MBA - Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Magasabb Szakmai Egyetem Graduation in Business

A diplomamunka programja 90 fõ, ebből 60 fõ szakmai tanulmányok és 30 tétel a tézis / fejlesztési projekt számára. A vizsgálatok körülbelül 2,5 évig tartanak.

Az oktatás nyelve angol.

A tanulmányok 2013 őszén kezdődnek, 40 diákhely. (2012-ben nincs bevitel)

A nemzetközivé válás kihívásaira vonatkozó alapos ismeretek

A szakképzési program javítja a hallgatók tudását, készségeit és kompetenciáját, hogy sikeres legyen a fejlesztés, a menedzsment és a szakértői pozíciók megteremtése érdekében olyan vállalatok és szervezetek számára, amelyek már nemzetközi vagy a nemzetközi válás előtt állnak. A felsőfokú végzettséggel rendelkező felsőoktatási intézmény ugyanazt a kompetenciát nyújtja a közhivataloknak és a felsőfokú végzettséggel rendelkező feladatoknak (pl. A finn KTM-fokozat).

Az oktatás középpontjában a nemzetközi kereskedelem olyan területei tartoznak, amelyek létfontosságúak a vállalat stratégiai irányításában és növekedésében (brand management, ellátási lánc menedzsment, vezetés és változásmenedzsment, finanszírozás és kockázatkezelés, különböző kultúrákkal való találkozás). A fejlesztési projektben (30 cr) a hallgató innovatív megoldásokat fejleszt ki egy szervezet nemzetközi üzleti tevékenységére.

Az alkalmazással és kiválasztással kapcsolatos további információk :

A pályázók ehhez a szakhoz szükséges megfelelő egyetemi végzettség (például Bachelor of Business Administration) vagy más megfelelő tudományos fokozatot, valamint három éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kérdéses területen. Azok a pályázók, akik korábban befejezték a szakközépiskolai szintű szakképzést, majd később szakmai végzettséggel töltötték el egy munkakör után, legalább hároméves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük a poszt- középfokú szakképzettség.

A pályázóknak közvetlenül a Kymenlaaksoi Egyetemre kell vonatkozniuk.

A pályázati űrlapot, az iskolai bizonyítványok és a bizonylatok másolatát vissza kell adni a felvételi hivatalnak. Azok a pályázók, akik elfogadhatóan teljesítették az összes követelményt, meghívják a bejárati beszélgetésre. A felvételi interjúkat a Paratai Field 7-ben, Kouvolában, Finnországban rendezik.

Van egy tandíj diákok EU-n kívül / ETA országok, akik nem rendelkeznek állandó lakhellyel Finnországban. A tandíj teljes vagy felét lefedő ösztöndíjak korlátozott számú kiemelkedő pályázó számára rendelkezésre állnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
aug. 2019
aug. 2019
Duration
5 félév
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date