MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

MBA Nemzetközi Üzleti Menedzsment

A HFU MBA ötvözi a legmodernebb tantervet, amelyet teljes egészében angolul tanítanak egy dinamikus és nemzetközileg tapasztalt oktató. A HFU Business School a Hochschule Furtwangen University, egy államilag működtetett egyetemi kar, amely festői déli Németországban található.

MBA programunk a globális piacokon tevékenykedő üzletmenedzsmentre összpontosít. Kihívja a hallgatókat, hogy gondolkodjanak és globálisan éljenek, az Európa kereszteződésénél. A szervezeti vezetés, a stratégiai menedzsment és a kulturális sokszínűség kezelése a program erősségei, és felkészítik a hallgatót a sikerre, mint jövőbeli szakemberek a nemzetközi határokon átnyúló üzleti vállalkozásokban.

Nemzetközi hely

Európa szívében található, a program következetesen vonzza a hallgatókat a világ minden tájáról. Az osztályok tipikusan 80% -át képviselik a nemzetközi hallgatók, és egyedülálló multikulturális élményt nyújtanak a Fekete-erdő peremén, egy órás autóúttal Franciaországba, Svájcba, Ausztriába és három órán belül Olaszországba.

Globális partnerek

A régió számos globális felsővállalat otthona, köztük a Porsche, a Daimler, az SAP, a Bosch, az Aesculap és a Hugo Boss. Diákjaink számíthatnak arra, hogy ilyen társaságoknak kitettek legyenek terepi kirándulásokon, vállalati értekezésbeli együttműködéseken és posztgraduális gyakorlaton keresztül. Számos külföldi diplomás diplománk ezen és más hasonló cégeknél dolgozott tovább, mint például a Hewlett-Packard Europe, az Adidas, a Puma és a Marquardt, kiterjedt nemzetközi üzleti tapasztalataik részeként.

138251_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000000949.jpg

Fejlett oktatási módszerek

HFU az alkalmazott tudományok legmagasabb rangú egyeteme, amint azt az iskolák közelmúltbeli felmérései is igazolják. MBA programunk számos előnyt kínál.

Közülük a legfeljebb 15 tanulóra korlátozódó kisosztályunk képezi az intenzív tanulási környezetet, a szoros együttműködést a társakkal és a professzorokkal, valamint a kar és a személyzet személyre szabott figyelmét.

Oktatási megközelítésünk innovatív módszereket foglal magában, mint például gyakorlati üzleti szimulációk és együttműködési projektek a világ partnerpartnereivel. Ezek kihívást jelentenek diákjainknak a kulturális különbségek, a földrajzi elmozdulások hatékony kezelésére, sőt az érdekek érdekében való valós helyzetekben való versenyzésre, miközben az üzleti célok elérésére törekszenek.

A program magában foglalja a nappali tagozatos tanulást, ezáltal lehetővé téve a hallgató számára, hogy élvezze a normális egyetemi életet és a hétvégét, feltárva a régió számos rekreációs és kulturális kínálatát.

Globális felkészülés

A végén a HFU Business School egy MBA kivételes „Made in Germany” alapot nyújt Önnek a nemzetközi vállalkozás karrierjéhez a globális cégeknél világszerte. MBA programunkat teljesen az ACQUIN, az Akkreditációs, Tanúsítási és Minőségbiztosítási Intézet akkreditálja, amely egy hivatalos irányító testület, amely biztosítja, hogy a német egyetemeken kiadott üzleti diplomák megfeleljenek a magas nemzetközi tudományos előírásoknak. MBA fokozatunkat függetlenül igazoltuk az egyenértékűség szempontjából olyan országokban, mint az Egyesült Államok és Kanada, és teljes mértékben elismerték az összes Európai Unió országában.

138250_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000001093.jpg

Felvételi kritériumok

A felvételi kritériumok célja annak biztosítása, hogy a hallgatók megfelelő képesítéssel, tudományos háttérrel és szakmai tapasztalattal rendelkezzenek, hogy teljes mértékben kihasználhassák és aktívan hozzájárulhassanak a programhoz. A követelmények a következők:

Egyetemi diploma az átlag feletti pontszám átlaggal (GPA)

Legalább 24 hónapos releváns szakmai tapasztalat az üzleti életben a diploma megszerzése után (hallgatói gyakorlat vagy nyári munka nem jogosult megfontolásra).

Az angol nyelv ismerete írásbeli és szóbeli formában, a

- TOEFL (ETS kódszámunk 8221)

- IELTS

A vizsga nem kötelező az Egyesült Királyságban, Írországban, Észak-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon végzett diplomával.

Posztgraduális Menedzsment Felvételi Test (GMAT)

A jelentkezőknek nem kötelező a GMAT vizsga. Ösztönzik őket azonban erre. A GMAT-ban magas pontszámot elért pályázók előnyben részesíthetők a kiválasztáskor. A GMAT jelenlegi átlagos pontszáma körülbelül 600. A jó MBA jelöltek általában meghaladják ezt a pontszámot.

GMAT-kódszámunk 7032

138252_20131016_HFU_Schwenningen_Studenten_00000000614.jpg

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through c ... Tovább

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through collaboration with industry International focus Applied research Continuing education and lifelong learning Qualifications and motivation Social responsibility and safeguarding of the future Kevesebb
Villingen-Schwenningen , Baden-Baden , Furtwangen + 2 Több Kevesebb