MBA - Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Általános információk

3 locations available

Program leírás

MBA - Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Magasabb Szakmai Egyetem Graduation in Business

A diplomamunka programja 90 fõ, ebből 60 fõ szakmai tanulmányok és 30 tétel a tézis / fejlesztési projekt számára. A vizsgálatok körülbelül 2,5 évig tartanak.

Az oktatás nyelve angol.

A tanulmányok 2013 őszén kezdődnek, 40 diákhely. (2012-ben nincs bevitel)

A nemzetközivé válás kihívásaira vonatkozó alapos ismeretek

A szakképzési program javítja a hallgatók tudását, készségeit és kompetenciáját, hogy sikeres legyen a fejlesztés, a menedzsment és a szakértői pozíciók megteremtése érdekében olyan vállalatok és szervezetek számára, amelyek már nemzetközi vagy a nemzetközi válás előtt állnak. A felsőfokú végzettséggel rendelkező felsőoktatási intézmény ugyanazt a kompetenciát nyújtja a közhivataloknak és a felsőfokú végzettséggel rendelkező feladatoknak (pl. A finn KTM-fokozat).

Az oktatás középpontjában a nemzetközi kereskedelem olyan területei tartoznak, amelyek létfontosságúak a vállalat stratégiai irányításában és növekedésében (brand management, ellátási lánc menedzsment, vezetés és változásmenedzsment, finanszírozás és kockázatkezelés, különböző kultúrákkal való találkozás). A fejlesztési projektben (30 cr) a hallgató innovatív megoldásokat fejleszt ki egy szervezet nemzetközi üzleti tevékenységére.

Az alkalmazással és kiválasztással kapcsolatos további információk :

A pályázók ehhez a szakhoz szükséges megfelelő egyetemi végzettség (például Bachelor of Business Administration) vagy más megfelelő tudományos fokozatot, valamint három éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kérdéses területen. Azok a pályázók, akik korábban befejezték a szakközépiskolai szintű szakképzést, majd később szakmai végzettséggel töltötték el egy munkakör után, legalább hároméves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük a poszt- középfokú szakképzettség.

A pályázóknak közvetlenül a Kymenlaaksoi Egyetemre kell vonatkozniuk.

A pályázati űrlapot, az iskolai bizonyítványok és a bizonylatok másolatát vissza kell adni a felvételi hivatalnak. Azok a pályázók, akik elfogadhatóan teljesítették az összes követelményt, meghívják a bejárati beszélgetésre. A felvételi interjúkat a Paratai Field 7-ben, Kouvolában, Finnországban rendezik.

Van egy tandíj diákok EU-n kívül / ETA országok, akik nem rendelkeznek állandó lakhellyel Finnországban. A tandíj teljes vagy felét lefedő ösztöndíjak korlátozott számú kiemelkedő pályázó számára rendelkezésre állnak.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) középpontjában a gyönyörű finn tóvidék Dél-Savo régióban. Mi egy modern felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú oktatási és tanulmányi terü ... Tovább

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) középpontjában a gyönyörű finn tóvidék Dél-Savo régióban. Mi egy modern felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú oktatási és tanulmányi területek, mint bármely más University of Applied Sciences Finnországban. Van képzés álló programok mind alapképzési és mesterképzési szinteken. &nbsp&nbsp Oktatási rendszer &nbsp A finn felsőoktatási rendszer magában foglalja a két párhuzamos ágazatok: az egyetemek és egyetemi alkalmazott tudományok / műszaki főiskolákon. Az egyetemek hangsúlyozzák a tudományos kutatás és a tanítás alapja elmélet. Egyetemek alkalmazott tudományok / műszaki főiskolákon a felsőoktatási intézmények kombinációján alapuló elmélet és a gyakorlat.&nbsp&nbsp Szervezése Mikkeli University of Applied Sciences &nbsp Az irányító testület a Politechnikai van Mikkeli University of Applied Sciences közös Hatóság. A tagok közös Hatóság 2004/01/01 kezdődő Mikkeli, Pieksämäki, Pieksänmaa és Savonlinna önkormányzatok. &nbsp Campuses Mikkeli University of Applied Sciences szolgálja a térség Eastern Finland három campus három város: Main Campus, Mikkeli Nikkarila Campus, Pieksämäki Erdészet (mozog Main Campus 2013) Savonniemi Campus, Savonlinna Egészség Idegenforgalom &nbsp Ezen kívül Mikkeli University of Applied Sciences irodái támogató szolgáltatások: Student Services, könyvtári és információs szolgáltatások, nemzetközi szolgáltatások és Igazgatási Központ. &nbsp&nbsp Szakirányokon &nbsp Mikkeli University of Applied Sciences több tanulmányi területeken, mint bármely más finn University of Applied Sciences / politechnikai: &nbsp humán és oktatás kultúra természettudományok a természeti erőforrások és a környezet turizmus, vendéglátás és a belföldi szolgáltatások szociális szolgáltatások, az egészségügy és a sport technológia, a kommunikáció és közlekedés társadalomtudományok, üzleti és ügyviteli &nbsp Választhat a 20 fok programok, amelyek közül három angol nyelvű. Több mint 760 új hallgató kezdődően tanulmányok vezető mértékben minden évben, és a teljes összeg a hallgatók mintegy 4500. &nbsp&nbsp Magasan képzett személyzet &nbsp Jelenleg mintegy 400 munkatárs dolgozik Mikkeli University of Applied Sciences, amely 200 teljes munkaidőben oktatók. Körülbelül 40 munkatársaink rendelkeznek doktori, illetve segédlelkész mértékben. Kevesebb
Kotka , Kouvola , Mikkeli + 2 Több Kevesebb