az MBA lehetőséget nyújt tanulmány az Egyesült Királyságban és az USA-ban, ami a kereskedelmi kereskedelmi kapcsolatok és nyitás karrier lehetőségeket. A cél az, hogy MBA diplomások, akik a adottságok és készségek, amelyek az élelmiszer és mezőgazdasági ágazatnak szüksége van: kompetencia az alapvető üzleti alanyok és tapasztalata feltételek mindkét oldalán az Atlanti-óceán, valamint prezentációs készség és a képesség, hogy hozzájáruljon a vállalat nagyon gyorsan.

A kurzus

A tanított eleme a kurzus vállalt Utah State University (USU), Logan, USA augusztustól decemberig, és a Royal Agricultural University (RAU) januártól áprilisig. A sikeres befejezése a megadott modul az USA-ban, a RAU akkreditálja ezt a korábbi tanulmányokat és jutalmaz tanulmányi hitelek lehetővé teszik, hogy kezdődik tanul a modulok a RAU. Ezt követi a projekt team és a dolgozat.

Belépési követelmények

  • A szokásos minimális belépési követelmény lesz egy kitüntetéses diplomát felső második szinten, vagy azzal egyenértékű egyetemi képesítést egy hasonló nemzetközi intézmény.
  • Legalább két év szakmai tapasztalat vezetői feladatokat.
  • Érett jelöltek jelentős releváns szakmai tapasztalat és az alacsonyabb iskolai végzettségűek is figyelembe kell venni a belépés, a következő személyes interjú a pálya menedzsere.
  • Ha az első nem angol nyelven készül, akkor elfogadja az International English Language Test (IELTS) minimális pontszám 6,5 átlag nem eleme az alábbi 5.5.
  • Ha más képesítések, beleértve a tengerentúli díjak és alternatív angol nyelvű képesítést, azt tanácsoljuk, hogy forduljon Felvételi, hogy megvitassák az alkalmasságát a díjat belépés a pályára.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Royal Agricultural University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
15,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint