MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Általános információk

Program leírás

Business Administration Master - Nemzetközi üzleti menedzsment

  • Minősítés: Mesterfokozat Business Administration (90 kredit)
  • Teljes munkaidős tanulmányok
  • Jelentkezési időszak 2019. november 18-tól2020. Február 28-ig (csak az EU / EGT-térségen kívüli felsőfokú végzettséggel jelentkezők számára)

A program célja a nemzetközi és a nemzetközi szinten működő vállalkozások szakirányú és irányítási feladatainak ellátása. A kínált kurzusok egy része a turizmusra és az eseménykezelésre vonatkozik. A mesterképzés kétéves időtartamon belül valósul meg. Az egyetemi tudományok egyetemi diploma második ciklusú (mesterképzési) végzettsége az európai felsőoktatási rendszer második ciklusa, és ugyanazon képesítést nyújt az önkormányzati és állami tisztviselők számára, mint az egyetemen végzett mesterképzés.

Ki a képzési program?

Ön akkor jogosult, ha finnországi vagy Finnországon kívüli felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Ezenkívül legalább két éves üzleti és adminisztrációs tapasztalattal, valamint a tanulmányokhoz szükséges angol nyelvtudással kell rendelkeznie.

Melyek a program céljai?

A program célja a nemzetközi üzleti menedzsment szakmai ismereteinek bővítése. A program befejezése után a hallgató üzleti menedzsment szakemberekké nőtte ki magát, akik képesek önálló döntéshozatalra, menedzsmenttel dolgoznak vagy szakértői feladatokat vállalnak olyan vállalkozásokban, amelyek közvetlenül vagy közvetve működnek a nemzetközi üzleti életben.

Hogyan szerveződnek a tanulmányok?

Multimodális tanulási módszereket alkalmaznak. A hét folyamán élő órákat kínálnak a Kokkola Campusban. Ezenkívül órákat online is kínálnak, ideértve az online tanulmányokat (Abode Connect) havonta egyszer vagy kétszer, általában péntek délután vagy szombaton. Ezenkívül független távoktatásra is szükség van (a hallgató saját idején).

A tanulási folyamat előadásokból, osztályos gyakorlatokból, önálló munkából, valamint távoli tanulási feladatokból és fejlesztési projektekből áll. A dolgozat mint fejlesztési projekt a tanulmányok nélkülözhetetlen része.

Foglalkozási profilok

A program végzőinek többsége az üzleti életben különböző szakemberek vagy vezetői pozíciókban dolgozik. A finn jogszabályok szerint az a személy, aki az alkalmazott tudományos egyetemen mesterfokozatot szerez, képesítéssel rendelkezik az állami szektorban betöltött pozíciókra vagy pozíciókra, amelyekre a képesítési követelmény első ciklus / második ciklus fokozat. Bizonyos esetekben a képesítési követelmény magában foglalja a tanulmányok befejezését bizonyos meghatározott területeken is.

Utoljára frissítve dec. 2019

Az iskoláról

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innov ... Tovább

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innovative, caring and multicultural. Kevesebb
Kokkola , Ylivieska , Jakobstad + 2 Több Kevesebb