Master of Business Administration - Nemzetközi Üzleti Menedzsment Centria University of Applied Sciences

  • Minősítés: Mesterfokozat Business Administration (90 kredit)
  • Tanulmányi helyek: 20
  • Alkalmazási időszak: 2020

A program célja a nemzetközi és a nemzetközi szinten működő vállalkozások szakirányú és irányítási feladatainak ellátása. A kínált kurzusok egy része a turizmusra és az eseménykezelésre vonatkozik. A mesterképzés kétéves időtartamon belül valósul meg. Az egyetemi tudományok egyetemi diploma második ciklusú (mesterképzési) végzettsége az európai felsőoktatási rendszer második ciklusa, és ugyanazon képesítést nyújt az önkormányzati és állami tisztviselők számára, mint az egyetemen végzett mesterképzés.

Ki a képzési program?

Ön akkor jogosult, ha Finnországon kívül végzett felsőfokú végzettséggel vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik a Finnországon kívüli tanulmányi területen. Önnek legalább hároméves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie az üzleti életben és az adminisztrációban, valamint a tanulmányok elvégzéséhez szükséges angol nyelvtudással.

Mik a program célkitűzései? A program célja a nemzetközi idegenforgalom és rendezvényszervezés szakmai ismereteinek növelése. Miután befejezte a programot, a hallgató egy olyan üzleti menedzsment szakemberré nőtt, aki képes a független döntéshozatalra, menedzsmenttel vagy igényes szakértői feladatokkal dolgozni a nemzetközi piacon tevékenykedő vállalkozásokban, illetve a turizmus és az eseménytervezés területén.

Hogyan szerveződnek a tanulmányok?

Multimodális tanulási módszereket alkalmaznak. A tanfolyamokat többnyire online kínálják, köztük két kétnapos foglalkozást, átlagban egy kurzusonként. A tanulás hangsúlyozása független munka, valamint távoktatási feladatok és fejlesztési projektek megoldása. Az értekezés mint fejlesztési projekt a tanulmányok lényeges része. A tanulmányok tartalma

Az első tavaszi tanulmányok a turizmusra és az események kezelésére összpontosítanak, ősszel a nemzetközi üzleti és menedzsment tevékenységet. A dolgozat egy üzleti vagy egyéb szervezet által végzett fejlesztési projektből áll. A jobb oldali csatolás a tanulmányok szerkezetét mutatja.

Foglalkozási profilok

A legtöbb diplomás a program különböző szakirányú vagy vezetői pozíciókban dolgozik az üzleti, valamint az idegenforgalmi és rendezvényiparban. A finn jogszabályok értelmében az egyetemi diploma megszerzését végző személy olyan közalkalmazotti pozíciókra vagy álláshelyekre képzett, amelyek esetében a képesítési követelmény egy első ciklus / második ciklus. Bizonyos esetekben a képesítési követelmény magában foglalja bizonyos tanulmányi területeken végzett tanulmányok befejezését is.

Tanulmányi mód

A kurzusokat pénteken délután és szombaton tanítják, részben online, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányaik során dolgozhassanak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
6,000 EUR
A tandíj csak a nem uniós diákokra vonatkozik. További információ a tandíjakról és ösztöndíjakról honlapunkon.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

MBA in Finland - Centria UAS